0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
سلام دستان. من یه کار بلوز ساختم. اگه تونستین گوش کنین و در موردش نظر بدین. ممنون...
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
Received: 10/0 Given: 0/0 |
دانلود کردم ولی فعلا مست خوایم،فردا میام نظرمو میگم
تموم شد رفت....
الآن که این متن رو میخونید، من دیگه اینجا نیستم
اگر بدی ای از من دیدید، ببخشید
دوستتان دارم، خدانگهدار
مسعود....
Thumbs Up/Down |
Received: 10/0 Given: 0/0 |
سلام،دوست عزیز آهنگ و طرز ساختار و نحوه خواندنتان کاملا با بلوز مطابقت دارد،ولی تنها مشکل شما شعر شما است،شعری بدون سناریو،آغاز پایان،اگر یک شعر بهتری داشتید خیلی این آهنگ خودنمایی میکرد.
تموم شد رفت....
الآن که این متن رو میخونید، من دیگه اینجا نیستم
اگر بدی ای از من دیدید، ببخشید
دوستتان دارم، خدانگهدار
مسعود....
Thumbs Up/Down |
Received: 28/1 Given: 0/0 |
البته بلوز هم مینور وماژور داره. مثال بلوز مینور درلا میشه لا. دو. ر.می بمل که بقول شما نت ابیه می. سل. لا. گام پنتاتومنک یعنی 5 نتی مادر بلوزه که وارونگی چهارم این گام میشه بلوز. حالا بلوز هم در اثر ابداعات وتاثیرپذیری از موسقی های دیگه مثل کانتری مازور هم داره. البته گامهای این مدلی رو میگن غیراستاندارد un equalyکه دستگاههای سنتی ماهم جز همیناست. موسقی etnichیا غیر استاندارد هم قواعدش غیر استاندارده هم سازاش مللی وغیر استاندارده. منظورم این نیس که بده ها غیراستاندارده. مثل گام هیراجوشی چین وپنتاتونیک که عین همند واسماشون متفاوته تو گامهای خودمون هم ماهور همون ماژوره. مینور همون اصفهانه. extonhck scsle
Thumbs Up/Down |
Received: 28/1 Given: 0/0 |
اتفاقا چبزیکه زیاده تو ینترنت نتهای جزه. ادرس هتهن همرام نیس خونه که رفتم بار بعدی میدم. کتاب جز هانون توش اثار خوبیه. اکسل بل تین که شیوه نوین ارگ نوازیه جلد 7 و8 توش نتهای قشنگیه.
Thumbs Up/Down |
Received: 4/0 Given: 1/0 |
دوستان عزيز يه كار از charles Mingus رو ميخوام ويرايش و كاور كنم. و از اونجايي كه به تسلطي زيادي بر ملودي نويسي برا گيتار و بقيه سازهاي اصلي اين سبك (جز ساز خودم) ندارم از دوستان ميخوام كه بقيه كار رو ادامه بدن ... و يه كمكي تو انجام اين كار كنن. هر كس كه انجام ميده اسم كاربري خودشو از اول كارش point كنه.
رهايي نيابد كس از دست كس / گرفتار را چاره صبرست و بس
Thumbs Up/Down |
Received: 4/0 Given: 1/0 |
فقط از آهنگ خوشم اومد.
درباره خوندن اصلاً بر اساس آهنگ نبود. انگار يه ميكروفن گرفتين و بعد رفتين روش هر چي تو ذهنتون اومده بداهه خوندين.
اگر آهنگ از خودتونه راحت بگم و رك: گند زدين تو آهنگ. ميتونستين به جاي خوندن يه لاين ساز دهني بزارين و يه سولو پيانو ...
رهايي نيابد كس از دست كس / گرفتار را چاره صبرست و بس
Thumbs Up/Down |
سلام. من یه آهنگ بی کلام از B. B. King رو به نام Blues Boys Tune خیلی دوست دارم که تم و ملودی غمگینی داره. من خیلی آلبوم از ایشون دارم که متاسفانه شبیه این آهنگ دیگه توشون پیدا نمیشه. حتی از هنرمندای دیگه هم مثل Eric Clapton و Gary Moore خیلی آلبوم دارم ، اما به جز تعداد بسیار اندکی دیگه چیزی وجود نداره. یه خرده عجیب نیست؟ دلیل خاصی داره؟ اگه میشه دوستان راهنمایی کنن که آهنگهای مشابه این رو چطور میتونم پیدا کنم؟
ویرایش توسط losingsleeep : Saturday 16 October 2010 در ساعت 02:27 PM دلیل: اشتباه تایپی
Thumbs Up/Down |
شاید یک دلیلش این باشه که موزیک جز و بلوز غم و محرومیتهای سیاه پوستان امریکایی که پدید اورندگان این نوع از موسیقی هستند را با شادی و تم هایی که همراه با ستایش از پروردگار (موسیقی دسته جمعی کلیسا) همراه هست.
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
درود. در بخش گيتار الكترونيك (درخواست آهنگ) سر بزنيد . به دليل قطعات نواخته شده با گيتار در اون بخش گذاشتم. ممنون
Thumbs Up/Down |
سلام به همگی لطفا اگه کسی تو تهران استاد ویولن که سبک جز رو هم تدریس می کنه یا کسی که لا اقل تجربه خوبی تو این زمینه داره میشناسه معرفی کنه ممنون می شم.![]()
Thumbs Up/Down |
از نوازندگان ایرانی که تخصص دز بلوز و جز دارن میشناسید
اگه نمونه کار هست ممنون میشم بزارید
Thumbs Up/Down |
Received: 16/0 Given: 41/1 |
آقای حمزه یگانه - اگر در یوتیوب جستجو کنید حتما ویدیو های ایشون و دوستان ایشون رو می بینید.نوشته اصلی توسط arash_ir00 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
soundcloud.com/hamedsedighi
Thumbs Up/Down |
Received: 5/1 Given: 0/0 |
سلام یه آهنگی هست ماله جنگو راینهارت ضمینه اینه دارین واسم بذارین کاملشو
اگه سراغ دارین آهنگهای دیگه از این نوازنده واسم بذارین
زمانی که مردم نادان برای اثبات خدایانشان همدیگر را تکه و پاره می کردند من با چهار سیم و یک تکه چوب اصوات خدا را روی کاغذ می نگاشتم (آنتونیو ویوالدی)
Thumbs Up/Down |
سلام یه آهنگی هست ماله جنگو راینهارت ضمینه اینه دارین واسم بذارین کاملشو
اگه سراغ دارین آهنگهای دیگه از این نوازنده واسم بذارین
زمانی که مردم نادان برای اثبات خدایانشان همدیگر را تکه و پاره می کردند من با چهار سیم و یک تکه چوب اصوات خدا را روی کاغذ می نگاشتم (آنتونیو ویوالدی)
Thumbs Up/Down |
سلام
من چندتایی ویدئو از لس پائول رو تو یوتیوب دیدم خوشم اومد کسی آهنگهای این نوازنده رو داره واسم بذاره
ویرایش توسط juse ferandes tors : Tuesday 11 October 2011 در ساعت 07:06 PM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)