0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 445/2 Given: 787/1 |
سلام ...
تو این تاپیک که دوست دارم جنبه آموزشی داشته باشه .. میخوام محلی بشه برا رفع مشکلامون ... هرکی در زمینه تمرینی که از استادش گرفته .. سوالی داره بیاد بپرسه .. بقیه هم بهش کمک کنن ... از ملودی و آرپژ و ساختار آکورد بگیر تا مشکلات روحی موقع اجرا ..
به هم کمک کنیم خیلی بهتر میتونیم پیش بریم ...
شاد زی رفقا ...![]()
خداحافظ .. همین حالا.. همین حالا که من تنهام
خداحافظ... به شرطی که .... ببینی تر شدن چشمام
Thumbs Up/Down |
Received: 0/1 Given: 8/0 |
من توی خونه خیلی خوب تمرین می کنم و آکوردها رو همیشه خیلی زود حفظ می شم اما پیش استاد حول میشم آکوردا رو یادم میره!! :(همینطور شعر رو!! و سرعتم افت می کنه و ریتم از دستم در میره اصن یه وضی!!!
راستی کتابهایی که برای شروع مناسبن (برای بالا بردن اطلاعات موسیقایی) هم معرفی کنید مرسی
Thumbs Up/Down |
سلام ..نوشته اصلی توسط hadi1282 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
من نمیدونم استادتون چجوری تدریس میکنن؟!..
ولی این نکته که دست و پاتونو گم میکنین طبیعیه اولش.. نیاز به اعتماد بنفس دارید که بمرور با اجرا جلوی جمع (مثلا تو خونه پیش خونواده .. دوستا) ... حل میشه .. مطمئن باشین استادتون اینو درک میکنه..
کتاب تئوری خوب .. برا شروع .. کتاب تئوری بنیادی موسیقی پرویز منصوری ...
شاد زی![]()
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
سلام حمید جان
میشه بگی با کمک چه کتاب هایی میشه هارمونی و آهنگسازی رو تا حدی برای گیتار یاد گرفت ؟
Thumbs Up/Down |
بله آرش عزیز... خواهش میکنم ..
کتاب هارمونی... ملودی و آهنگسازی پال استورمن در 2 جلد
کتاب ملودی و شیوه ساختن آن .. اثر جولیو باس...
شاد زی
Thumbs Up/Down |
Received: 0/1 Given: 8/0 |
دوستای عزیز بازم سلام
من یه سوالی دارم و اونم اینکه احساس می کنم دست راستم بهتر از دست چپمه!!! یعنی دست راستم ریتم زدن و خیلی سریع و خوب راه میفته (البته با پیک میزنم) اما دست چپم هنوز کنده و مرتب مجبورم ریتمو برای گرفتن آکوردا متوقف کنم. همینطور برای آکوردای باره دار دستم زود خسته میشه سوالم اینه که تا چه مدت این قضیه طبیعیه؟ و آیا من انتظار زیادی از خودم دارم؟ تمرین خاصی برای قوی شدن دست وجود داره آیا؟؟
Thumbs Up/Down |
سلام ..دوستای عزیز بازم سلام
من یه سوالی دارم و اونم اینکه احساس می کنم دست راستم بهتر از دست چپمه!!! یعنی دست راستم ریتم زدن و خیلی سریع و خوب راه میفته (البته با پیک میزنم) اما دست چپم هنوز کنده و مرتب مجبورم ریتمو برای گرفتن آکوردا متوقف کنم. همینطور برای آکوردای باره دار دستم زود خسته میشه سوالم اینه که تا چه مدت این قضیه طبیعیه؟ و آیا من انتظار زیادی از خودم دارم؟ تمرین خاصی برای قوی شدن دست وجود داره آیا؟؟
خوب این کاملا طبیعیه!! ... اول اینکه کاش میفرمودید چند وقته کار میکنین... دوم اینکه ... برای سریعتر شدن دست چپتون تمرین .. تمرین .. و تمرین لازمه (بقول استاد هانی!!) ...
شما اون قطعه ای که ریتمشو دارین میزنین.. مدتی بدون زدن ریتمش.. با دست چپتون فقط آکوردا رو پی هم بگیرین... اینکار باعث میشه کل تمرکزتون به آکورد گیری معطوف شه .. و باعث هماهنگی در حرکت دست چپتون بشه ...
بعد که ریتمو در کنارش بزنین.. فکر کنم با آمادگی بیشتر دست چپتون راه میافته!! ..
ارادتمند .. حمید...
