0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
با سلام
سعبد هستم الان 10 ساله که گیتار می زنم از پاپ شروع کردم بعد کلاسیک و از همه بهتر که عاشقشم فلامینکو
با تشکر از همه
Thumbs Up/Down |
Received: 285/6 Given: 378/0 |
به به.. چه عالی... منتظر حضورت پررنگت هستم... بخش های مختلف گیتار، به انتظار پست های شما نشسته !!نوشته اصلی توسط saha00 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
![]()
موسیقی از فکر تراوش می کند و به قلب می نشیند "بتهوون"
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
سلام به دوستان. سام هستم.1ساله گیتار میزنمو میخونم. پاپ کار میکردم اما الان شدیدا کلاسیک دوست میدارم
Thumbs Up/Down |
درود بر همه دوستان نازنین
محمد هستم، ۴۴ ساله، دارای همسر و دو فرزند.
حدود ۴ سال هست آکورد میزنم و میخونم.
پاپ و راک ایرانی و غربی را دوست دارم.
تا الان تحت آموزش نبودم و فقط خودم بدون آموزگار تمرین کردم.
Thumbs Up/Down |
سلام کوروش هستم متولد 1385.1.1
تازه دارم میرم کلاس گیتار
گیتار واقعا سازه خوبیه وقتی دستت میگیری یه غروری بهت دست میده
Thumbs Up/Down |
Received: 10/0 Given: 10/0 |
Thumbs Up/Down |
Received: 955/32 Given: 2,257/5 |
غرور؟ از سرتون بیرون کنید. وگرنه در حد همون دست گرفتن درجا خواهید زد
Whatever Life throws at you, PLEASE don't Cry & Bitch about it. Either take it like a MAN, or DUCK your F*#@ing head down!!! - F. Metal The Great
Rockers Nation
Thumbs Up/Down |
سلام دوستان، علیرضا هستم ساکن تهران، از نوجوانی گیتار زدنو یاد گرفتم، خودمو گیتاریست نمیدونم ولی ریتم میزنمو میخونمو ... از پس کار برمیام در کل.
موزیک و موسیقی همه دنیای منه، ساز و گیتار تفریح اصلیم و نیت موزیک هم که عشقمه...
Thumbs Up/Down |
سلام بچه ها من مانلی ام الان تقریبا ۶ ساله گیتار میزنم و خوشحالم که شما گیتاریستای دوس داشتنی رو میبینم 😊😙😙😘❤
- - - Updated - - -
دقیقاااا
آفرین 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
اینو باید به اونایی بگی که فقط اسم گیتاریستو به دوش میکشن🙄😤😒
Thumbs Up/Down |
با سلام و احترام
فکر میکنم پیر مرد انجمن دیکه من باشم 54 سالمه و از 15 سالگی عاشق کارهای پینک فلوید بودم و تو سن 26 سالگی اولین گیتارم رو خریدم و بعد از چند ماه که دیدم نمیتونم یاد بگیرم فروختم این کار تا حدود 5 الی 6 گیتار تکرار شد و ادامه داشت ، ولی حالا دیگه چند ماه هست که یه گیتار خریدم و شروع کردم به تمرین و دیگه تصمیم قطعی که بالاخره یاد بگیرم ، نیاز دارم حتما کمکم کنید و دستم رو بگیرید .
خیلی احساس خوبی دارم .
Thumbs Up/Down |
Received: 955/32 Given: 2,257/5 |
با درود،
خیلی خوب کاری کردید که شروع کردید به نوازندگی. موفق باشید. ولی از شما پیرمرد تر هم هست عزیز.![]()
Whatever Life throws at you, PLEASE don't Cry & Bitch about it. Either take it like a MAN, or DUCK your F*#@ing head down!!! - F. Metal The Great
Rockers Nation
Thumbs Up/Down |
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)