0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 4/0 Given: 0/0 |
سلام خدمت همه ی دوستان عزیز. من کوچیک شما هستم اما اگه کسی از دوستان سوالی درباره ی این ساز(ترومپت) و ساز نی دارد میتواند مطرح کند و بنده تا اونجایی که بتونم راهنمایی میکنم.
مر30
Thumbs Up/Down |
Received: 5/41 Given: 3/23 |
ضمن تشكر اززشما هميشه برام سوال بود ترومپت با سه كليد فشاري چطور ميتونه همه نت ها رو اجرا كنه؟!
Thumbs Up/Down |
Received: 1,435/20 Given: 1,833/25 |
شیار اول، یک پرده نت رو بم تر میکنه.
شیار دوم، نیم پرده و شیار سوم یک و نیم پرده نت رو بم تر میکنه.
با استفاده از ترکیب این شیار ها و شیوه دمیدن، این ساز به یک ساز کروماتیک تبدیل میشه و میتونه رنجی حدود 3 و نیم اکتاو (یا حتی بیشتر) رو پوشش بده.
ویرایش توسط Honey_Shababi : Saturday 22 September 2012 در ساعت 02:01 PM
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
Thumbs Up/Down |
Received: 5/41 Given: 3/23 |
قبلا اينو خونده بودم ولي همين نحوه تركيب مد نظرم بود !نوشته اصلی توسط Honey_Shababi [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
Received: 5/2 Given: 18/1 |
راست ميگه/3 و نيم اكتاو كم نيست آقا هاني/فقط با 3 كليد چطور ممكنه؟/منم كنجكاوم/
قربونه استايلت...
Thumbs Up/Down |
Received: 1,435/20 Given: 1,833/25 |
این سه شیار به تنهایی فقط 7 حالت رو بوجود میارن.
اما نکته اصلی اینجاست که پیچ نت ها در اصل با استفاده از تنظیم حفره لب در هنگام دمیدن ایجاد میشه. یعنی اینکه نت دلخواه اولیه رو نوازنده با دمیدن خودش و با استفاده از حنجره ایجاد میکنه و فقط با این سه شیار میتونه توی همون محدوده که توسط 7 حالت شیارها ایجاد میشه، نت ایجاد شده رو جابجا کنه. من جایی شنیدم که ترومپت میتونه حتی تا 5 اکتاو رو هم پوشش بده!!!
البته من اطلاعاتم تا همین حد هست... اگه بعضی جاها کم و کاستی داره دوستان لطفا اصلاح کنند.
ویرایش توسط Honey_Shababi : Saturday 22 September 2012 در ساعت 02:32 PM
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
Thumbs Up/Down |
سلام خدمت همه ی دوستان عزیز. با عرض پوزش وا3 ی تاخیر. در ترومپت با این 3 کلید هشت نت اصلی میتوان زد که با نیم پرده های بمل و دیز این هشت نت را میتوان به 31 نت ارتقا داد ک هیچ یک از آنان اصلا تشابهی ب یکدیگر ندارند. مثلا ما وقتی اصلا ب کلیدی دست نزنیم وقتی ساز روی لب ها آزاد باشد نت دو و اگر مقداری ساز را ب لب بفشاریم نت سل و اگر لب ها را تنگ تر کنیم و ساز را نزدیکتر کنیم نت دو دیگری را میتوان از ساز گرفت. به تور تقریبی با هر کلید این ساز با تنگ یا گشاد کردن لب ها میتوان 4 نت را حاصل کرد. البته این با باز یا بسته کردن این لوله های مارپیچ در اطراف ساز میتوان پایه نتی ساز را از سی بمل ک معمول ترین آن هست را ب هر چیز دیگری تبدیل کرد ک این هم یکی دیگر از شگرد هاییست ک با آن میتوان نت های بسیاری را با ساز زد
با تشکر
Thumbs Up/Down |
Received: 4/0 Given: 2/0 |
سلام همانطور كه ميدونيد ترومپت رو اگه اشتباه بزني واسه دستگاه تناسلي مشكل پيدا ميشه اگه ميشه روش صحيح زدن يا كارهاي كه بايد انجام بديم تا اين مشكل پيش نياد رو بگيد و روش درست صدا در آوردن رو هم اگه بگيد خيلي عالي ميشه![]()
Thumbs Up/Down |
Received: 5/2 Given: 18/1 |
ممنون از توضيحتون/اصلا دوست ندارم دست هم بزنم به ترومپت/
قربونه استايلت...
Thumbs Up/Down |
نه ترئمپت اصول مثلا يكي از ائنها اينه واسه ي اول كار نبايد نشسته ساز بزني بايد ايستاده بزني يا اينكه كمرت رو با كمربند سفت ببندي
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
كسي از دوستان نت هاي ترومپت براي محرم رو نداره
Thumbs Up/Down |
slm. man daram ama khob nemishe k ferestad...
- - - Updated - - -
سلام. ترومپت رو در حالت ایستاده میشه زد. نشسته رو صندلی هم باید زاویه کمر 90 درجه باشه و نشسته بر زمین هم باید دو زانو نشست و کمر صاف باشد وگرنه ب قول شما، آسیب میرساند
- - - Updated - - -
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه چشه بیچاره، من نی و ویالون هم میزنم
شما چه سازی میزنی؟؟؟؟؟
موسیقی کلامیست آسمانی، که از هر فلسفه و نطق بالاتر است
Thumbs Up/Down |
چرا نميشه؟
Thumbs Up/Down |
سلام جناب شما چند سال با این ساز کار میکنی . در جه سطحی هستی
Thumbs Up/Down |
سلام ببخشيد يك سوال من دز زدن نت هاي بالا مشكل دارم مثل نت سل بالا دست بازيعني خيلي بالا ميتونم بزنم ولي هم به لب ها فشار مياد هم به خودم ميتونم بپرسم آيا روشي هست كه اين نت رو راحت تر زد من از يكي شنيدم طرف نوت دو بالا يعني از اين سل هم بالا تر رو بدونه اين كه ساز رو به لبش فشار بده به راحتي ميزند ميخواهم بدونم چه تمريني كنم براي زدن نت هاي بالا
- - - Updated - - -
سلام ببخشيد يك سوال من دز زدن نت هاي بالا مشكل دارم مثل نت سل بالا دست بازيعني خيلي بالا ميتونم بزنم ولي هم به لب ها فشار مياد هم به خودم ميتونم بپرسم آيا روشي هست كه اين نت رو راحت تر زد من از يكي شنيدم طرف نوت دو بالا يعني از اين سل هم بالا تر رو بدونه اين كه ساز رو به لبش فشار بده به راحتي ميزند ميخواهم بدونم چه تمريني كنم براي زدن نت هاي بالا
Thumbs Up/Down |
? salam man gheymate in saz ro mikhastam kasi azash etela dare
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)