0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 338/2 Given: 150/0 |
قیمتش که توی آخرین پست من در همین تاپیک، لینک دادم روش کلیک کنید و قیمت رو مشاهده کنید.
اما در مورد تدریسش اصلا اطلاعی ندارم.
من از فردای خود ترسی ندارم
که بر سینه نشانی از تو دارم
ولیکن گر تو خواهی من بسوزم
میان شعله هم پا می گذارم
Thumbs Up/Down |
Received: 143/12 Given: 235/4 |
نوشته اصلی توسط M_T [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
خواهرم8 سالشه
می گه من می خوام اسممو بذارم ماندولین
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
che jaleb! man hata ta hala esme hamchin sazi ro nashnide boodam
Thumbs Up/Down |
:-?
Thumbs Up/Down |
Received: 59/0 Given: 44/0 |
لطفا اسپم نزنید.
=====================
تا جایی که من دیدم از ماندولین در سبک کانتری با همراهی گیتار آکوستیک و کنترباس و ویلن استفاده میشه،اما تو موسیقی فولکلور روسیه هم گمان کنم ازش استفاده میشه
Goodbye my friend
Love will never die
Thumbs Up/Down |
Received: 24/0 Given: 9/1 |
اره ماندولین عموما با ویلن و گیتار نواخته میشه به دلیل اینکه صدای ماندولین خیلی شبیه صدای ویلن هستش اما چون یپتزیکاتو ویلن حجم صدا نداره
این کم صدایی تو پیتزیکاتو رو ماندولین جبران میکنه
Thumbs Up/Down |
Received: 63/5 Given: 272/0 |
ممنون
واقعا استفاده بردم
تا باشه از این تاپتیک ها:)
فعلا یاحق
من همين يك نفس از جرعه ي جانم باقي استآخرين جرعه اين جام تهي را تو بنوش
Thumbs Up/Down |
لطفا راجع به انواع مختلفشم صحبت کنید. چه فرقی با هم دارن؟
Thumbs Up/Down |
Received: 24/0 Given: 9/1 |
نوشته اصلی توسط sssooolllooolll [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
ماندولین ها از لحاظ تعداد سیم وانگشت گذاری ها عموما هیچ فرقی با هم ندارند ولی از لحظ ظاهری شکل ثابت ندارند معمول ترین وپر طرفدارترین شکل انها f استیل و a استیل وماندولین ترک هستش
ماندولین های f دارای روزنه ی f مانند روی ساز هستند دقیقا مانند روزنه های ویلن و پشت ساز کمی برجستگی دارد همانند ویلن در حال حاضر این مدل بیشترین طرفدار رو داره وصدای خیلی شبیه به پیتیزیکاتو ویلن هست
ماندولین a روی ساز دارای یک روزنه دایره ای شکل هستش وپشت ساز برجستگی وجود نداره بعد از مدل بالا این مدل یکی از پر طرفدارترین مدل های ماندولین هست در این مدل صدا در سیم های می لا ر تا حدی شبیه پیتزیکاتو ویلن و در سیم سل صدا تا حدی شبیه صدای عود هستش
اما یک مدل ماندولین دیگه ای هم هست بر خلاف ماندولین های اروپایی پشت ساز مثل کاسه عود(بربط) به صورت نیم دایره ای ساخته شده است این نوع ماندولین به خاطر شکلش که خیلی شبیه عود هستش صدایی شبیه به عود رو میدهند مخصوصا در سیم های ر و سل ماندولین صدای به شدت شبیه صدای عود میشه (ماندولین ترک)
این 3 مدل ماندولین پر طرفدار ترین مدل های ظاهری این ساز در دنیا هستش البته مدل های دیگه هم از این ساز ساخته شده که به علت سونوریته خاص مورد استقبال قرارا نگرفته مثلا در بعضی از مدل هاصفحه ی رو ماندولین رو دو تیکه یکی صاف ودیگری شیب دار میسازند که این شکل مور استقبال قرار نگرفته
Thumbs Up/Down |
Received: 5/0 Given: 11/1 |
هانی عزیز. من فکر کنم منظور ایشون رو درست متوجه نشدی. از اونجایی که ماندولین کوکش عینا مثل ویولن هست و چهار سیم (دوبل) داره از زیر به بم (می- لا- ر- سل) کوک می شه در نتیجه نوازنده های ویلن به راحتی اجراش می کنن . شاید منظور ایشون این بوده. ..نوشته اصلی توسط Honey_Shababi [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
شایدم نه ...
در هر حال پیروز باشی و از نوشته های وخوب و حرفه ایت استفاده می کنم ...
ویرایش توسط bomdod : Monday 16 December 2013 در ساعت 04:55 AM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)