0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 64/6 Given: 95/6 |
من که خوشم اومد. اون فقط دو هنر رو با هم تلفیق کرده. تازه،بیش تر میتونه با آهنگش رفیق بشه. اما بعضی از نوازندگان که با خشونت با ویولن برخورد میکنن،اونایی که برای این که بگن ما حرفه ایم،گیتار،ویولن،آرشه و یا سیم ها رو نابود میکنن،اونا خیلی بد ترن. این لیندزی فقط احساس رو اضافه کرده. ممنونم. عجب تاپیکم گرفت هاااا. هههههه
Thumbs Up/Down |
Received: 1,589/59 Given: 1,143/21 |
بله دوست عزیز خیلی قشنگ اشاره کردی. اصلا اسم ارکستر سمفونیک که میاد ناخودآگاه ،جدیت محض و لباسای سرتاسر مشکی و پاپیون دور گردن یاد آدم میوفته! اما خانم لیندزی نوازنده ی ارکستر سمفونیک نیست! فقط یه نوازنده ی معمولی مردمی درجه 2 ست که ویولون زدنش شاید آش دهن سوزی هم نباشه ولی به جای همه چی خیلی خیلی زیرکه! اون از حربه ی تمرکز استفاده می کنه. تمرکز واقعا شاهکاری هم داره. رقصیدن به صورت موزون و ریتمیک و شکیل، کار بسیار بسیار سختیه. حالا رقص رو در کنار یه ساز غول مث ویولون بذارید! تلفیق این دو با هم و همزمان واقعا جایزه داره. ههههههههههههههlakshemi عزيز حرف شما كاملا متينه. نظرتون هم محترم. رقص يه هنره. من خودم يه قر كوچولو نميتونم بيام. ولي هرچيزي سر جاش قشنگه. (مثلا توي اركستر سمفونيك لندن سوليست پاشه قر بده) واااي چه صحنه اي ميشه!!!
هوش، به ارث برده می شود، دانش، آموخته می شود، بصیرت، کسب می شود،
اما حماقت، تا ابد ادامه می یابد!
Thumbs Up/Down |
Received: 63/5 Given: 272/0 |
به نظر منم هر دو تا کارش معمولیه ترکیبش هم چیز خاصی نداره
البته خیلی از نوازنده های ویلن - به جز کلاسیک نواز ها-هم وقتی دارن ساز میزنن حرکات اضافه دارن کارشون رو زیبا تر هم میکنه وای اخه نه این رقصه نه ...
در هر حال این فقط نظر منه امیدوارم ایشون هم در کارشون روز به روز پیشرفت کنن
دستت درد نکنه حسین ممنون
فعلا
یا حق
من همين يك نفس از جرعه ي جانم باقي استآخرين جرعه اين جام تهي را تو بنوش
Thumbs Up/Down |
دقیقا. اون با ویولنش رفیقه. خودمونی هست. ولی توی ارکستر برای ویولن و خودشون شخصیت دارن.
که البته هر کدوم باید حسش باشه تا قشنگ به نظر بیاد.
راستی،وبش رو خیلی آپ نمیکنه. به همین دلیل نمیتونم هر دفعه خبر بیارم.
راستی شما هم اگه خبری،تحقیقی چیزی در موردش دارید بگید.
موفق باشین.
Thumbs Up/Down |
اگه کسی علاقه به دانلود موزیک ویدئو داره،از این سایت[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید] دانلود کنه. تازه،هیتلر هم نیست. این صفحه که لینک دادم موزیک ویئو های لیندزیه. البته نصف فایل های این سایت صوتیه. و باید یه به علاوه و یه mp4 بعدش بزاری.
Thumbs Up/Down |
لیندزی در 26 نوامبر به هالیوود غرب باز خواهد گشت.
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
برای دریافت بلیط :به [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید] برای بلیط های ویژه(خوش آمد گویی و ...)
و به [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید] برای بلیط های ساده مراجعه کنید.
موفق باشین.
- - - Updated - - -
کانال لیندزی در یوتیوب[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
هالیوودیه؟
Thumbs Up/Down |
فک کنم.
Thumbs Up/Down |
چه حالب...!
Thumbs Up/Down |
آره،خیلی حالبه.
Thumbs Up/Down |
تو از چه لحاظی میگی جالبه؟نوشته اصلی توسط vviolinn [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
:)
Thumbs Up/Down |
به قد و قیفش نمیخورد آخه.
Thumbs Up/Down |
اها اون رو میگی من از لحاظ این گفتم که نمیشدیکی با این کارهای ابکی-ببخشید! نظرمه دیگه شرمنده- مشهور بشه حالا در هر حدی مگر اینکه تبلیغات وسیعی در دسترس باشه مثل هالیوود یا حالا هرچینوشته اصلی توسط vviolinn [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
برام جالب بود که هالیوود روی یک چنین موردی هم سرمایه گذاری میکنه! ؟!
در هر حال امیدوارم به خوبی و خوشی ساز بزنه و دل مردم رو شاد کنه:)
فعلا
یا حق
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
لیندزی یه پرتقالی اصیل هست که چهار سال بعد از تولدش با خانواده ش به امریکا می ره از سن 5 سالگی شروع به یادگیری ویولن می کنه و در حال حاضر 34 یا 35 سالشه و البته یکی از هنرمندای هالیوود در زمینه مو سیقی هست و مع روف ترین موسیقی هاش trance moonوdaisy violineوthousand yearsبا خوانندگی chiristiana perry
این تمام چیزیه که من می دونم![]()
Thumbs Up/Down |
Received: 20/0 Given: 8/0 |
لیندزی محشره من عاشق ویدیو هاش هستم
- - - Updated - - -
ببخشید یه سوال
نوازنده دیگه ای هم هست که مثل لیندزی ساز بزنه؟
یعنی هم دنس . هم ساز
- - - Updated - - -
لیندزی یه پرتقالی اصیل هست که چهار سال بعد از تولدش با خانواده ش به امریکا می ره از سن 5 سالگی شروع به یادگیری ویولن می کنه و در حال حاضر 34 یا 35 سالشه و البته یکی از هنرمندای هالیوود در زمینه مو سیقی هست و مع روف ترین موسیقی هاش trance moonوdaisy violineوthousand yearsبا خوانندگی chiristiana perry
این تمام چیزیه که من می دونم
سلام دوست عزیزم فکر کنم حدودا 27 سالشه
Thumbs Up/Down |
Received: 33/0 Given: 23/0 |
سلام دوستان ! میخواستم بگم که لیندزی استرلینگ اونقدراهم خوب نمونده بیچاره !!! منم اول این طور فکر میکردم ولی چند وقت پیش یه کلیپ ازش تماشا کردم که نظرم عوض شد ! و هم چنین فکر میکنم که ویولنیست بدی نباشه چون رقصیدن ونواختن کار هر کسی نیست و به تمرکز بالایی نیاز داره تازه رقصیدنش طوری نیست که کلاس ویولنو بیاره پایین !
ویرایش توسط soul_violin : Friday 30 August 2013 در ساعت 11:02 AM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)