0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 3/0 Given: 0/0 |
سلام دوستان من قبلا با هندزفری گوشیم که میکروفون هم داشت صدام رو روی اهنگ ها ضبط می کردم . البته هندزفری اصل بود و کیفیت گوشی هاش و میکروفونش خوب بود . برای من که میخواستم اتود بزنم بدک نبود . اما حالا خراب شده و میخام برای لپ تاپم یه میکروفون نه چندان گرون که کار اتود زدن رو برام انجام بده و کیفیتش هم قابل قبول باشه تهیه کنم . مدلی رو سراغ دارید ؟ (زیر 100 تومن)
Thumbs Up/Down |
Received: 29/0 Given: 0/0 |
با این قیمت ها بعید می دونم زیر صد تومن چیز خوب پیدا کنی
Thumbs Up/Down |
Received: 3/0 Given: 0/0 |
هدست هم گیر نمیاد یعنی ؟
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
سلام هانی عزیزنوشته اصلی توسط Honey_Shababi [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
مرسی از ت
این فانتوم پاور چیه؟
ممنون
Thumbs Up/Down |
Received: 1,435/20 Given: 1,833/25 |
سلام عزیزنوشته اصلی توسط mostafaAX [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
فانتوم پاور یک منبع تغذیه برای میکروفون های خازنی هست که در بیشتر کارت صداهای حرفه ای اکسترنال، میکسرها و پری آمپ ها موجود هست.
میکروفون های خازنی بدون داشتن این منبع تغذیه، کار نمیکنن. مگر اینکه از خودشون باطری داشته باشن یا با کابل USB به کامپیوتر وصل بشن.
ویرایش توسط Honey_Shababi : Monday 12 August 2013 در ساعت 07:25 PM
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
Thumbs Up/Down |
Received: 2/0 Given: 0/0 |
البته من یه کوچلو توضیح بدم کهنوشته اصلی توسط mostafaAX [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
تفاوت فقط توی الگوی قطبی نیست و سایز دیافراگم و ... هم هست.
همچنین نیاز به فانتوم پاور ربطی به میک نداره فناتوم پاور کار منبع تغذیه رو برای کارت صدا انجام می ده)
میکروفن های کاندنسر نیاز به پری امپ دارند. (برای مثال کارت M-Audio Delta 1010 LT Sound Card فانتوم پاور نداره ولی چون پری امپ داره می تونی از میکروفن های کاندنسری استفاده کنید)
هیچی مثل خوردن خوابیدن نمی شه آخخخخخخخخخخخ که چه کیفی می ده
Thumbs Up/Down |
ممنونمنوشته اصلی توسط oyama [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
ولی فانتوم پاور اتفاقا دقیقا به میکروفون های کندانسر مربوط میشه. چون فقط این نوع میکروفون ها با فانتوم پاور کار میکنن. شما هر جا جستجو کنید، این موضوع رو تایید میکنند.
فانتوم پاور : ولتاژ تغذيه كه توسط كابل XLR به ميكروفون داده ميشه تا ميكروفون، فعال و شروع به كاركنه . فانتوم پاور فقط جهت استفاده از ميكروفون هاي استاتيكي (خازني ، كندانسر) استفاده ميشه، فانتوم پاور بر روي كيفيت ميكروفن هيچ تاثيري نداره فقط نياز ميكروفون رو تامين ميكنه.
فانتوم پاورها علاوه بر کارت صداهای فانتوم پاور دار، در بیشتر میکسرها و پری آمپ های میکروفون ها هم وجود دارند.
لینک از ویکیپدیا
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
ویرایش توسط Honey_Shababi : Sunday 11 August 2013 در ساعت 04:39 PM
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
Thumbs Up/Down |
Received: 2/0 Given: 0/0 |
البته هانی جان من اصلا در حدی نیستم که چیزی بگم ولی واسه اینکه کسی اشتباه برداشت نکنه می گم
من که مثال زدم کارت صدای که فانتوم پاور نداره ولی پری آمپ داره و شما می تونید میکروفن کاندنسری بهش وصل کنید و استفاده کنید(M-Audio Delta 1010 LT Sound Card)
بعد فانتوم پاور همونجور که گفتم منبع تغذیه هست اگر نباشه شما از دیوایس ثالث استفاده می کنید (حالا چون میکروفن هم بهش اضافه می شه بهتره که کارت صدا یک منبع تغذیه داشته باشه و این مسئله ربطی به میکروفن نداره مثلا بعضی کارت صدا های مطلوب پردازنده داخی دارند که اگر فانتوم پاور نباشه به سیستم خیلی فشار میاره)
بعد هانی جان شما زیاد به ویکی هم اعتماد نکنید چون اون ها رو هر کسی مثل من و شما می تونه بنویسه. بعدم اینجا که
, in the context of [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید], is a method for transmitting [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید] electric [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید] through [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید] cables to operate microphones that contain active electronic circuitry
بنده خدا که حرف من رو می زنه (transmitting [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید] electric [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید])(contain active electronic circuitry)
البته بعدش اومده گقته برای میکروفن های کاندنسری هیلی خوبه ولی باز حرفی از لازم بودن نزده و...
