0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
امیدوارم که حالتون خوب باشه
من یه میکروفن بهرینگر C1خریدم اما طریقه نصبشو به کامپیوتر واسه ضبط نمیدونم میگن انگار باید کارت صدامو عوض کنم و ... بگیرم ولی می خوام هر چقدر که ممکنه واسم ارزون در بیاد هنوز تازه کارم در ضمن میخوام بدونم میشه میکروفنو به لپ تاپ وصل کرد چه جوری لطفا کمکم کنید خیلی فوری لازم دارم
Thumbs Up/Down |
Received: 1,435/20 Given: 1,833/25 |
دوست گلمنوشته اصلی توسط Omid5 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
ای کاش قبل از اینکه اقدام به خرید میکردی، کمی درمورد میکروفن ها و کارت های صدا تحقیق میکردی.
این میکروفونی که شما خریدی، یک میکروفون خازنی هست. یعنی برای کار کردن نیاز به یک منبع تغذیه به نام فانتوم پاور داره. این منبع هم با کارت صداهای معمولی به هیچ وجه تامین نمیشه و باید کارت صداهای اکسترنال حرفه ای داشته باشید که سوئیچ فانتوم پاور دارن و میتونن این میکروفون ها رو تغذیه کنن.
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
Thumbs Up/Down |
راستش من بهرینگر یو اس بی سفارش داده بودم اما برام اینو فرستاده حالا پس نمیگیره میگه خودتون همینو شفارش دادیننوشته اصلی توسط Honey_Shababi [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
حالا قیمت حداقل یه فانتوم پاور که کارمو راه بندازه چقدر هست ؟دست دومش چقدر؟
Thumbs Up/Down |
فانتوم پاور که جداگانه نمیشه تهیه کرد. باید کارت صدای حرفه ای خریداری کنی که از خودش فانتوم پاور داشته باشه.نوشته اصلی توسط Omid5 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
Thumbs Up/Down |
من شنیدم از طریق میکسر هم که فانتوم پاور داره میشه وصل کرد کدوم ارزون تر میشه و اگه لطف کنید یه کارت صدا یا میکسر که ارزون قیمت باشه ممنون میشمنوشته اصلی توسط Honey_Shababi [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
میکسر ها که قیمتشون خیلی زیاد تره. کارت صدا تهیه کنید بهتره.نوشته اصلی توسط Omid5 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
ویرایش توسط Honey_Shababi : Thursday 28 February 2013 در ساعت 12:02 AM دلیل: اشتباه تایپی
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)