0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
سلام.
من برای امتحان عملی ورود به دانشگاه باید نوازندگی ساز و سلفژ رو امتحان بدم و وقت زیادی هم ندارم تا امتحان(2 ماه دیگه).
نوازندگی رو دارم پیش میبرم ولی سلفژ کار نکردم.
وقت زیادی هم نمونده و سلفژ هم شنیدم خیلی سخت میگیرن.
و راهنمایی میخواستم برای کار کردن سلفژ. و اگه دوستان در مورد این امتحان عملی سلفژ اطلاعاتی دارن خیلی ممنون میشم که کمکم کنن.
راهکار های تمرین سلفژ و نکات برای آموزش و تمرین سلفژ رو میخواستم.
منتظر راهنماییتون هستم.
پیشاپیش ممنونم.
هنر گوش دادن را فرا گیرید
گاهی فرصتها به آرامی در میزنند
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
من همچنان منتظر راهنمایی و کمک دوستان هستم.
هنر گوش دادن را فرا گیرید
گاهی فرصتها به آرامی در میزنند
Thumbs Up/Down |
Received: 72/9 Given: 3/3 |
درودنوشته اصلی توسط mohammadshojaee [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
خب برای سلفژ مثل هرچیز دیگه باید کلاسش رو برید... و فکر کنم 2 ماه زمان کمی باشه واسه سلفژ
دو چيز انتها ندارد....يكي پهناي كهكشانها...دومي حماقت انسانها...البته در مورد اولي چندان مطمئن نيستم ( آلبرت انيشتن )
Thumbs Up/Down |
Received: 257/20 Given: 76/14 |
اين رامين خان يه سلفژي از كتاب ژوزولي خونده بود كه خيلي عالي درامده بود. بريد گوش كنيد. اگه هنوز باشدش. رامين پاكش كه نكردي؟ اگه هم پاك كردي از نو بخونش. من يه روز چندين بار گوشش كردم.
Thumbs Up/Down |
آره پرویز درس 47 بود... اما پاکش کردم... چون اون موقع فکر میکردم خوب خوندمش.. اما بعدها که دوباره گوشش کردم ازش راضی نبودم... باید بهتر میخوندمش... اگه شد دوباره ضب میکنم میذارم... درس قشنگیهنوشته اصلی توسط m_rv_2008 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
دو چيز انتها ندارد....يكي پهناي كهكشانها...دومي حماقت انسانها...البته در مورد اولي چندان مطمئن نيستم ( آلبرت انيشتن )
Thumbs Up/Down |
مرگ من بذارش رامين. خيلي باش حال ميكردم. الان رفتم ديدم پاك كردي. خيلي تو برجكمون خورد. اگه ميتوني حتما دوباره بذارش.
Thumbs Up/Down |
Received: 63/5 Given: 272/0 |
منم خیلی دوست دارم بشنومش
میشه دوباره بزارین؟
ممنون
فعلا
یا حق
من همين يك نفس از جرعه ي جانم باقي استآخرين جرعه اين جام تهي را تو بنوش
Thumbs Up/Down |
اینقدر گفتی گوشش کردم فکر کردم دیگه دانلودش کردی... باشه پیداش میکنم و میذارمش... هرچند یکی 2 تا فالشی داره...نوشته اصلی توسط m_rv_2008 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
بابا اين چه حرفيه رامين ؟ تو يه بار ديگه بذارش. من ميكنمش زنگ خور موبايلم.
Thumbs Up/Down |
Received: 7/1 Given: 0/0 |
اگر هنوز هم فکر میکنید پاسخ سوالتون رو نگرفتید من میتونم کمکتون کنم. من امتحانش رو دادم و میدونم داستانش چیه الان هم خواننده تنور هستم اگر سوالی داشتید بفرمائید در حد امکان پاسخ میدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)