0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
سلام
من FL12-32bit دارم. رم 4 هست و سیستم متوسط و کارت صدا هم ندارم.
فقط برای نوازندگی پیانو استفاده میکنم. رو خیلی vst بعد 10 دقیقه خرخر شروع میشه بافر رو هم نمیتونم زیاد کنم یخاطر تاخیر.
چیکار میتونم بکنم این با مشکل بنظر شما؟
با نرم افزار کیوبیس یا برنامه های دیگه بجای fl حل نمیشه؟
Thumbs Up/Down |
Received: 1,435/20 Given: 1,833/25 |
سلامسلام
من FL12-32bit دارم. رم 4 هست و سیستم متوسط و کارت صدا هم ندارم.
فقط برای نوازندگی پیانو استفاده میکنم. رو خیلی vst بعد 10 دقیقه خرخر شروع میشه بافر رو هم نمیتونم زیاد کنم یخاطر تاخیر.
چیکار میتونم بکنم این با مشکل بنظر شما؟
با نرم افزار کیوبیس یا برنامه های دیگه بجای fl حل نمیشه؟
خیر. به برنامه مرتبط نمیشه.
شما سیستمتون برای نوازندگی با وی اس تی ها ضعیف هست. وی اس تی های با کیفیت تر، سنگین تر هستن و به سی پی یوی قدرتمندتری نیاز دارن.
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
Thumbs Up/Down |
با سلام . میخواستم بدونم میشه از fl studio به عنوان میکسر (آمپلی فایر) در اجرای زنده استفاده کرد . مثلا با یه میکروفون توسط این برنامه اجرای زنده کرد طوری که افکتهای دلخواهمو پخش کنه ؟ اگه میشه بطور تصویری راهنماییم کنید ...
Thumbs Up/Down |
سلام. دوستان من به پدال واقعی دسترسی ندارم و لازمه ک پدال مجازی وی اس تی برام فعال باشه . مثل وی اس تی ezkeys پیانو که رو پدال کلیک میکنی و ثابت میمونه. حالا من میخام تو وی اس تی addictive keys هم چنین حالتی باشه ولی نگه نمیداره و انگار همیشه روش با کلیک باید نگه داشت. کلن این وی اس تی یا خود اف ال حالتی نداره ک این چیزی ک میخام اتفاق بیفته؟
- - - Updated - - -
سلام. دوستان من به پدال واقعی دسترسی ندارم و لازمه ک پدال مجازی وی اس تی برام فعال باشه . مثل وی اس تی ezkeys پیانو که رو پدال کلیک میکنی و ثابت میمونه. حالا من میخام تو وی اس تی addictive keys هم چنین حالتی باشه ولی نگه نمیداره و انگار همیشه روش با کلیک باید نگه داشت. کلن این وی اس تی یا خود اف ال حالتی نداره ک این چیزی ک میخام اتفاق بیفته؟
- - - Updated - - -
Thumbs Up/Down |
سلام
من بعضی از لوپ سمپلایی که دانلود میکنم خونده نمیشه
بزارین بهتر بگم
مثلا ی سمپل دانلود میکنم با حجم ۳۷ گیگ بعد اکسترکت میکنم و وارد اف ال میکنم پوشه خونده میشه و بالا میاد صدا ها هم بالا میاد اما بعضی هاشونو وقتی روش کلیک میکنم تا ۵ دقیقه سیستم قفل میشه و اف ال لود میکنه بعد ۵ دقیقه دیگه وقتی رو اون صدا میزنم دیگه صداش در نمیاد تو پلی لیستم وارد نمیشه
جلوی اسم بعضی از سمپل ها هم مینویسه DISCOVER
لطفا کمک کنید نزدیک به چند صد گیگ لوپ سمپل دارم ولی نصفش همینجوری ایراد داره
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)