شاد زی
Thumbs Up/Down |
Received: 3/0 Given: 0/0 |
حمید عزیز یه سوال داشتم در مورد آکورد
میخواستم بدونم به قول شما چجور هر آهنگی رو که زدم آخرش آکوردی بزنم که به آهنگ بخوره؟
بانگ گردش های چرخ است این که خلق،میرسانندش به تنبور و به حلق،
ما همه اجزای آدم بوده ایم،از بهشت این نغمه ها بشنوده ایم
مولوی
Thumbs Up/Down |
سلام بردیا جان.. خوبی؟!..نوشته اصلی توسط Bardya [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
خوب این برمیگرده به مبحث هارمونی!! ... ولی یه راه سادش اینه ... مثلا ته جملت نت C قرار داره .. آهنگم تو گام C ماژور هست... خوب پس جای نت C... آکورد C ماژور رو بگیر.. یا نت لا هس.. آکورد لا مینور رو بگیر...
در کل ببین ته جملت چه نتیه ... با توجه به گام قطعه .. آکورد اون نت رو بگیر... ببین آکورد اون نت در اون گام چیه؟!.. ماژوره.. مینوره .. ؟!...
چیزای پیشرفته ترم هست.. که میگم.. مربوط به هارمونی میشه.. مثلا تو یه قطعه در تنالیته دو ماژور یجا نت می رو میبینی.. میبینی بهش بجای می مینور می ماژور میاد!! .. تو آکورد می ماژور سل دیز هست!! .. پس قطعه ما تو اینجا گامش رفته به سمت گام هارمونیک خودش.. یکم اینجاهاش پیچیدس فکر میکنم برات... همون مورد اول رو فعلا اجرا کنی خیلی میتونه کمکت کنه .. به مرور زمان به جاهای پیچیدش... مثل حتی آکوردای کاسته sus... 7 و ... و یا حتی گرفتن آکورد فاصله پنجم اون نت... بجای خود نت... به اونجاها هم میرسی!! ...
شاد زی رفیق ...
Thumbs Up/Down |
داداش دمت گرم خیلی باحالی
حمید جون میشه آرپژ رو برام توضیح بدی و بگی کجا میشه ازش استفاده کرد؟
ویرایش توسط Bardya : Saturday 15 September 2012 در ساعت 07:35 PM
مولوی
Thumbs Up/Down |
سلام ...نوشته اصلی توسط Bardya [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
بردیا جان آرپژ همون آکورده شکستس... یعنی شما نتهای یک آکورد رو جای اینکه یکباره به صدا در بیارید منفک و جدا جدا به صدا در میارید ...
خوب تو قطعات موسیقی برای پر کردن فضای خالی بین نتهای ملودی از آرپژ استفاده میشه.. برای بک گراند ملودیها ...
تو همون مورد که پرسیدی قبلا ... اگر بتونی تو بازه زمانی یک نت که میخوای جاش آکورد بگیری... اونو به آرپژ تبدیل کنی قشنگ میشه!!...
مثلا .. نته سفیده ... تو میتونی از 4 تا چنگ استفاده کنی.. مشروط بر اینکه .. نت مورد نظر رو سر جاش طوری که تو ملودی نوشته بزنی.. یا برا زیبایی میتونی از نت اکتاو بالاتر یا پایینترش استفاده کنی و بعد با زدن آرپژ و رفیقای هارمونیش!! قطعتو زیبا کنی!!...
شاد زی رفیق...
Thumbs Up/Down |
با سلام من مدتی هست که گیتار میزنم ولی تو آکورد های باره مشکل دارم خیلی کند عمل میکنم تمرین هم میکنم ولی خیلی سختمه راه حلی هست دوستان پیشنهاد بدند؟
Thumbs Up/Down |
سلام به شما دوست عزیز در مورد گرفتن آکورد های باره حداقل دو ماه باید کار کنی تا بتونی بگیری اولش خیلی سخته برای من هم همین باره گرفتن خیلی مشکل بود ولی با تمیرین زیاد همش حل میشه![]()
مولوی
Thumbs Up/Down |
سلام. من خیلی وقته گیتار دارم،چند بارم رفتم کلاس و هربار با مشکلی نتونستم ادامه بدم. الان میخوام شروع کنم،اگه میشه کمکم کنید چون خیــــــلی علاقه دارم. (کتابی،چیزی) سپاس گذار.
- - - Updated - - -
سلام. من خیلی وقته گیتار دارم،چند بارم رفتم کلاس و هربار با مشکلی نتونستم ادامه بدم. الان میخوام شروع کنم،اگه میشه کمکم کنید چون خیــــــلی علاقه دارم. (کتابی،چیزی) سپاس گذار.
Thumbs Up/Down |
سلام دوست عزیز..نوشته اصلی توسط iran746 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
پشتکار داشته باشین ... همه چی حل میشه .. کتابای متد استاندارد گیتار رو شروع کنین ... از استاد هم استفاده کنین بد نی .
تئوری هم از رو تئوری بنیادی پرویز منصوری بخونین ... استارتش سخته ولی به مرور حل میشه ...
Thumbs Up/Down |
Received: 516/81 Given: 452/2 |
آگه جلو آینه تمرین کنه نمیشه؟نوشته اصلی توسط hdhamid [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)