0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
کسی برنامه نوت نویسی و آهنگ سازی خوب غیر از
guitar pro
sibelius
(finale (2011,2012
FL studio
سراغ داره؟
Thumbs Up/Down |
Received: 4/0 Given: 0/0 |
Thumbs Up/Down |
Received: 96/1 Given: 175/0 |
سلام دوست عزیز... من نرم افزار MuseScore رو به شما پیشنهاد میکنم. این نرم افزار بر خلاف نرم افزار هایی که نام بردید حجم بسیار کمی داره و اگر قصدتون نوشتن نت برای سازهای ایرانی خصوصا چاپ علامت های سری و کرن(علامتهای ربع پرده در موسیقی) باشه،نرم افزار های نام برده قابلیت رغابت با این نرم افزارو ندارند(در حقیقت نرم افزارهای نام برده قابلیت چاپ ربع پرده رو ندارند!). البته بگم این نرم افزار فقط از لحاظ نت نویسی از سایر نرم افزار ها قدرتمند تره و از لحاظ اجرای نت های نوشته شده قطعا داستان فرق میکنه. در ضمن به راحتی میتونید با یک search ساده،پیداش کنید و دانلودش کنید.نوشته اصلی توسط mohamad_reza [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
هر گرفتار که در بند تو می نالد زار***می برد حسرت صیدی که گرفتار تر است
Thumbs Up/Down |
Received: 72/9 Given: 3/3 |
نرم افزار خوب و کم حجمیه... منتها این هیچکدوم از نرم افزارهای دیگه قوی تر نیست... و درضمن بقیه ی نرمافزار ها هم قابلیت چاپ و نمایش ربع پرده رو دارندنوشته اصلی توسط pooriaakbari1989 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
دو چيز انتها ندارد....يكي پهناي كهكشانها...دومي حماقت انسانها...البته در مورد اولي چندان مطمئن نيستم ( آلبرت انيشتن )
Thumbs Up/Down |
finale نمیتونه ربع پرده چاپ کنه... البته من اگه قرار بود برای سازهای کلاسیک نت نویسی کنم از همون sibelius استفاده می کردم... راستی یکی دیگه از نرم افزار های خیلی خوب برای نت نویسی موسیقی به خصوص موسیقی ایرانی با ربع پرده ها encore هست و چند تا از کتاب های سنتور هم با این نرم افزار نت نویسی شده... sibelius هم میتونه ربع پرده چاپ کنه اما یک کم درد سرش زیاده... اما MuseScore با محیطی خیلی صمیمی و اصطلاحا user-friendly تونسته نیاز مخاطباشو برطرف کنه... از لحاظ حجم هم تقریبا حجمش یک دهم sibelius هست و این خودش کلی امتیازه به هر حال...نوشته اصلی توسط r_a_m_i_n [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
دوست خوبم استاد من با فاینال نت نویسی میکنه ... عمریه... (کیوان ساکت) ... و ربع پرده هم میتونه بنویسه... درسته که میوز اسکور راحت تره... و درسته که از لحاط حجم کمتره اما از لحاط امکانات 10 برابر اون هست...نوشته اصلی توسط pooriaakbari1989 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
دو چيز انتها ندارد....يكي پهناي كهكشانها...دومي حماقت انسانها...البته در مورد اولي چندان مطمئن نيستم ( آلبرت انيشتن )
Thumbs Up/Down |
جدی؟پس احتمالا باید یه فونت یا plugin داشته باشه برا ربع پرده... بازم ممنون که اطلاع دادی چون فکر کردم این برنامه نمیتونه ربع پرده چاپ کنه... اما از لحاظ امکانات دیگه، کاملا با شما موافقم و در حقیقت finale و sibelius بی رغیبن...نوشته اصلی توسط r_a_m_i_n [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
آره خودش نشونم داد... پای کامپیوترش... همه ی فایلها چه آوازی چه ریتم دار همه با فاینال بودنوشته اصلی توسط pooriaakbari1989 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
- - - Updated - - -
آره خودش نشونم داد... پای کامپیوترش... همه ی فایلها چه آوازی چه ریتم دار همه با فاینال بودنوشته اصلی توسط pooriaakbari1989 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
Received: 3/0 Given: 0/0 |
سلام
بنده با فاینال اونم ورژنای قدیمیش کار میکردم که صداهاش خیلی خام بودن
چه نرم افزاری رو برا نت نویسی پیشنهاد میدین که بشه رو صداهاش حساب کرد. (حداقل مثل کیبورد (ارگ) باشه؟؟
متشکرم
Thumbs Up/Down |
Received: 1,435/20 Given: 1,833/25 |
سلام دوست عزیزنوشته اصلی توسط mapmap [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
برنامه های نت نویسی زیادی هستند که بانک صدا هایی با سازهای شبیه سازی شده یا همون VSTi از خودشون دارند.
