0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 1,435/20 Given: 1,833/25 |
خب پس با این حساب نباید مشکل خاصی باشه.نوشته اصلی توسط navid_bikas71 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
یادمکه اون زمانی که کارت صدای آنبرد داشتم توی تنظیمات کارت صدا، گزینه ای که مربوط به sw synth بود صدای قطع میشد. شما هم چک کنید ببینید چنین اتفاقی میفته یا نه. در کل چیز نگران کننده ای نیست. اگه هم تونستید درایور کارت صدا رو مجددا نصب کنید.
ویرایش توسط Honey_Shababi : Tuesday 14 January 2014 در ساعت 07:06 PM دلیل: اشتباه تایپی
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
Thumbs Up/Down |
Received: 373/0 Given: 166/0 |
مرسی. فقط میشه بگین که چجوری چک کنم ؟نوشته اصلی توسط Honey_Shababi [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
تنظیمات کارت صدا رو از طریق کنترل پنل میتونید چک کنید.نوشته اصلی توسط navid_bikas71 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
Thumbs Up/Down |
اونو میدونم فک کردم منظورتون چک کردن چیز دیگس. همه چیزه کارت صدا رو چک کردم چیز خاصی ندیدم.نوشته اصلی توسط Honey_Shababi [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
فقط اینم تازه متوجه شدم که وقتی نرم افزار سیبیلیوس رو اجرا میکنم صدای کامپیوتر کلا قطع میشه و صدای موزیک و فیلم و... در نمیاد. وقتی میبندمش همه چی عادی میشه. (در ضمن طبق معمول صدای خود سیبیلیوس هم در نمیاد)
Thumbs Up/Down |
نمیدونم دقیقا مشکل چیه. من فکر میکنم چون از asio4all دارید استفاده میکنید، اینطوری میشه. برای کار با صداهای میدی نیازی به asio4all ندارید. میتونید از تنظیمات نرم افزار، درایورهای دیگه صدا رو آزمایش کنید. البته این یه پیشنهاده و دقیق مطمئن نیستم.نوشته اصلی توسط navid_bikas71 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
Thumbs Up/Down |
هانی جان والا رو این نرم افزار نصبش نکردم. من asio4allرو با fl studioنصب کرده بودم که سیبیلیوس اتوماتیک asio4allرو باز میکنه.نوشته اصلی توسط Honey_Shababi [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
از تنظیمات سیبیلیوس هم نتونستم چیزی پیدا کنم. ینی راستش کلا نتونستم تنظیماتشو پیدا کنم![]()
ویرایش توسط navid_bikas71 : Saturday 31 August 2013 در ساعت 07:00 PM
Thumbs Up/Down |
با سلام
دوستانی که با این نرم افزار آشنایی دارن بگن که دینامیک های صوتی (f, ff, fff, p, pp, ppp,...) از کجا باید پیداشون کنم.
یکم گشتم پیدا نکردم.
سقوط تاوان پریدن با بعضی هاست...
Thumbs Up/Down |
Received: 72/9 Given: 3/3 |
روی نت مورد نظر کلیک چپ میکنی... بعد ctrl + E رو میزنی و بعد که نشانگر موس چشمک زن شد, کلیک راست میکنی ...نوشته اصلی توسط navid_bikas71 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
دو چيز انتها ندارد....يكي پهناي كهكشانها...دومي حماقت انسانها...البته در مورد اولي چندان مطمئن نيستم ( آلبرت انيشتن )
Thumbs Up/Down |
با سلامنوشته اصلی توسط r_a_m_i_n [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
ممنون رامین جان.
یه سوال دیگه : از کجا اندازه ی همه ی میزان هارو بزرگ کنم. (یعنی همش رو یکجا و به یه اندازه بزرگ کنم).
Thumbs Up/Down |
راستی نت های زینت هم پیدا نمیکنم. اگه میشه در مورد اون هم کمکی بکنید.
Thumbs Up/Down |
درود... خواهش میکنم...نوشته اصلی توسط navid_bikas71 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
راستش نمیدونم همشو باهم چطوری بزرگ کنی باید باهاش وِر برم تا یادم بیاد... اما در حالت عادی خودش از روی استاندارد واسه پرینت روی کاغذ A4 تنظیم میکنه...
- - - Updated - - -
دوست عزیز اون صفحه کیبود کوچیکه که توی سیبلیوس هست... که باهاش نتهای چنگ و دولاچنگ و سه لاچنگ رو انتخواب میکنی... اون بالاش 4 تا گزینه داره... گزینه ی دوم نتهای زینت رو داره...نوشته اصلی توسط navid_bikas71 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
- - - Updated - - -
دوست عزیز اون صفحه کیبود کوچیکه که توی سیبلیوس هست... که باهاش نتهای چنگ و دولاچنگ و سه لاچنگ رو انتخواب میکنی... اون بالاش 4 تا گزینه داره... گزینه ی دوم نتهای زینت رو داره...نوشته اصلی توسط navid_bikas71 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
دو چيز انتها ندارد....يكي پهناي كهكشانها...دومي حماقت انسانها...البته در مورد اولي چندان مطمئن نيستم ( آلبرت انيشتن )
Thumbs Up/Down |
بازم ممنوننوشته اصلی توسط r_a_m_i_n [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
اونو میدونم که واسه A4 تنظیم میکنه. منظورم این بود که مثلا تو میزان هایی که تعداد ضرب کمه مثلا 2/4 یا 6/8 که دو ضرب هست (نسبت به 4ضربی که 4هر میزان 4ضرب هست) نت ها خیلی به هم نزدیک نوشته میشه و کار سختی هست که بخوام 70_80 تا میزان رو دستی بزرگشون کنم.
واسه نت زینت هم تعجب میکنم اونجارو هرچی نگا کردم به چشمم تخورده بود الان که شما گفتین دیدم![]()
ویرایش توسط navid_bikas71 : Sunday 29 December 2013 در ساعت 08:45 PM
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
ممنون میشم بگید بانک صدایی که میگید از کجا تهیه کنیم؟
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
سلام.
دوستان برای انتخاب ساز تار در سیبلیوس باید چه کار کرد؟ حجم فایل نصبی برنامه 1200مگ بود. این هم فقط صداهای MIDI رو داره یا بانک صدا روش هست؟ اگه نیست چطور میشه صداها رو نصب کرد؟
من تاز برنامه رو نصب کردم و تازه کارم. ممنون میشم راهنماییم کنین.
Thumbs Up/Down |
منکه از صدای بانجو بجای تار استفاده میکنمنوشته اصلی توسط rasool_tar [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
Received: 38/0 Given: 1/0 |
سلام
دوستان تمپو رو چطور توی سیبلیوس پایین بیاریم؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)