یا علی
هیچی مثل خوردن خوابیدن نمی شه آخخخخخخخخخخخ که چه کیفی می ده
Thumbs Up/Down |
اون جمله ای رو که از ویکیپدیا نقل و قول کردید صرفا داره خود فانتوم پاور رو تعریف میکنه. در ادامش هم مطالعه کنید که نوشته برای میکروفون های خازنی استفاده میشه. ضمنا اینجا ویکیپدیا اشتباه نمیکنه. چون علاوه بر این، من کتاب های زیادی رو در این زمینه مطالعه کردم. همچنین تمام سایت های خارجی و ایرانی رو جستجو کنید، حرف بنده رو تایید میکنند (خواهشا جستجو کنید).نوشته اصلی توسط oyama [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
به این جمله خوب توجه کنید.البته بعدش اومده گقته برای میکروفن های کاندنسری خیلی خوبه ولی باز حرفی از لازم بودن نزده و...
حرفی از خوب و بد بودن نزده. داره میگه "فانتوم پاور به عنوان یک منبع تغذیه مناسب برای میکروفون های خازنی، شناخته شده است."It is best known as a convenient power source for condenser microphones
در پست شماره 9 و 10 این تاپیک هم به طور کاملا واضح توضیح داده شده (برگرفته از کتاب "اصول و مباني صدا برداري” نوشته „استنلي. ر. آلتن”) که بخشی از اون رو نقل و قول میکنم.
---------------------------از آنجا كه خازن، به ولتاژ پلاريزه كننده نياز دارد و پيش تقويت كننده هم براي كار كردن به ولتاژ تغذيه نياز دارد، ميكروفون هاي خازني بايد منبع تغذيه جداگانه داشته باشند. ميكروفون هاي خازني استوانه اي شكل قديمي، داراي يك منبع تغذيه خارجي و حجيم، براي خازن ها و پيش تقويت كننده بودند. امروزه ميكروفون هاي خازني يا به وسيله باطري هايي كه در داخل خود آنها جاگذاري شده است، تغذيه ميگردند يا به وسيله يك منبع تغذيه فانتوم (كه كاملا نياز به باطري ها را برطرف ميكند).
بنده خودم کارت صدای فانتوم پاور دار دارم و هر وقت از میکروفون کندانسر استفاده نمیکنم، فانتوم پاور خاموشه و بلا استفاده و هیچ مشکلی هم برای عملکرد کارت صدا پیش نمیاد. اون پردازنده داخلی هم که گفتید مربوط به DSP هست .. به فانتوم پاور ربطی نداره. اگه هم زمانی به سیستم فشار بیاد، با خرید یک پاور قدرتمند برای کامپیوتر و یا استفاده از آداپتور خود کارت صدا، مشکل برطرف میشه.
خودم قبلا این مورد رو تست کردم. یعنی میکروفون خازنی رو بدون روشن کردن فانتوم پاور به کارت صدا وصل کردم و میکروفون به هیچ عنوان، کار نمیکرد.
باز هم تاکید میکنم ... میکروفون های خازنی (کندانسر - استاتیکی) بدون منبع تغذیه فانتوم پاور، کار نمیکنن، مگر اینکه باطری خور باشن یا با USB مستقیما به کامپیوتر وصل بشن یا از طریق دیگه ای ولتاژ مورد نیازشون تامین بشه. مثل میکروفون (Behringer C-1U (USB که با یو اس بی به کامپوتر وصل میشه و نیازی به فانتوم پاور نداره.
امیدوارم توضیحاتم قانع کننده بوده باشه :)
ویرایش توسط Honey_Shababi : Monday 12 August 2013 در ساعت 08:27 PM
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
Thumbs Up/Down |
Received: 154/1 Given: 101/1 |
سلام
نظرتون چیه برای یه ضبط نیمه حرفه ای به جای خرید کارت صدا و میکروفن از zoom h4n استفاده کرد؟ از کیفیت ضبط صداش خیلی تعریف میکنن و به نظر میاد کار راه بنداز خوبی باشه. تا نظر دوستان حرفه ای چه باشد البته...
اینجا خصوصیاتش رو نوشته: [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
از آزادی "یواشکی" زنان
حمایت کنیم
Thumbs Up/Down |
سلامنوشته اصلی توسط alireza_jafarian [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
به نظر من که خیلی خوبه. چون از خودش پری آمپ و حتی فانتوم پاور هم داره. ضمن اینکه خودش یه Audio Interface محسوب میشه. چون با یو اس بی، قابل اتصال به pc هست و میشه با نرم افزار های صدا برداری باهاش کار کرد.
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
Thumbs Up/Down |
Received: 0/1 Given: 0/0 |
سلام دوستان. راستش یه میکروفن ارزون قیمت واسه ضبط صدای ویلن میخوام. که نیاز به لوازم جانبی مصل کارت صدا و .. هم نداشته باشه. و کیفیت قابل قبولی هم داشته باشه. اگه ممکنه راهنماییم کنید.
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 5/0 |
سلام به نظرتون خوبه؟؟؟؟
میخوام باهاش موسیقی بی کلام (گیتار) ضبط کنم:
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
سلامنوشته اصلی توسط mohsenhajian [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
شدن که میشه. البته برای کارهای آماتور. نه ضبط حرفه ای!
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
سلام میکروفن برای فقط ضبط وکال(سبک پاپ) میخواهم در رنج قیمتی یک میلیون و دویست به پایین. سوال دومم هم اینه که آیا برای کار من میکروفون rode nt2 بهتر است یا rode nt1 . بعضیها میگن با اینکه کیفیت صدابرداری nt2 در کل بهتره اما برای ضبط فقط وکال تفاوت چندانی با nt1 نداره.
Thumbs Up/Down |
سلامنوشته اصلی توسط david_ebi [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
به نظر من nt2 بگیرید بهتره. چون هرچقدرم تفاوتش با nt1 زیاد نباشه، اما ممکنه بعدا بخواید ساز هم باهاش رکورد بگیرید که nt2 واقعا همه نیازهای شما رو برآورده میکنه.
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)