مثل همین finale که ورژن های جدیدش دارای چند گیگ بانک صدا هستند. ورژن های قدیمی صداهاشون فقط MIDI هست.
همچنین نرم افزار sibelius که از کامل ترین بانک صداها برخوردار هست.
ویرایش توسط Honey_Shababi : Saturday 20 July 2013 در ساعت 12:57 AM
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
Thumbs Up/Down |
با تشکرمن این sibelius رو دانلود کردم اما صداهاش خام و ابتدائین یا شایدم من بلد نیستم! من یه نرم افزار میخوام که صداهاش به صداهای ارکسترال نزدیک باشه. چنین نرم افزاری هست؟؟حالا اگه نت نویسیم داشته باشه خیلی بهتر. با سپاس
Thumbs Up/Down |
اون سبیلیوس که شما دانلود کردید به همراه بانک صدا نبوده. چون سبیلیوس به همراه بانک صدا حجمش خیلی خیلی زیاده. در حد 50-60 گیگ.نوشته اصلی توسط mapmap [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
اگه صداهای خیلی طبیعی میخواید باید از VSTi ها استفاده کنید که البته نرم افزار نت نویسی نیستند و پلاگین هایی برای استفاده در نرم افزار های میزبان (DAW) هستند که برای آهنگسازی و تنظیم استفاده میشن. بهترین وی اس تی ها برای ساز های ارکسترال مربوط به شرکت East West هست. مثل East West Quantum Leap Symphonic Orchestra
این هم یک نمونه صدا از این وی اس تی
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
ویرایش توسط Honey_Shababi : Friday 26 July 2013 در ساعت 12:37 PM
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
Thumbs Up/Down |
میشه یه نمونه از صداهای VSTi سبیلیوس رو بهم بدین ؟؟ و اگه آموزشی هم سراغ دارین که خیلی خوب میشه!! متشکرم دوست من
Thumbs Up/Down |
Received: 384/4 Given: 1,625/1 |
درود.
آیا نرم افزار نت نویسی ای که بصورت اختصاصی فقط برای درامز باشه وجود دارد؟
در غیر این صورت یک نرم افزار نت نویسی که نوشتن نت درامزش مطابق با نت نویسی اورجینال این ساز باشه معرفی کنید.
منظورم اینه که مثلا نرم افزار سیبلیوس را دارم ولی نت نویسی درامزش، با نت نویسی ای که من در پارت های درامزی که برای اجرای زنده نوشته شده دیدم، فرق داره.
مثلا سر نتهای سنجی مثل (های هت) و (راید) و (کِرَش) بصورت x نوشته میشه. و یا حتی محل قرارگیریشون روی خطوط حامل.
یا شاید من نتونستم چیزی که میخوام توی این نرم افزار پیدا کنم!!
Thumbs Up/Down |
درودنوشته اصلی توسط yoosef_music [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Guitar Pro 5 یا 6 رو امتحان کن یوسف جان. کاملا موارد مربوط به نت نویسی درامز در اون رعایت شده.
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
Thumbs Up/Down |
Received: 384/4 Given: 1,625/1 |
آفرین بر شَما، صد آفرین بر شُمانوشته اصلی توسط Honey_Shababi [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
ممنونم...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)