0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
با سلام/من تازه با این سایت آشنا شدم. خوشحال میشم در مورد خوندنم کمک کنید و پیشنهاد و انتقاد کنید. فایلی با صدای خودم با عنوان دیگه عاشق شدن فایده نداره..
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
Received: 63/5 Given: 272/0 |
اگه توی بخش نمونه کارها بزارین دوستان بهتر میتونن کمکتون کنن
فعلا
یا حق
من همين يك نفس از جرعه ي جانم باقي استآخرين جرعه اين جام تهي را تو بنوش
Thumbs Up/Down |
Received: 161/5 Given: 70/5 |
سلام ..نوشته اصلی توسط nesfi [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
خوش اومدی دوست عزیز ..
شما ساز می نوازی ؟؟؟
در رابطه با صدا و آواز کلاس رفتی ؟؟
ادیت :
صدای زیبا و دلنشینی دارین که اگر ادامه بدین حتما به موفقیت می رسین .. حتما ..
خداحافظ ..
ویرایش توسط Sampler : Friday 28 September 2012 در ساعت 02:49 PM
Thumbs Up/Down |
سلام. نه دوست عزیز هنوز هیچ کلاسی نرفتم. بنظر شما صدای من ارزش کلاس رفتن رو داره؟نوشته اصلی توسط A_O [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
Received: 161/5 Given: 70/5 |
سلام ..نوشته اصلی توسط nesfi [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
بله دوست عزیزم .. حتما ارزش داره ..
صداتون بسیار بسیار دلنشین هستش ..
اتفاقا الان با برادرم به نمونه صدایی که گذاشتین گوش دادیم و نظر برادرم هم همین بود ..
حتما حتما نواختن یک ساز رو شروع کنید .. چون روی صداتون و نحوه ی خوندنتون تاثیر فوق العاده ای داره (اینو همه می گفتن ولی من هیچ وقت قبول نمی کردم تا اینکه خودم تاثیرش رو دیدم و شما هم حتما خواهی دید)
و گذروندن دوره ی سلفژ و آموختن ردیف های آوازی می تونه اوج زیبایی صداتون رو بهتون نشون بده ..
خداحافظ ..
Thumbs Up/Down |
ممنون دوست عزیز/شما لطف داریدنوشته اصلی توسط A_O [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
Received: 0/1 Given: 0/0 |
وای صدات چقد قشنگه معلمومه که ارزش داره من کلاس خوب سراغ دارم خودمم کلاس میرم دوست داشتی خبربده ایمیلم:
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
عالیه
تن صداتون خیلی خوبه
ولی یه چیزی رو توی خوندنتون رعایت کنید که هم تارهای صوتی خسته نشه و هم نفستون کم نیاد:
هوا رو پرتاب نکنید و سعی کنید با مقدار هوای کنترل شده بخونید نه اینکه توی قسمت اوج(وسطای کار بود) یه دفعه هرچی هوا توی ریه ها هست به بیرون پرتاب کنید بلکه اون قسمت رو هم باید میزان هواش رو کنترل کنید
آخرای کار هم خودتون دیدید که به خاطر پرتاب هوا به تار های صوتی سیب گلوتون بالا اومد و سخت تر میتونستید بخونید درسته؟؟
البته تحریراتون خیلی عالی بود و فقط همین نکته به نظرم خیلی تو چشم میومد
Thumbs Up/Down |
ممنون و سپاس از وقتی که دوستانه صرف کردید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)