0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
سلام دوستان من مدتی است که میخواهم تنبور بخرم و دوست دارم تنبورم را خودم سفارش بدهم قیمتش هم مهم نیست فقط میخواهم تنبورش درست و حسابی باشه لطفا من را راهنمایی کنید.
Thumbs Up/Down |
Received: 2/0 Given: 0/0 |
نوشته اصلی توسط mamali110 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
با سلام... به نظر من تو ساز خریدن اول ادم باید از یه ساز مشقی شروع کنه که گرون نباشه بعد مدتی که از آب و گل در اومد یه ساز حرفه ای بگیره .. و تو این مرحله بهتره عجله نکنه یعنی شاید با یکم پول بیشتر و وقت صرف ه گشتن بیشتر یه ساز عالی پیدا کنه ...
در مورد تنبور یکم قضیه سخت ترهست چون هر جایی نمی تونی پیداش کنی و بیشتر جا ها هم که هست ساز های خوبی نیست... و یا اینکه در بعضی موارد مهر های تقلبی هست...
اگه قیمتش مهم نیست برات حتما از مهرهای ..اسداله گهواره یا نریمان یا تاک ... تنبور بگیر اگه بتونی خودت بری بگیری که خیلی عالیه (کرمانشاه-صحنه) اگه هم نشد به چند نفر نشون بده و از اصل بودنش مطمن شو...
روسریه رقصنده با باد
میروی در یاد در بند رخت
Thumbs Up/Down |
سلام حرف دوستمون درسته ولي اكه سازي كه از اول دست ميكيري ساز خوبي باشه بهتره، جونكه با سازمانوس ميشى وبه قولي دستت باهاش راه افتاده وكناركذاشتنش برات مشكل ميشه من خودم اين كارو كردم اقاي سيد رسول رسولي ،تبريز با مهرمنصور هم سازهاي خوبي ميسازه
- - - Updated - - -
سلام حرف دوستمون درسته ولي اكه سازي كه از اول دست ميكيري ساز خوبي باشه بهتره، جونكه با سازمانوس ميشى وبه قولي دستت باهاش راه افتاده وكناركذاشتنش برات مشكل ميشه من خودم اين كارو كردم اقاي سيد رسول رسولي ،تبريز با مهرمنصور هم سازهاي خوبي ميسازه
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 5/0 |
با سلام
اگه قیمت تنبور براتون فرقی نمسکنه، اسدالله که تو شهر گهواره هستن تنبور های خوبی داره، هرچند که بهتره حتما سفارش بدید ! فرجی که باز هم توی شهر گهواره هست تنبور های خوبی میسازه! من 8 سال پیش یه دونه از کارهای فرجی رو دیدم که فوق العاده بود!!! قیمت فرجی هم پایین تراز اسدالله است!!!
من این دو تا رو پیشنهاد میکنم!
تنبور خودم اسدالله است!!! 10 ساله که دارمش!!! سفارش دادم و 18 پرده ساختن
Thumbs Up/Down |
Received: 3/0 Given: 0/0 |
سازهای استاد گهواره عالی هستش ولی متاسفانه تقلبیش تو بازار خیلی زیاد شده جالبه که حتی 3 مهر هم میزنن!نوشته اصلی توسط Ariafact [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
با سلام . آیا هیچ یک از دوستان تنبور عیسایی رو میشناسن ؟
Thumbs Up/Down |
Received: 5/0 Given: 1/0 |
سه مهر اصل ش چند هست؟...
Thumbs Up/Down |
Thumbs Up/Down |
Received: 5/0 Given: 1/0 |
سه مهر اسدا... گهواره ای...نوشته اصلی توسط pooria83 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
از 1500000 هست به بالا. البته الان تو بازار گهواره fake زیاد شده!نوشته اصلی توسط Silence [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)