0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 1,435/20 Given: 1,833/25 |
درود
در این تاپیک، به سوالات و مشکلات شما در رابطه با برنامه Guitar Pro پاسخگو هستیم.
سپاس
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
Thumbs Up/Down |
Received: 51/1 Given: 3/0 |
مرسی هانی جان ... اولین سوال رو من با اجازه افتتاح کنم :)
میگم چرا وقتی با پیانو به عنوان میدی کنترلر داخل گیتار پرو پیانو میزنم نت ها فقط داخل کلید سل هستن و کلید فا اصلا هیچ نتی نداره ...
همه ی نت ها داخل کلید سل نوشته میشه
Thumbs Up/Down |
این یکی از اشکالات گیتار پرو 5 و نسخه های ماقبلش هست. دلیلش اینه که نرم افزار گیتار پروی 5 و نسخه های ماقبلش بیشتر تمرکزشون برای نت نویسی گیتار بود. یعنی در واقع به این صورت هست که برای دست راست و چپ پیانو باید دو تا ساز جداگانه باز بشه که برای یکی ساز با رنج کلید سل و برای دیگری ساز با رنج کلید فا در نظر گرفته بشه که باز هم ایراداتی داره و 7 اکتاو پیانو رو شامل نمیشه!نوشته اصلی توسط Acoustic [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
ولی در گیتار پروی 6 این مشکل برطرف شده و برای پیانو و سازهای دیگه هم میشه نت نویسی کرد :)
ویرایش توسط Honey_Shababi : Sunday 7 April 2013 در ساعت 08:16 PM
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
salam chetori mitunam ye ghete ro ba gitar bezanam bad varede gitar pro konam bad notesha bebinam?
Thumbs Up/Down |
سلامنوشته اصلی توسط AMIRARSALAN1000 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
خواهشا فارسی تایپ کنید دوست عزیز
یه قطعه رو با گیتار بزنید بعد وارد گیتار پرو کنید و نتش رو ببینید؟! ... امکان نداره دوست من. گیتار پرو یک برنامه نت نویسی هست. برای این کار ساخته نشده.
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
Thumbs Up/Down |
سلام چرا توو گیتار پرویی که من نصب میکنم عدد ها و نت ها رو نشون نمیده -سریال رو هم قبول کرده -بانک صدا ها هست ولی فقط این مشکل رو داره که هیچ عدد و نتی رو نشون نمیده ممنوننوشته اصلی توسط Honey_Shababi [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
سلامنوشته اصلی توسط ehsan55575 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
به نظر میرسه این مشکل ناسازگاری با ویندوز شما باشه. ممکنه ویندوز شما 64 بیتی باشه. یا شاید مشکلات دیگه ای باشه.
لطفا مشخصات ویندوز خودتون رو بنویسید.
ویرایش توسط Honey_Shababi : Saturday 13 April 2013 در ساعت 12:01 PM
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
Thumbs Up/Down |
ممنون از جوابتون.7 هست و 64 بیت - رم 4 سی پی یو I3 ---- ممنون میشم راه حلی واسم پیدا کنید -آیا فونت ها رو نصب نمیکنه؟! یا چیه این مشکل؟نوشته اصلی توسط Honey_Shababi [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
ویرایش توسط ehsan55575 : Saturday 13 April 2013 در ساعت 12:49 PM
Thumbs Up/Down |
البته به ram و cpu ارتباطی نداره. منظور من بیشتر مشخصات ویندوز بود. که مثلا ویندوز 7 هست یا 8 ؟نوشته اصلی توسط ehsan55575 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
چند راه حل وجود داره برای این کار
منتها شما برنامه رو مجددا نصب کنید و نتیجه رو اعلام کنید. اگه درست نشد من راه های دیگه رو به شما پیشنهاد کنم.
ویرایش توسط Honey_Shababi : Saturday 13 April 2013 در ساعت 04:36 PM
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
Thumbs Up/Down |
سلام
پس از نصب نرم افزار گیتار پرو6، وقتی یک نمونه فایل را برای اجرا play می کنم صدا ندارد. ممنون میشم راهنماییم کنید.
با تشکر
Thumbs Up/Down |
سلامنوشته اصلی توسط mehrblue [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
تنظیمات کارت صدای ویندوز رو چک کنید. به احتمال زیاد یکی از گزینه ها که مرتبط با صدای گیتار پرو هست mute شده.
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
Thumbs Up/Down |
Received: 295/3 Given: 129/6 |
ویرایش توسط petrucci4eva : Sunday 9 June 2013 در ساعت 11:25 AM
Thumbs Up/Down |
در قسمت Insert a Section میشه این کار رو کرد (در گیتار پرو 5 تحت عنوان Insert a Marker (با آیکون پرچم) هست).نوشته اصلی توسط petrucci4eva [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
کلید میانبرش Shift + Ins هست.
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
Thumbs Up/Down |
سلام
من کلی گشتم
نتونستم کتابی برای آموزش گیتارپرو پیدا کنم
لطف کنید برای پیدا کردنش راهنمایی کنید
هر کاری کردم نتونستم ازش استفاده کنم
Thumbs Up/Down |
کتاب آموزش گیتار پرو وجود نداره دوست من.نوشته اصلی توسط BIG_LORD [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
شما هر جایی که سوال داری، میتونی توی همین تاپیک مطرج کنی.
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
Thumbs Up/Down |
صدا ندارم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)