0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 955/32 Given: 2,257/5 |
سلام، چون اینجا اولین بارمه که میام و راه و چاهش رو بلد نیستم، این تاپیک رو راه انداختم. بنده گیتار میزنم و یکی دوبار پشت درامز نشستم ولی توسط صاحب درامز با پس گردنی از پشت این ساز به اون ور ساز راهنمائی شده ام! میپرسین چرا؟ چون بعد از دو ثانیه هر چار تا دست و پام با هم ضربه میزدن!
اعتقاد من در رابطه با درامز اینه درامز قلب آهنگه. همونطور که باس روح و وزن آهنگه و اگه این دو رو از سبکهای Rock, Metal, Blues, Jazz و غیره بگیرین، آهنگ ناقص میشه.
در طول سالهایی که Rock گوش کردم (شروعش بر میگرده به ۴۱ سال قبل) درامرهای بسیار زیادی رو با کارهشون آشنایی پیدا کردم که خیلی از این کارها میتونه به تنهایی درس خیلی خوبی برای درامرهای دیگه باشه. یکی از اونها Ian Paice هست که چپ دسته و بنده ارادت خاصی نسبت به ایشون دارم. با گروههای بسیاری کار کرده از جمله Deep Purple, Gary Moore و ... گروه Deep Purple یه آلبوم Live در سال ۱۹۷۲ منتشر کرد به اسم Made In Japan (البته بعدها یه Remix ازش درومد که یه دوزاری نمیارزه!). تو این آلبوم یه آهنگ هست به اسم The Mule که Ian توش Solo میزنه. یه تیکهاش Pedal رو شروع میکنه با ریتم آروم و مردم هم شروع میکنن به دست زدن سر ضربش. ولی اونقدر Pedalها رو تند و تند تر میکنه که مردم نمیتونن باهاش دست بزند و حتی شنونده فکر میکنه که داره با Double Bass Drums میزنه! در حالی که ایشون هیچوقت از Double Bass Drums استفاده نکرده و همیشه Single Bass Drum زده.
قضاوت با خودتون. این تیکه Solo رو از آهنگ اصلی در آوردم چون خود آهنگ ۹ دقیقه و پنجاه ثانیه است و آپلود کردنش با این اینترنت ذغالی تقریباً غیر ممکن. امیدوارم خوشتون بیاد و در آینده انشا ا.. باز هم براتون از این پستها میدم.
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Whatever Life throws at you, PLEASE don't Cry & Bitch about it. Either take it like a MAN, or DUCK your F*#@ing head down!!! - F. Metal The Great
Rockers Nation
Thumbs Up/Down |
Received: 30/0 Given: 0/0 |
bazam lotfan edame bede injaro farshad jun
Thumbs Up/Down |
به روی چشم adrum عزیز. والا با وجودی که حدود یک ساله که برگشتم، هنوزم خیلی از جعبهها رو باز نکردم (احتمالا همینطور بسته برمیگردونمشون آمریکا... ههههه) خیلی از آهنگهایی که دارم تو اون کارتون هاست. ولی حتما ظرف یکی دو روز آینده شروع میکنم یک سری آهنگ اینجا لینک میذارم.
Whatever Life throws at you, PLEASE don't Cry & Bitch about it. Either take it like a MAN, or DUCK your F*#@ing head down!!! - F. Metal The Great
Rockers Nation
Thumbs Up/Down |
ye donya mamnun, montazere edame in bahsam.
Thumbs Up/Down |
لدفن اینجا رو فراموش نکنی فرشاد جون
Thumbs Up/Down |
این روزها، انگار هرچی سرعت آهنگ بالا تر باشه، طرفدار هم بیشتر داره. ولی بنظر بنده حقیر، اینطوریها هم نیست. ساز زدن باید روح داشته باشه.
هر چی فکر کردم که کجای این آهنگ رو براتون بگذارم، دیدم نمیتونم یه جای بخصوصش رو انتخاب کنم. پس در نتیجه همه آهنگ رو گذاشتم. این آهنگ هم یکی دیگه از آهنگهای گروه Deep Purple هستش که تو همون آلبوم Live ی که در پست اول یه تیکه Drums اش رو براتون گذاشتم زده شده. آهنگ صرف نظر از هنر نمایی آقام Ritchie Blackmore و Ian Gilan خواننده در وسطای آهنگ، که با هم بصورت رفت و برگشت هنرنمایی میکنن، یک چیز مهم داره و اونهم چیزی نیست جز قدرت Beat سازی، و نواختن Ian Paice که واقعاً شاهکاره. این Drummer, فقط Drums نمیزنه. بلکه بعضی جاها حتی ملودی آهنگ رو هم میگیره! Transitionهای ریتمها بگونهای انجام میشه که در وحله اول اصلا مشخص نمیشه و یه چند ثانیه طول میکشه تا شنونده متوجه بشه که ریتم عوض شده. در بخشی که گیتار و خوننده سوال جواب میزنن، به انتخاب نوع ریتم توجه کنید که خیلی از لحاظ یادگیری ارزشمنده.
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Rockers Nation
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)