0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
فارسي بخوانند
فارسي نخوانند
هم فارسي بخوانند هم غير فارسي
Thumbs Up/Down |
Received: 15/1 Given: 0/0 |
من ترجیح میدم که اینطور فکر کنم که کارهای متالیکا توسط 2 گروه مختلف ساخته ونواخته شده.
شاهکارهای اولیه تا بلک آلبوم یک طرف و کارهای بعد از بلک البوم طرف دیگه.
اگه این دو سری کار رو بخوایم رو ترازو بزاریم سنگینی قسمت اول قسمت دوم رو شوت میکنه هوا
مسلما" آیندۀ بهتری هم وجود نخواهد داشت.
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
درسته به نظر من 4 آلبوم اول حالا آوانس میدم :دی 5 آلبوم اولشون دیگه تو متال تکرا نمیشن جاودانه شدن
اما خوب آلبوم 2008 بازم بهتر از خشم مقدس و لود و اینا بود و با توجه به تجر به هایی که از این آلبوم ها داشتن میبینن فن ها متالیکا رو با ثرش متال دوست دارن پس ریسک نمیکنن که آلبوم رو تو فازی غیر ثرش بسازن به نظر من یه کار در حد آلبوم 2008 بیرون میدن باید خیلی خیلی رویایی باشیم تا منتظر یه مستر آو پاپتس دیگه باشیم !!!
Thumbs Up/Down |
به عنوان کسی که متالیکا رو خیلی دوست داره (بسیار افراطینوشته اصلی توسط reza. ranjbaraan [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
)
آلبوم آخر رو اگه بخوای با St. anger مقایسه کنی شاهکار بود ! :دی
اما اگه با آلبوم های قبل از اون آلبوم #@! (St. Anger) مقایسه کنیم قابل قبول بود.
و اگه آلبوم جدیدی در کار باشه به احتمال زیاد آلبوم خوبی خواهد شد.
امیدوارم به اندازه رولینگ استون فعالیت کنن.![]()
Thumbs Up/Down |
Received: 4/0 Given: 6/0 |
همین st. anger هم اینجورا بد نبودا مثلا unnamed feelingبد بود.. ؟
واسه اون موقع خیلی نو بود وتجربه جدیدی بود...
بیشتر به سبک موتورهد بود تا متالیکا![]()
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
منم اومدم
راستش آلبوم آخر بد نبود حد اقل از st. anger بهتر بود
unforgiven III چنگی به دل نمی زد
اما The Day Never Comes خیلی خوب کار شده بود!!! ویدئو جالبی داشت! اما تکراری نسبت به گروه های دیگر!
در مورد جنگ عراق و این حرفا!! اما کیفیت قابل قبولی داشت!!!
در کل فکر نکنم مثل قبل بتونه بدرخشه و اگر آلبوم ها فروش پیدا کنه فقط به خاطر یه اسمه!! Metallica
نظرتون در مورد آلبوم جدید Evanescence که تو راهه و احتمال قوی قبل از پایان پاییز منتشر میشه چیه؟
به نظرتون همون افتی که از نظر بعضی از طرفدارا (نه من) تو آلبوم دوم نسبت به اولی دیده شد تو آلبوم سوم هم رخ میده یا نه؟ (با توجه به رفتن دو عضو اصلی گروه - جان لیکامپت و راکی گری - و پیوندشون به گیتاریست قدیمی گروه بن مودی و تشکیل گروه WeAreTheFallen با)
بی ربط حرف نزدم که؟:D
Thumbs Up/Down |
Received: 3/0 Given: 0/0 |
درود
با عرض معذرت از طرفدارای نیو متالیکا
به نظرم کسی که از فاز راک و هوی بپره تو قصر و باغ و به به چه دنیای با صفایی
ST. ANGER که هیچ اگه BLACK ALBUM هم تو این فضا در میومد من nothing else maters رو هم هیچ وقت گوش نمیکردم .
راستش یه زمان تا جدید ترین اخبار متالیکا به دستم نمیرسید شب خوابم نمیرفت ولی الان تازه از بحث بالای شما فهمیدم یه آلبوم جدید دادن و تازه میخوان بازم بدن ؟!!!
عجب
راک و متال به درام و گیتار الکتریک و صدای دیستروت نیست که اگه این متاله پس مرده .
METAL WILL NEVER DIE
Thumbs Up/Down |
Received: 4/0 Given: 6/0 |
دوستان نظرتون در مورد آلبوم جدید موتورهد به ام MOTORIZER چیه از قبلیا بهتر بود یا نه من میگم خوب بود
Thumbs Up/Down |
به هر حال هر کسی یه اعتقاداتی دارهنوشته اصلی توسط AmonAmath [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
مثلا درسته سایلنسر متاله متالیکا هم متال هر دو تو سبک خودشون غولن
همونطور که خودتون میدونید زیر شاخه های متال وسعت زیادی داره و عقاید هم متفاوت!
همه ی بند ها که نباید محتوای کارشون فلسفی و درونگرا باشه
یکی مثل انویل از س.. ک... س میخونه موزیکشون هم خوبه
Thumbs Up/Down |
نشنیدم متاسفانهنوشته اصلی توسط reza. ranjbaraan [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
اما خوب کلا زیاد با موتور هد جور نیستم
تو بند های old school با جوداس پریست - میدن- وسپ بیشتر از بقیه حال میکنم
اگه گوش کردم نظرم رو میگم
Thumbs Up/Down |
st. anger مزخرف محض بود.
دهه 80 دهی ثرش بود متالیکا 4تا آلبوم ثرش داد بیرون که البته اخری ثرش نبود نسبت به قبلیا سبکتر بود.
