0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
سلام امیر جان مگه این کنسرت در اسپانیا نیست؟ سبکش چه تغییری کرده همه اهنگا مال قبل هستند فقط روشون خوندن
Thumbs Up/Down |
Received: 18/9 Given: 0/0 |
دوستان قبلاً تاپيکی برای اين هنرمند زده شده،برای جلوگيری از پراکندگی مطلب لطفاً به اين تاپيک مراجعه کنيد. با تشکر
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
Received: 5/2 Given: 0/0 |
درود بر شما عزیزان - با اینکه یک ویلونیستم ولی سبک راک را دوست دارم بخاطر همین دومین شماره مجله ی اینترنتی راک پالاپل دوست عزیزم که لطف کرد به من داد ما با هم همکاری خوبی دارید تا جایی برای مصاحبه با راکرهای ایرانی شماره های خیلی از اونها رو به من می ده تو این مجله که در سایت خودم قرار دادم در مورد موسیقی راک و مصاحبه با راکرهای معروف ایران و دیگر مطالبی در مورد موسیقی راک وجود دارد قرار گرفته من این مجله را به صورت پی دی اف در هاست اختصاصی خودم اپلود کردم در ضمن قرار بود در داخل مجله ی لوگوی ما قرار بگیرد که متاسفانه لوگوی اماده نداشتیم ولی در سایت پالاپال از سایت ما قدرانی شده است این را هم بگم دیگر مجلاتی مانند -هنر موسیقی - ترانه ماه - اتفاق نو - موسیقی قرن 21 را بزودی اسکن می کنم و در نت اهنگ قرار خواهم داد پایدار باشید و بدرود
دانلود با حجم 14 مگابایت در فایل پی دی اف از لینک مستقیم زیر
در ضمن دوستان اگر خواستید به من گیر بدهید مشکلی نیست چون من با هیچ کس از عزیزان بحثی نمی کنم من فقط دنبال موسیقی هستم و بس
Thumbs Up/Down |
درود - دوباره پست را ریکاوری کردم
Thumbs Up/Down |
یه باره دیگه !
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
اجرای پژوهشی موسیقی جز در آموزشگاه زریاب (کرج)
نهم و دهم خرداد ساعت 19:30
سردار سرمست : Piano
امین طاهری : Drums
محمد آزمند : Electric Guitar, Bass Guitar
قیمت بلیط : 15000 تومان
آدرس : کرج ، 45 متری گلشهر ، خیابان درختی ، صد متر مانده به میدان عطار ، جنب بیمه رازی ، آموزشگاه موسیقی زریاب
برای تهیه بلیط از ساعت 9 صبح تا 9 شب با آموزشگاه زریاب تماس حاصل نمائید
33520105_026
33528767_026
Thumbs Up/Down |
Received: 955/32 Given: 2,257/5 |
دوستان،
لطفا تمامی اخبار مرتبط با گروهها و نوازندگان سبک Blues را اعم از آلبومها، اتفاقاتی که افتاده، ... را در این تاپیک بنویسید. مرسی.
Thumbs Up/Down |
دوستان،
لطفا تمامی اخبار مرتبط با گروهها و نوازندگان سبک Blues را که در ایران فعالیت دارند، اعم از آلبومها، اتفاقاتی که افتاده، ... در این تاپیک بنویسید. مرسی.
Thumbs Up/Down |
دوستان،
لطفا تمامی تحلیلها و مقالات خودتون، در رابطه با آلبومها و آهنگ های سبک Blues, که توسط گروهها و نوازندگان ایرانی تولید میشوند را در این مکان ارسال کنید. ممنون.
Thumbs Up/Down |
دوستان،
لطفا تمامی تحلیلها و مقالات خودتون، در رابطه با آلبومها و آهنگ های سبک Blues را در این مکان ارسال کنید. ممنون.
Thumbs Up/Down |
دوستان،
لطفا گروهها و نوازندهان سبک Blues را در این مکان معرفی کنید. ممنون.
Thumbs Up/Down |
دوستان،
لطفا تمامی منابع آموزشی سبک Blues, اعم از کتاب، CD, DVD, سایتهای آموزشی، Tablature, Chords را در این مکان معرفی و یا آپلود کنید. ممنون.
Thumbs Up/Down |
دوستان،
لطفا تمامی اخبار مرتبط با گروهها و نوازندگان سبک Jazz را که در ایران فعالیت دارند، اعم از آلبومها، اتفاقاتی که افتاده، ... در این تاپیک بنویسید. مرسی.
Thumbs Up/Down |
دوستان،
لطفا تمامی اخبار مرتبط با گروهها و نوازندگان سبک Jazz را که در ایران فعالیت دارند، اعم از آلبومها، اتفاقاتی که افتاده، ... در این تاپیک بنویسید. مرسی.
Thumbs Up/Down |
Received: 5/0 Given: 117/3 |
مواردي كه تا الان تجربه كردم رو خدمتتون ميگم:
1- [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
از مجموعه معتبر legacy توسط استيو كرنز استاد تراز اول گيتار و مدرس سايت گيبسون(خود اسم گيبسون گوياي همه چيزه) و مولف برترين آموزش ويدئويي گيتار تاكنون با همكاري شركت گيبسون . متاسفانه ويدئوي اين آموزش رو پيدا نكردم اما كتابش هم به تنهايي قابل استفاده است لينكي كه ميزارم براي كل پي دي اف هاي سايته چون بقيه آموزشهاشم خيلي مفيده.
2- [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
مجموعه آموزشهاي تصويري ارائه شده توسط مارتين شوارتز از معروفترين مدرسان بلوز در سطح فضاي مجازي تحت عنوان [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید] دوره هاي كامل از الفباي مقدماتي گرفته تا سطح متوسط (خودش ميگه ادونس اما من چك كردم متوسط!) ويژگي آموزشهاي مارتي شوارتز اينه كه صرفا با استفاده از ويدئو احساس خواهيد كرد كه مدرس روبروي شماست و همه چيز رو حتي كوچكترين نكات رو براتون آموزش ميده. بسيار انسان فان و شوخي هم هست كه باعث تشويق يادگيرنده ميشه. براي استفاده نياز به عضويت و يا استفاده از trial رايگان سه روزه داريد كه ميتونيد با ايميل هاي فيك هم اين مدت رو بارها تمديد كنيد.
.[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
3- [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
يك جوانمرد به تمام معنا [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید] نه تنها بلوز بلكه آموزش كلي گيتار رو در سطح بسيار ارگنايز شده و طبقه بندي شده در قالب ويدئو و متن در سطح مبتدي و متوسط به خوبي ارائه ميده و از اين لحاظ به مارتي شوارتز برتري داره. ميگم جوانمرد چون بسياري از آموزشهاش بصورت پابليك دومين و رايگان هستند.
ویرایش توسط emocean9 : Saturday 20 July 2013 در ساعت 01:18 PM
Thumbs Up/Down |
Received: 1,435/20 Given: 1,833/25 |
درود
با تشکر فراوان از فرشاد عزیز بابت راه اندازی این تاپیک مفید.
دوستان میتونن کتاب Real Blues Guitar (به همراه فایل های صوتی) رو که از متد های معروف سبک بلوز محسوب میشه، با لینک مستقیم، دانلود کنند.
تمرين تمرين تمرين
موفقيت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)