0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 7/1 Given: 0/0 |
سلام دوستان
کسی میدونه از کجا میشه سوند ست برای سیبلیوس 6 رو دانلود کرد؟
چون سیبلیوس که من نصب کردم هکه رو داره به صورت میدی پخش میکنه صداهای خوب نداره
ممنون
Thumbs Up/Down |
Received: 1,435/20 Given: 1,833/25 |
سلامنوشته اصلی توسط Spiritual [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
از طریق تورنت اقدام کنید. بدون شک پیداش میکنید.
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
با سلام دوستان ، من سيبيليوس 7 رو نصب كردم ، اما وقتي كاري رو اجرا مي كنم خروجي صدا ندارم . مشكل كجاست ؟
Thumbs Up/Down |
این بستگی به خیلی چیزا داره.نوشته اصلی توسط lukuboy1981 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
اول اینکه سوند کارت شما چی هست؟ دوم اینکه asio 4 all نصب داری یا نه. سوم اینکه برو به قسمت play/playback devices قسمت configuration عوض کنید . و بعد در پائین در قسمت available devices تغییر بدید.
اگه کارت صدا نداریدئ حتما asio 4 all رو نصب کنید.
- - - Updated - - -
سلام دوستان
من میخوام sound library برای سیبلیوس بخرم کجا داره کاملش رو
ممنون
Thumbs Up/Down |
سلامنوشته اصلی توسط Spiritual [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
به زودی، فروشگاه نت آهنگ مجددا شروع به کار خواهد کرد.
سبیلیوس با بانک صدای کامل، در لیست محصولات فروشگاه نت آهنگ قرار داره. میتونید بعد از راه اندازی فروشگاه، سفارش بدید.
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
Thumbs Up/Down |
با سلام و تشکرنوشته اصلی توسط Honey_Shababi [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
خدمت شما عرض کنم که سیبلیوس سوند ست خودش رو دارهولی چیزی که خیلی خوب جواب میده نوع حرفه ای سوند ستش هست که اغلب در سیبلیوس یه صورت default وجود نداره. من دنبال sibelius sound library هستم.
Thumbs Up/Down |
این نسخه از سبیلیوس که قرار هست در لیست محصولات جدید فروشگاه قرار بگیره، به همراه بانک صدای کامل هست.نوشته اصلی توسط Spiritual [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
به نام Sibelius 7 Notation Software Including Full Sound Library Original
با حجم 25 گیگابایت
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)