0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 1,435/20 Given: 1,833/25 |
سلامنوشته اصلی توسط make [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
بستگی داره
یه علتش این میتونه باشه که شما هنوز روی آکورد های باره دار مسلط نیستید (جسارت نباشه ... من چون شناختی از شما ندارم این رو گفتم)
علت دیگه هم کیفیت گیتار و یا سیم ها هست.
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
نه دوست عزیز جسارت چیه نه من خیلی وقته که می نوازمنوشته اصلی توسط Honey_Shababi [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
سوال من یه مشاوره بود که سیم های گیتار رو عوض کنم بهتره یا خود گیتار
با تشکر
Thumbs Up/Down |
مدل گیتارتون چی هست؟نوشته اصلی توسط make [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
Thumbs Up/Down |
valenciaنوشته اصلی توسط Honey_Shababi [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
modelcg160
گوگل رو سرچ کنی می بینی ولی گیتار گرون قیمتی نیست
ویرایش توسط make : Friday 8 February 2013 در ساعت 09:19 PM
Thumbs Up/Down |
من فکر نمیکنم مشکل از گیتار باشه. با آشغال ترین گیتارها هم میشه صدای قابل قبولی در آورد. سیم های گیتار حتما فرسوده شده.نوشته اصلی توسط make [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
اگه ممکنه یه نمونه از این صدایی رو که میگید ضبط کنید تا ما بشنویم.
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
Thumbs Up/Down |
باشه با چه ریتمی در ضمن به نظر شما گیتار خوبیه
و نظرتون در مورد این نوع سیم گیتار
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
فرقی نمیکنه چه ریتمی ... میخوام ببینم اینکه میگید صدای گیتار تو آکورد های باره دار مشکل داره، چطوری هست.نوشته اصلی توسط make [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
در مورد گیتار شما هم من نمیدونم راستش. من خودم c70 دارم ولی از صداش راضیم. دیگه فکر نکنم از گیتار c70 داغون تر باشه :))
در مورد سیم گیتار متاسفانه زیاد اطلاعی ندارم. ولی این سیمی که شما لینکش رو گذاشتید برای گیتار الکتریک هست، نه کلاسیک :)
ویرایش توسط Honey_Shababi : Friday 8 February 2013 در ساعت 10:04 PM
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
سلام ... دوستان برای ا اجرای گام با سرعت بالا چطوری باید تمرین کرد؟
Thumbs Up/Down |
سلامنوشته اصلی توسط mohsen7373 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
در اجرای گام ها با سرعت بالا باید به چند مورد توجه بشه:
اول باید کاملا روی گام مورد نظر تسلط داشته باشید. یعنی اینکه بدون هیچ معطلی بتونید تمام نت های اون گام رو در دسته گیتار به خوبی بشناسید تا موقع اجرا دیگه مغز دنبال این نباشه که نت مورد نظر کجاست. یعنی طوری باشه که به صورت ناخودآگاه انگشتان دست نت مورد نظر رو هدف گیری کنه!
نکته بعدی که باید توجه بشه قوی کردن عضلات انگشتان دست چپ هست. یعنی بعد از اینکه روی گام مورد نظر مسلط شدید، حالا با تمپوی بسیار بسیار پایین باید شروع کنید به پیشروی در اون گام روی دسته گیتار ... در این مورد اصلا و ابدا نباید عجله کنید! ... صبور باشید و هروقت خسته شدید گیتار رو کنار بذارید. بعد از رفع خستگی مجددا همین کار رو تکرار کنید. به این صورت که وقتی با سرعت کم تونستید مسلط بنوازید، کم کم به همین ترتیب سرعت رو بالا ببرید و هروقت روی اون سرعت فعلی مسلط شدید، سرعت رو بیشتر کنید و ... این روال که شاید چندین ماه طول بکشه شاید در ابتدا مایوس کننده به نظر بیاد. ولی مطمئن باشید اگه به همین ترتیب و اصولی پیش برید نتیجه خوبی میگیرید.
موفق باشید
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Thumbs Up/Down |
پس شک نکنید که اشتباه هست. حتما کسی که فایل رو آماده کرده، نت رو با میدی کنترلر یا کیبورد برنامه گیتار پرو وارد کرده و توجهی به دسته گیتار نداشته :)نوشته اصلی توسط aliss [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
Thumbs Up/Down |
با سلام من با اکورد های باره نمی تونم با ریتم صدای واضح در بیارم
تمرین خاصی برای اکورد باره هست
سرعت تعویض اکورد هام خوبه فقط صدای واضح صدای واضح
Thumbs Up/Down |
Received: 445/2 Given: 787/1 |
سلامنوشته اصلی توسط make [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
چند نکته ...
1- چند وقته مشغولید؟!...
2- از استایل درست بدست گرفتن گیتارتون مطمئن شید ... آیا دست چپتون رو به روش درست روی فینگر بورد قرار دادید؟!..
3- فشاری که شما با انگشت 1 روی یک فرت از فینگربورد میارید روی وضوح صدا تاثیر مستقیم داره ... اگر این مورد باشه با تمرین به مرور زمان حاصل میشه و توصیه اینه که خیلی عجله نکنین ... و به خودتون فرصت بدین تا با شیوه گرفتن سیمها بیشتر آشنا بشین .. ولی تمرین رو هم غافل نشید ... به قول داداشم ... هانی عزیز... تمرین تمرین تمرین = موفقیت...
نکته دیگر اینکه آیا انگشت شست شما صرفا نقش یه گیره را دارد ... یا از آن برای فشار وارد کردن به دسته برای گرفتن آکورد باره هم استفاده میکنید ... که این به نوعی به مورد 2 و استایل دست چپ مربوط است...
شاد زی
ویرایش توسط hdhamid : Monday 18 February 2013 در ساعت 09:06 AM
خداحافظ .. همین حالا.. همین حالا که من تنهام
خداحافظ... به شرطی که .... ببینی تر شدن چشمام
Thumbs Up/Down |
با سلامنوشته اصلی توسط hdhamid [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
حمید جان شما گفتین با انگشت شست به عنوان گیره استفاده می کنید یا برای فشار دادن روی سیم ها اخه تنها به عنوان گیره که نمیشه باید ازش یه کمکی بگیره در ترانه های بلند هم دست ادم درد میکنه شما چجوری به عنوان گیره از انگشت شست استفاده می کنید![]()
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 3/0 |
سلام من تو گرفتن آکوردF،مشکل دارم یعنی هر دفعه که گرفتم سیم هام ویزه دادن،کمی همچین مشکل هم تم آکوردG7،دارم. مشکل از سیم هام نیست. لطفا کمک کنید چون بخاطر این ها تو چند تا آهنگ موندم.![]()
Thumbs Up/Down |
Received: 445/2 Given: 787/1 |
سلام ...نوشته اصلی توسط make [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
خوب منظور مم همین بود ... اینکه فشار مناسب توسط انگشت شست به پشت دسته گیتار وارد بشه ... انگشت اشاره هم کامل روی سیمها بخوابه و فشار وارد کنه دیگه!!..
سلام دوست عزیز مشکل شما هم عنا همین موردیست که در پستهای پیشین عرض کردم ...نوشته اصلی توسط here
شاد زی
خداحافظ .. همین حالا.. همین حالا که من تنهام
خداحافظ... به شرطی که .... ببینی تر شدن چشمام
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)