0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 417/2 Given: 318/1 |
با سلام خدمت دوستان.
به نظر بنده توی این بخش تاپیکی برای آموزش سلفژ بسیار ضروری هست. بنده قصد دارم توی این تاپیک بخش صوتی قسمت Cantati کتاب Pozzoli رو قرار بدم برای دوستان.
امیدوارم مورد استفادتون قرار بگیره.
(فقط اطلاعی ندارم راجع به حق کپی رایتش چون خودم مدتها پیش از کسی گرفتم. چندتاش رو قرار میدم اگر کسی میدونست که در بازار موجوده و حق کپی رایت داره بهم اطلاع بده که دیگه آپلود نکنم.)
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید][ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید][ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید][ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
ویرایش توسط Padma : Saturday 21 September 2013 در ساعت 10:05 PM
Thumbs Up/Down |
دوستان شرمنده بابت تاخیر در آپلود کردن...
درس 5 قسمت کانتاتی
Thumbs Up/Down |
Received: 12/0 Given: 3/0 |
خیلی ممنون بابت اموزش صوتی لطف کردی زحمت کشیدی
Thumbs Up/Down |
Received: 8/2 Given: 81/16 |
فوق العاده به درد بخوره مرسیییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییی خیلی استفاده کردیم خدا خیرت بده
Thumbs Up/Down |
خواهش میکنم دوستان. خوشحالم که مورد استفادتون قرار گرفت.
-----------------------
درس 6 :
Thumbs Up/Down |
Received: 55/1 Given: 75/1 |
مرسییییییییییی
Thumbs Up/Down |
Received: 8/2 Given: 81/16 |
کاشکه هر چه زودتر همشونو اپلود کنید میترسم یه اتفاقی بیفته نتونیم همشونو دنلود کنیم از دست بدیم
بازم ممنوننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن نننننننننننننننننننننننن
Thumbs Up/Down |
دوست عزیز اگر فرصتش رو داشته باشم حتما در اسرع وقت قرار میدمشون.
درضمن دوستان ممنون میشم اگر صرفا برای تشکر از دکمه ی تشکر استفاده کنید که هم نظم تاپیک به هم نخوره و هم دسترسی به لینکها آسون باشه برای کاربرها.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اینم از درس 7 :
Thumbs Up/Down |
Received: 72/9 Given: 3/3 |
دوست عزیز این فایلهایی که گذاشتید هم بخض کانتاتی و هم پارلاتی... همه ی اینها یصورت سیدی که تعدادشون 5 سیدی هست در بازار موجوده... و فکر میکنم حق کپی رایت رو اینجا زیر پا گذاشتید
دو چيز انتها ندارد....يكي پهناي كهكشانها...دومي حماقت انسانها...البته در مورد اولي چندان مطمئن نيستم ( آلبرت انيشتن )
Thumbs Up/Down |
Received: 384/4 Given: 1,625/1 |
خب این چند تمرین اول، باعث میشه با فایل ها آشنا شوند و کسانی که بخواهند کاملش رو تهیه کنند بروند خریداری کنند...نوشته اصلی توسط r_a_m_i_n [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
![]()
Thumbs Up/Down |
ممنون از اینکه اطلاع دادید. همونطور که گفتم بنده اطلاعی نداشتم از این موضوع و به همین خاطر هم در اولین پستم گفتم که اگر کسی خبر داره خبر بده.دوست عزیز این فایلهایی که گذاشتید هم بخض کانتاتی و هم پارلاتی... همه ی اینها یصورت سیدی که تعدادشون 5 سیدی هست در بازار موجوده... و فکر میکنم حق کپی رایت رو اینجا زیر پا گذاشتید
دقیقا حق با شماست آقا یوسف. فکر میکنم حداقل مزیت گذاشتن این چند درس این بود که دوستان مطلع بشن و اگر مفید دیدن این مجموعه رو تهیه کنند.خب این چند تمرین اول، باعث میشه با فایل ها آشنا شوند و کسانی که بخواهند کاملش رو تهیه کنند بروند خریداری کنند...
از تمامی دوستان عذر میخوام بابت اینکه نمیشه ادامه ش رو آپلود کنم. امیدوارم همین چند درس مورد استفادتون قرار گرفته باشه.
ویرایش توسط Padma : Tuesday 5 November 2013 در ساعت 09:14 PM
Thumbs Up/Down |
Received: 72/9 Given: 3/3 |
بلی ... این به شرطیست که کاملش معرفی بشه و در ابتدای کار گفته بشه که سیدی کامل این کتاب از کیست و کجا میشه تهیه کرد...نوشته اصلی توسط yoosef_music [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
- - - Updated - - -
خود کتاب پزولی یک سی دی داره که با لفظ آآآآ اوووو اییییی خوانده شده...نوشته اصلی توسط Padma [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
من اونوو پیشنهاد نمیکنم... و یک پک سی دی هست که فکر کنم فکر کنم از مرتضی سر آبادانی باشه...5 تاست... و کل بخش پارلاتی و کانتاتی کتاب رو خونده.. هم با صدای زن خونده شده و هم با مرد... اون عالیه 5و اون 3سال پیش 5 تا سی دی بود و ما فیض بردیم... امیدوارم هنوزم اون سی دی ها در دسترس باشه و دوستان استفاده کنند
دو چيز انتها ندارد....يكي پهناي كهكشانها...دومي حماقت انسانها...البته در مورد اولي چندان مطمئن نيستم ( آلبرت انيشتن )
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)