0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 7/1 Given: 0/0 |
سلام دوستان
دو تاسوال در سیبلیوس دارم. اگه ممکن بود پاسخ بدید لطفا
1- آیا در سیبلیوس میشه در جاهایی صدای یه ساز رو کم کرد و سازهای دیگه رو بالاتر برد (یه جورایی تنظیم دینامیک صدا)
2 چرا صدای های سیبلیوس من که ورژنش هم 6 هست اینقدر مصنوعی و بی حاله میشه وی اس تی بهش اضافه کرد؟
3 میشه صداهای محیطی اضافه کرد؟
Thumbs Up/Down |
Received: 72/9 Given: 3/3 |
درود... در مورد سوال 1 : بله نوانس هارو بذارید خودش اجرا میکنه... روی نت Cntr+E رو بزنید بعد کلیک راست بکنید ودینامیک صدای مورد نظرتون رو بذارید... اجرا میکنه... در مورد سوال 2 : بله میشه... سوال 3 : نمیدونم
دو چيز انتها ندارد....يكي پهناي كهكشانها...دومي حماقت انسانها...البته در مورد اولي چندان مطمئن نيستم ( آلبرت انيشتن )
Thumbs Up/Down |
خیلی ممنون دوست عزیز
لطف کنید روش اضافه کردن صداهای بهتر رو بفرمائید اصلا صدا ها رو از کجا باید تهیه کنم؟
Thumbs Up/Down |
Received: 21/44 Given: 5/10 |
نرم افزار سیبلیوس یک سری پکیج های صدایی داره که تو اینترنت هم میشه پیدا کرد ! یک پکیج داره به نام sibelius essentials که حجمش کمتره و کیفیتش بد نیست ولی راضی کننده هم نیست! یک پکیج دیگه داره که فوق العادست و اون حجم بسیار بالایی داره که توی چند تا dvd هست و بعضی از فروشگاه های موسیقی تو تهران فکر کنم بفروشنش ! این پکیج با نام sibelius sound library شناخته میشه ...
Thumbs Up/Down |
سلام پس سیبلیوس نمیتونه وی اس تی های کیو بیس رو بخونه
درسته؟
Thumbs Up/Down |
Received: 21/44 Given: 5/10 |
بله همینطوره !نوشته اصلی توسط Spiritual [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
Received: 152/0 Given: 70/1 |
درودنوشته اصلی توسط Spiritual [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
دوستان شما میتونید تمام فا اس تی هاتون رو در Sibelius باز و استفاده کنید به زودی یک فیلم آموزشی در این مورد براتون پست میکنم تا با چگونگی نصب Vst ها در Sibelius آشنا شوید.
ما میتونیم هر کدوم یک معجزه باشیم
Thumbs Up/Down |
Received: 152/0 Given: 70/1 |
درود
دوستان در این فیلم کوتاه با چگونگی نصب vst ها در Sibelius آشنا خواهید شد.
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
ویرایش توسط GhazalMusic : Wednesday 9 March 2016 در ساعت 03:47 PM
ما میتونیم هر کدوم یک معجزه باشیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)