0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 21/44 Given: 5/10 |
واقعاً بعضی دوستان ایرادهای بنی اسراییلی خنده داری می گیرن ! چرا ؟ چون آهنگ اوج نداشت!
هانی جان یعنی شما میگی شادمهر با این همه سابقه ی کاریش از پس میکس و مستر این کار بر نیومد ؟ یعنی میگی اینکارو تو یه روز ساخت ؟ یعنی متوجه نشدین که به عمد صداش کمتر از موزیکه و تا جایی که توی موزیک گم میشه صدا ؟نوشته اصلی توسط Honey_Shababi [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
این هم یه مقایسه ی اشتباه !کد:با توجه به گفته های شما بتههون و موتزارت موسیقیشون اصلأ قابل گوش دادن نیست چون فضاسازی ویدئویی نداره .
Thumbs Up/Down |
Received: 1,435/20 Given: 1,833/25 |
من كي گفتم تو يه روز ساخت؟!!!...هانی جان یعنی شما میگی شادمهر با این همه سابقه ی کاریش از پس میکس و مستر این کار بر نیومد ؟ یعنی میگی اینکارو تو یه روز ساخت ؟ یعنی متوجه نشدین که به عمد صداش کمتر از موزیکه و تا جایی که توی موزیک گم میشه صدا ؟
بحث مسترينگ رو وسط نياريد خواهشا چون من فقط به ميكس صداي خواننده اعتراض كردم نه كل آهنگ!!!
متوجه شدم كه به عمد اين كار رو كرد... ولي اين كار زياد جالب نيست به نظر من.
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 1/3 |
سلام دوستان
با اینکه من همیشه هر جا صحبت از استاد شادمهر عقیلی میشد ازش همه جوره دفاع می کردم اما اینبار اعتراف می کنم که استاد ضعیف ظاهر شدند . امیدوارم تو آلبوم جدیدشون این کاستی رو جبران کنند .
Thumbs Up/Down |
آینده
ترانه ی زیبای این اثر سروده ی سروش دادخواه :
با تو که حرف می زنم ، صدامو صاف می کنم
دارم به زیبایی تو ، باز اعتراف می کنم
با تو که حرف می زنم ، آینده ی من روشنه
دنیام دستای توئه ، که توی دستای منه
ثانیه ها کنار تو ، به مردن عادت می کنن
حتی به راه رفتن ما ، همه حسادت می کنن
وقتی بهم زل می زنی ، دیگه نفس نمی کشم
اونقدر آرومم پیش تو ، می ترسم از آرامشم
ثانیه ها کنار تو ، به مردن عادت می کنن
حتی به راه رفتن ما ، همه حسادت می کنن
یادداشتی از من درباره ی قطعه ی آینده :
انصافاً که هر چی فکر میکنم به جز این تنظیم و این صدا هیچ چیز دیگه ای به این شعر و تصویر نمیخورد و این نشون از استعداد هنری بالای شادمهر داره ...
صدایی ملایم مطابق با شعر ، فضایی آرام ولی پرهیجان و صحنه های زیبا که نشون دهنده ی معلق بودن در زمان هست...
یکی از ویژگی های برجسته ی شادمهر به نظر من اینه که از ساده ترین شعرها قطعه هایی جاودانه می سازه که این اثر هم می تونه یکی از همون ها باشه ...
در پایین می تونین والپیپرهایی زیبا از موزیک ویدئوی آینده رو ببینین !
Thumbs Up/Down |
Received: 59/3 Given: 3/0 |
3-4 سال دیگه صبر کنیم شاید دلش خواست اون 2 تا رو داد بیرون .
روبرت شومان : " آقایان کلاهتان را بردارید ، یک نابغه ( شوپن ) ظهور کرده است "
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 1/3 |
یه سری شایعات مبنی بر اینکه آقای دادخواه ترانه رو به 2 نفر فروختن به گوش میرسه که امیدوارم صحت نداشته باشه .
ما هوادارای شادمهر نباید طوری انتقاد کنیم که موجب تخریبش بشه . این همین چیزیه که دشمنای استاد می خوان .
مطمئنم که انتخاب یک شاهکار در موسیقی ایران خواهد بود .
Thumbs Up/Down |
دوستان چرا میگین شادمهر کارش به ترنس نمی خوره ؟ پس آهنگهای آدم فروش ، بیا ، تن تو و ... چی هستند ؟ آیا با گوش دادن این آهنگ یاد آهنگ بیا نمی افتین ؟ با اون حالت ترنس خاص شادمهری ! البته این آهنگ خیلی متفاوت تر از اونهاست...
به نظر من امضای شادمهر همیشه توی آهنگاش مشهوده و اینه که کارشو از بقیه متمایز میکنه !
Thumbs Up/Down |
نوشته اصلی توسط hopital [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
اونا كه همشون ترنس نيستن... به اون سبك ها ميگن House... يعني در كنارش از سازهاي آكوستيك هم استفاده كرده... مثلا تو آهنگ آدم فروش از ويلن هم استفاده كرده... ترنس موسيقي اي هست كه همش از ساز الكترونيكي و سينتي سايزر استفاده ميشه.
