0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 36/2 Given: 57/3 |
منم خیلی علاقه دارم. با اینکه استادم بهم درس نمیدن خودم شونصد بار خوندم و هیچی هم یاد نگرفتم:-D ادامه ندادن با اون استادم دلایل دیگه ای داشت...نوشته اصلی توسط melika1377 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
Received: 614/4 Given: 649/29 |
دوستان من یه نکته ای رو خدمتتون عرض کنم. (البته خودم هم در زمینه ی تئوری موسیقی خیلی چیزها رو نمیدونم ولی تجربه ی شخصی رو میگم):
خوندن تئوری موسیقی باید هدفمند و با برنامه باشه وگرنه مثل درس خوندن خیلی ها، امروز خونده میشه و فردا فراموش میشه. ترجیحا هم باید زیر نظر استاد تئوری رو یاد گرفت یا حداقل در حین خوندن تئوری باید سوالات پیش آمده رو از کسی که تئوری موسیقی رو کاملا بلده پرسید.
مثلا خوندن و یادگیری مبحث آکوردها (3تایی و بالاتر) خیلی به درد سنتور نوازان و ویلن نوازها و بعضی سازهای دیگه نمیخوره یعنی درکش برای این گروه از نوازنده ها سخته و بعدا فراموششون میشه. ولی مثلا آکوردهای دوتایی برای سنتور نوازها خیلی مهمه و همینطور برای نوازنده های ویلن (مبحث دوبل نت ها) . (مبحث آکوردها رو بهتره که با پیانو یاد بگیریم)
پس بهتره که سعی بشه مطالب بصورت کاربردی آموخته بشن تا در ذهن هنرجو باقی بمونن. (مثلا آشنایی با فواصل، گام ها، درجات گام و ... برای هنرجوهایی که یه مقدار در نوازندگی راه افتادن و مقدمات اولیه رو پشت سر گذاشتن معمولا توصیه میشه)
شاد باشید
Thumbs Up/Down |
Received: 20/0 Given: 8/0 |
سلام اقای احمدی درسته
استادم هم گفتن درست میگن این یه کتاب خود آموزه ولی
احتیاج به تدریس داره
Thumbs Up/Down |
Received: 72/9 Given: 3/3 |
درود... هرچند من بطور خودآموز کار کردم... اما کاملا با نظر استادتون موافق هستمنوشته اصلی توسط melika1377 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
دو چيز انتها ندارد....يكي پهناي كهكشانها...دومي حماقت انسانها...البته در مورد اولي چندان مطمئن نيستم ( آلبرت انيشتن )
Thumbs Up/Down |
سلام رامین جان
چند وقته خوندید کتاب رو؟
Thumbs Up/Down |
سلام .. من یکی 2 هفته ای خوندم... اما خب من قبلش کتابهای دیگه ای رو هم خونده بودم و مطالبش رو بلد بودم... و فقط واسه تکمیل دانسته هام اونو هم مطالعه کردم...نوشته اصلی توسط melika1377 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
دو چيز انتها ندارد....يكي پهناي كهكشانها...دومي حماقت انسانها...البته در مورد اولي چندان مطمئن نيستم ( آلبرت انيشتن )
Thumbs Up/Down |
چه کتابهایی؟؟؟؟نوشته اصلی توسط r_a_m_i_n [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
کتاب که زیاده همشو بگم؟ تئوری هارو میگم :نوشته اصلی توسط paris_k [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
کتاب سرایش جلد 1 از حسین مهرانی (این کتابو خیلی توصیه میکنم خیلی)
کتاب تئوری موسیقی از علینقی خان وزیری (اگه قبلا کتاب تئوری مطالعه نکردین اینو پیشنهاد نمیکنم چون مطالب مربوط به آکوردش خیلی پیچیدست)
کتاب نظری به موسیقی جلد 1 و 2 از روح الله خالقی
کتاب دستگاه در موسیقی ایرانی از هرمز فرهت
کتاب گامهای گمشده از مرتضی حنانه
کتاب تئوری موسیقی ار کمال پورتراب
کتاب درک و دریافت موسیقی از راجر کیمی ین (خیلی خیلی اینو هم توصیه میکنم)
کتاب در مورد ارکستراسیون و آهنگسازی و هارمونی و غیره هم زیاده که مطالعه ی اونها رو در مرحله ی بعد از اینها توصیه میکنم
Thumbs Up/Down |
سلام دوستان کسی نیست ادامه بده تایپیک رو؟
Thumbs Up/Down |
Received: 96/1 Given: 175/0 |
امیدوارم دوست خوبمون paris_k این تاپیک خوب رو با همت خوبشون پیش ببرن...
هر گرفتار که در بند تو می نالد زار***می برد حسرت صیدی که گرفتار تر است
Thumbs Up/Down |
Received: 1,435/20 Given: 1,833/25 |
به اطلاع دوستان عزیز میرساند.
این تاپیک به بخش مناسب، یعنی تئوری موسیقی انتقال یافت!
از همه دوستان عزیز تقاضا دارم برای ایجاد نظم بهتر در انجمن، حتما تاپیک ها رو در بخش مناسبشون ایجاد کنند.
با سپاس فراوان
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
Thumbs Up/Down |
ملیکا جان شما که استادتون چک میکنه اگه امکانش هست بعضی از تمرینات رو اینجا بزارید چون من از پاسخام مطمئن نیستم خصوصا بخش های سختش :-S
- - - Updated - - -
خیلی ممنون. من خودم بعد از ایجاد این تاپیک متوجه اشتباهم شدم شرمنده.نوشته اصلی توسط Honey_Shababi [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]ص 51
- - - Updated - - -
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]ص 52
- - - Updated - - -
ص 54[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
- - - Updated - - -
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]ص 55
- - - Updated - - -
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]ص 56
- - - Updated - - -
بابت تاخیر مغذرت می خواهم![]()
آنچه بوده است , همان است که خواهد بود
و آنچه شده است , همان است که خواهد شد
و زیر افتاب هیچ چیز تازه نیست....................
Thumbs Up/Down |
عزیزم من همونایی که خودت گذاشتی حل کردم تا حالابقیش رو هنوز وقت نکردم حل کنم راستی مرسی بابت این که داری تایپیک رو ادامه میدی
Thumbs Up/Down |
خواهش میکنم. ولی حالا اگه وقت کردی با اوناییکه استادتون چک میکنن چک کن ببین اگه مشکلی هست بگو ممنون میشم ;-)
Thumbs Up/Down |
باشه عزیزم بازم ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)