0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
موسیقی کدام نواحی را بیشتر می پسندید؟
برگ در انتهای زوال می افتد و میوه در ابتدای کمال.بنگر چگونه می افتی
Thumbs Up/Down |
من به موسیقی جنوب خراسان خیلی علاقه دارم. دو تار نوازی خیلی دلنشینی دارن
برگ در انتهای زوال می افتد و میوه در ابتدای کمال.بنگر چگونه می افتی
Thumbs Up/Down |
Received: 63/5 Given: 272/0 |
تم موسیقی جنوب خیلی قشنگه
هر چند اهنگهای کردی هم دوست دارم
کلا مناطق سردسیر اهنگهای قشنگی دارن البته به نطر من
من همين يك نفس از جرعه ي جانم باقي استآخرين جرعه اين جام تهي را تو بنوش
Thumbs Up/Down |
شمال و جنوب
- - - Updated - - -
شمال و جنوب
Thumbs Up/Down |
Received: 25/0 Given: 0/0 |
بدون اغراق میگم که همه موسیقی های ایرانی زیبا هستن اینو واقعا میگم،ولی فکر میکنم سوز موسیقی چهارمحال وبختیاری خیلی به دلم میشینه و خیلی خیلی لذت میبرم و بعد موسیقی گیلان
Thumbs Up/Down |
Received: 2/0 Given: 0/0 |
بله . همانطور که دوستان فرمودند موسیقی تمام گوشه و کنار ایران زیبا و دلنشینه. ولی من شخصا به موسیقی کردستان و خراسان علاقه ویژه ای دارم.
Thumbs Up/Down |
Received: 6/0 Given: 0/0 |
خراسان و فارس
Thumbs Up/Down |
Received: 16/0 Given: 18/0 |
موسیقی نواحی ایران بهترین لحظاتم در گوش دادن به آهنگ (شکل خودمونی موسیقی) و با کمی اغماض گوشه هایی از بهترین لحظات زندگیمو ساخته. یکی از امکانات عالی محلی گوش کردن برام همون تنوعی هست که سرزمین وسیع ایران با قومیتاش که موسیقی هر کدوم خواص خودشو دارن به آدم ارائه میکنه. همشونو عالی و ایده آل میبینم و میپسندم. بیشتر زندگیمو از جبر روزگار تهران گذروندم . خیلی جاهای ایرانو گشتم بعضا چند دور. عاشق شهر شیراز و مردم و زندگی اونجام + سر زندگی موسیقیش. تا به حال استانای مازندران , خراسان , ایلام ساکن بودم. گمونم بیشترین زمانی که صرف گوش دادن به فولکلور کردم با موسیقی تربت جام بوده. مضامین عارفانش , صدای تک و تنها و غریب سازو آوازش یه جورایی آرمانیه.
Thumbs Up/Down |
کردستان و کرمانشاه و خراسان
Thumbs Up/Down |
Received: 3/0 Given: 3/0 |
کاملا موافقم ! چیز دیگه ای که برام جالب بوده تاثیر آب وهوا و نوع منطقه بر موسیقی بوده مثلا همین موسیقی خراسان به جنوب و حاشیه کویر که نگاه کنی بیشتر با مضامین عارفانه روبه رو میشی در شمال خراسان و مناطق کوهستانی آهنگ بیشتر حالت مویه و حماسی به خودشون مسگسرن باز در مناطق چلگه ای هم دارای موسیقی عاشقانه هستن خوشحال میشم نظر بقیه رو هم بدونمموسیقی نواحی ایران بهترین لحظاتم در گوش دادن به آهنگ (شکل خودمونی موسیقی) و با کمی اغماض گوشه هایی از بهترین لحظات زندگیمو ساخته. یکی از امکانات عالی محلی گوش کردن برام همون تنوعی هست که سرزمین وسیع ایران با قومیتاش که موسیقی هر کدوم خواص خودشو دارن به آدم ارائه میکنه. همشونو عالی و ایده آل میبینم و میپسندم. بیشتر زندگیمو از جبر روزگار تهران گذروندم . خیلی جاهای ایرانو گشتم بعضا چند دور. عاشق شهر شیراز و مردم و زندگی اونجام + سر زندگی موسیقیش. تا به حال استانای مازندران , خراسان , ایلام ساکن بودم. گمونم بیشترین زمانی که صرف گوش دادن به فولکلور کردم با موسیقی تربت جام بوده. مضامین عارفانش , صدای تک و تنها و غریب سازو آوازش یه جورایی آرمانیه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)