اگه هم مثلا ميخواست ترنس بخونه بايد يه چيزي ميخوند كه حرفي واسه گفتن داشته باشه و بتونه به اصطلاح ، Hit بشه.
ویرایش توسط Honey_Shababi : Saturday 19 May 2012 در ساعت 08:51 AM
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
Thumbs Up/Down |
:دی ! راست میگیا سوتی دادم ! راستی تو اونها فکر کنم از گیتار بیس و گیتار الکتریک هم استفاده کرد ؟ نه ؟نوشته اصلی توسط Honey_Shababi [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
ویرایش توسط hopital : Friday 27 April 2012 در ساعت 05:17 PM
Thumbs Up/Down |
نوشته اصلی توسط hopital [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
البته آهنگ "بيا" ترنس هست...
آره... فقط تو آهنگ هايي كه اسم بردي ،توي " تن تو" از گيتار الكتريك و گيتار بيس استفاده كرده... بقيه بيس سينتي هست.
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
Thumbs Up/Down |
دوستان آهنگ اورجینال این اثر با کیفیت 320 و به مدت 4:27 ثانیه اضافه شد ... اون دیشبی از روی کلیپ برداشته شده بود که به مراتب کیفیت پایین تری هم داشت و کامل نبود !
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
حجم : 10 مگابایت
به پست اول هم اضافه شد .
Thumbs Up/Down |
Received: 10/2 Given: 0/0 |
اقا این دیگه چی بود؟؟افتضاح بود. نه میکس درس حسابی نه مسترینگ خوب!! صداشم که اصلا شبیه شادمهر نبود!! خیلی رو صدا ادیت کرده بود . خرابش کرده بود. وکال رو هم خیلی الکتریکی کرده بود. من از 10 بهش 4 میدم. خداییش از شادمهر بعید بود همچین کار ضعیفی
درد من تنهایی نیست بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت
بی عرضگی را صبر و
با تبسمی بر لب این حماقت را
حکمت خدا می نامند.!!
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
دوستان باید قبول کنیم که کسی وجود نداره که از پس هر نوع سبکی بر بیاد و در هر سبکی عالی باشه من خودم عاشق شادمهرم ولی قبول دارم که تو کار با سازهای زنده بیشتر تبحر داره و مخصوص اون کاراست نه کارای ترنس
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 1/0 |
خودتونو اذیت نکنین شادمهر موزیسین بزرگیه اما چون وقت نداره و بیشتر به فکر درآمد زایی از کنسرته واسه این کار زمان نذاشته.
هرکی هم میگه این کار عالیه یا خیلی عاشق شادمهره یا سلیقه اش این سبکه وگرنه این کار متوسط هم نیست چه برسه به عالی.
یکی از دوستان میگفت واسه آهنگ آینده شادمهر 12 ساعت صرف تنظیم کرده .
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
نوشته اصلی توسط Honey_Shababi [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
دوست عزیز تعریف موسیقی ترنس و هاوس به این سادگی که فقط ساز الکترونیک و ترکیب الکترونیک و آکوستیک نشانگر اون سبک باشه نیست!
ضمنا خود گیتار الکتریک و بیس هم جزه سازهای الکترونیکی هستند!
یکی از دوستان هم گفته بودن شادمهر به فکر درآمد زایی از کنسرت هاست و وقت برای کار نداره و برای تنظیم آینده 12 ساعت وقت گذاشته . اینهاااا...
جالبه! تا حالا که شادمهر اون آلبوم عالی رو برای زنده یاد مهستی ساخت و تنظیم کرد و همینطور برای جمشید، لیلا فروهر، علی لهراسی حتی در آلبوم جدیدش و ... به فکر درآمد زایی نبود؟؟ الان یهویی به این فکر افتاد؟؟
اگر انقدر وقتش کم بود تنظیم رو به عهده محمد ناهیدی میذاشت که توی تنظیم تزنس قبلا خودش رو نشون داده بود؟؟؟
Thumbs Up/Down |
دوست عزيز... من مقالات زيادي در مورد سبك شناسي موسيقي الكترونيك خوندم و تقريبا آشنايي خوبي با اين سبك ها دارم.نوشته اصلی توسط bestshadmehr07 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
در ضمن گيتار الكتريك و بيس ، الكترونيكي نيستند... بلكه الكتريكي هستند...
ساز الكترونيكي به سازي گفته ميشه كه توسط سينتي سايزر ها و كامپيوتر ساخته ميشه...
درحالي كه گيتار الكتريك و بيس الكتريكي صداشون توسط پيكاپ ها انتقال داده ميشه و با آمپلي فاير تقويت ميشه.
ویرایش توسط Honey_Shababi : Friday 18 May 2012 در ساعت 04:29 PM
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)