0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 171/0 Given: 161/0 |
ممنونم برای توضیحتون من هم دقیقا همان عکسی را که برای آکورد سل گذاشتید را دارم. و اشتباهم حساب نکردن سیم های آزاد بود.
آنجا که سخن به اتمام می رسد موسیقی آغاز می شود. بتهون
Thumbs Up/Down |
Received: 1,435/20 Given: 1,833/25 |
قربونت حمید جوننوشته اصلی توسط hdhamid [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
جای همچین تاپیک آموزشی و مفیدی تو این سایت خیلی خالی بود. برای افراد تازه وارد خیلی میتونه کارآمد باشه. واقعا ممنونیم از زحماتی که میکشی. منم هر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم.
ارادتمند
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
Thumbs Up/Down |
سلام
باز هم یک سوال دیگر: من در تعویض بعضی آکوردها مشکل دارم مثلا از سل ماژور به لا مینور و برعکس، حدود یک ضرب یا بیشتر از دستم خارج میشود یا مثلا از سل ماژور به فا ماژور. البته اینها هیچ کدام باره دار نیستند. در یک آهنگ 2/3 که ما سه ضرب داریم، آیا میتوانم آکورد را تا دو ضرب نگه دارم و در هنگام ضرب سوم در حال تعویض آکورد باشم یا این که آکورد را باید تا آخر سه ضرب کامل نگه داشت ؟ ببخشید اگر سوالهای من خیلی پیش پا افتاده است.
Thumbs Up/Down |
Received: 445/2 Given: 787/1 |
سلام دوست مننوشته اصلی توسط Fereshteh_Baran [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
فک کنم منظورتون 3/4 یا همون والس بود ...
اول اینکه باید روی آکوردایی که میخواین بگیرین .. اساسی مسلط بشین ..
یکی از شیوه ها و بهترین فکری که به نظر من میرسه اینه که شما آرپژ رو شروع کنی... اول با سرعت و تمپوی کم .. بعد تمپو رو هی بیشتر... و بیشتر کنی...
دوست من این چیزیه که من نباید بگم .. این رو نت اون قطعه میگه ... وقتی نت میگه بازد در سومین ضربه هنوز آکورد سل اجرا بشه ... پس باید سل اجرا بشه ...آیا میتوانم آکورد را تا دو ضرب نگه دارم و در هنگام ضرب سوم در حال تعویض آکورد باشم
باید تمرینات آرپژ رو روی اون آکوردهایی که میخواین اجرا کنین... من اینجا یه مثال براتون ساختم که توش از آکوردای سل... لا مینور و ر استفاده کردم و در ادامش آرپژی ساده نوشتم که بتونم با اجرای اونا خودمو برای تعویض این آکوردا مسلط کنم!! ...
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
برای آکوردایی که فرمودین من یه آرپژی رو نوشتم بهتون میدم ببینین و گوش کنین و تمرین ان شاءالله بهتر میشه اجراتون ... فقط یادتون نره ... عجله نکنین و با تمپوی خیلی خیلی آهسته شروع کنین ... یه هفته به خودتون فرصت بدین تا کمی سرعتتون بالا بره .. این مشکلات اولش کاملا طبیعیه و اصن نگران نباشین ..
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
با توجه به اینکه قبلا موزیک کار کردین ... انتظار دارم خودتون برای بهتر شدنتون بتونین به خودتون از این آرپژا مشق کنین...
شاد زی
ویرایش توسط hdhamid : Sunday 21 April 2013 در ساعت 05:02 PM
خداحافظ .. همین حالا.. همین حالا که من تنهام
خداحافظ... به شرطی که .... ببینی تر شدن چشمام
Thumbs Up/Down |
Received: 5/0 Given: 11/1 |
در سبک جَز و گاهی پاپ فاصله 5 آکورد اجرا نمی شود. البته من نمی دونم موردی که شما اجرا می کنید دقیقا چی هست ولی در سبک جَز و پاپ نتهای مهم آکورد 1-3-7 هستند و نت 5 آکورد حذف می شود (چون در سری هارمونیک تونیک وجود دارد) و این امر به ما اجازه می ده که یک جای خالی برای نت های تنشن Tension داشته باشیم ...نوشته اصلی توسط Fereshteh_Baran [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
Received: 955/32 Given: 2,257/5 |
Fereshteh_Baran عزیز، نت ر را شما در این آکورد بصورت دست باز (سیم چهار) دارید اجرا میکنید. چیزی حذف نشده.نوشته اصلی توسط Fereshteh_Baran [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Whatever Life throws at you, PLEASE don't Cry & Bitch about it. Either take it like a MAN, or DUCK your F*#@ing head down!!! - F. Metal The Great
Rockers Nation
Thumbs Up/Down |
FMETAL گرامی ممنون از توضیح شما. بله من سیم های آزاد را حساب نکرده بودم.
Thumbs Up/Down |
Received: 7/2 Given: 0/0 |
با سلام خدمت دوستان خواهشا چگونگی نواختن ریتم 4/4 رومبا را با پیک بر روی گیتار بوسیله شکل برایم توضیح دهید
Thumbs Up/Down |
Received: 7/2 Given: 0/0 |
کسی نیست جواب ما رو بده؟نوشته اصلی توسط kopoloo [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)