دهه 90 دهه grunge بود(زنده باد pearl jam) متالیکا دوتا التراتیو از خودش در کرد.
2000 برا nu metal بود که متالیکا اون ... داد بیرون. که بعدش دید بهش نمیاد برگشت به ریشه خودش death agetic داد بیرون.
مثله اینکه اینم بامد پیش میره پول ب ی ش ت ر ی به جیب بزنه.
اما هیچکی نمتونه که انکار کنه متالیا پدر ثرش متاله. درسته کل متال متالیکا نیست ولی متالیکا بهترینه(بهترین بود؟)
$
led zeppelin
metallica
pink floyd
ac dc
pearl jam
wasp
deep purple
F O R G O O D
on screen keyboard:(
Thumbs Up/Down |
Received: 26/1 Given: 5/0 |
درود
تاپیک در انجمن و بخش مربوطه انتقال یافت.
همونطور که در اطلاعیه انجمن گیتار الکتریک درج شده، ایجاد تاپیک با مضمون سبک ها، ممنوع میباشد.
از این پس، بیشتر دقت کنید. در صورت تکرار، بدون هیچگونه تذکری، تاپیک نامربوط حذف خواهد شد.
سپاس
..
Thumbs Up/Down |
اینجا خیلی وقته خوابیده !
یه متالر هم نبوده یعنی این چند وقت ؟!
کسی ترجمه اشعار Nortt رو داره ؟ زبون اصلیه من حالیم نمشه !
METAL WILL NEVER DIE
Thumbs Up/Down |
Received: 9/0 Given: 0/0 |
Af Døde
از مرده
fulgte tavse klokker
ناقوس های سکوت را دنبال کرد
gik i natten
درون شب رفت
øjnene til ravnen
چشمان کلاغ
skyggen til market
سایه های تاریکی
støvet til vinden
غباری به باد
tiden til evigheden
زمان ابدیت
rakte efter afgrunden
پس از پرتگاه به آن رسید
rørte aldrig himlen
هرگز آسمان را لمس نکرد
skrevet af døde
نوشته ی مرده
پ. ن: گوگل دانمارکیو به انگلیسی خوب برمیگردونه
Thumbs Up/Down |
اگه میشه . یکی از مدیران یا مسئولا این تایپیک و انتقال بدن به سبک متال و راک
اون زمان که اینجارو راه انداختیم متال ممنوع بود و همچین موضوعی نبود !
METAL WILL NEVER DIE
Thumbs Up/Down |
س ل ا م
چه تاپیک خوبی. و چه تاپیک بدی. البته من همه صفحه هارو سر نزدماااااااااا. ولی تا الان هرچی دیدم از متال بود. خبری از راک و grunge (الترناتیو) nirvana, pearl jam, R. EM. ... نبود. منظورم از بد بودن اینه که چرا فقط اشعر معنی میشن؟تفسیر نمیشه(البته بعضی جا ها هم ترجمه ها ... ;)
مثلا آهنگایی مثله هتل کالیفرنیا. آهنگ استثنایی از عشق لد زپلین STAIR WAY TO HAEVEN. یا آهنگ SULTANS OF SWING. اینجور آهنگا ترجمه بشه تفسیر بشه. مثلا ایگلز چرا هتل کالیفرنیرو خونده؟منظورش چی بوده؟یا لد زپلین برا خنده اون حرفا رو زده؟یا مثلا مگادث نبوده که آهنگ BLACK FRIDAY رو برا جمعه سیاه ایران خونده. یا همین میدن تو آهنگ alexander the great از اسکندر تعریف میکنه ایرانو مسخره میکنه. (ایران باستان). ذکر و ترجمه صحیحیح و تفسیر همچین آهنگایی بهتر از بعضی شعرای بی سرو ته بعضی گروهای متاله. که فقط خواستن یچیزی بگن که جور در بیاد با
آهنگ دیگه. اول آهنگ و میسازن بعد یسری لیریک جا میکنن تو آهنگ. من خودم بیشتر از ده ساله که رپ و راک و کانتری و متال گوش میدم. و به لیریک خیلی معتقدم. هر چی گوش میدم باید بدونم طرف چی داره میگه. مثلا اونایی که میگن رپ و متالو باهم مقایسه میکنن و میگن متال موسیقیه با کلاسیه ولی رپ همش فحش و چرت و پرت. اصلا اینطور نیست. بعضی شعرای رپ و که من می خونم واقعا لذت میبرم. اول ببین طرفت چی میگه. بخاطر همون همه لیریکای این گروهای خدا بیامرزو دارم. حدود 1 گیگ عکس و لیریکو بیو ... .
حیف وقتشو ندارم وگرنه خیلی دوست داشتم لیریکای مورد علاقمو ترجمه کنم بذارم اینجا.
بیخیال دیگه خیلی حرف زدم. حرف حرف میاره خوب:(
QUEEN: BOHEMIAN RHAPSODY این آهنگ حرف نداره. اینو بذارین برو بخچج حال کنن. ما که وقتو امکانات این پیسیه خورده به پیسیمون محدوده.
راستی خودتون از خودتون چیزی تو چنته ندارین؟![]()
Thumbs Up/Down |
سلام
امید وارم این پست با قوانین انجمن شما مقایر نباشه. ولی چون امید داشتم در این انجمن نوازنده ها و هنرمندان رفت و آمد دارند اینجا مطلبم رو می نویسم.
ویرایش توسط FMETAL : Tuesday 23 July 2013 در ساعت 03:16 PM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)