0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
ﻛﺴﻲ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺍﻟﻜﻮﻳﻲ ﻧﺪﺍﺭﻩ. ﺍﻫﻨﻚ ﻋﻠﻲ ﻣﻮﻟﺎ. و ﻳﺎ ﻣﻮﻟﺎ . و ﺳﻪ ﺑﻨﺞ ﺭﻭﺯ. و ﺍﻫﻨﻚ ﻣﺨﺘﺎﺭ ﻧﺎﻣﻪ و ﻛﺮﺑﻠﺎ ﻣﻨﺘﻆﺮ ﻣﺎﺳﺖ ﻫﻢ ﻓﻜﺮ ﻛﻨﻢ ﺧﻮﺏ ﺑﺎﺷﻦ واسه ﺍﻳﻦ ﻣﺠﺎﻟﺲ
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
نوشته اصلی توسط asemansabz [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
دوست عزیز بهتره این قطعات رو گوشی یاد گرفته و بزنید سخت میشه نوت هاشو بدست آورد خیلی از اساتید نی قطعات رو گوشی می زنن مخصوصا این نوع قطعات
Thumbs Up/Down |
Received: 338/2 Given: 150/0 |
سلامنوشته اصلی توسط asemansabz [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
چند سال قبل آقای حسن طهماسبی کتابچه ای منتشر کرده بود که در اون نت های محرم و عاشورائی بود که البته برای فلوت ایرانی ساخت خودش تنظیم کرده بود.
این کتاب الان در بازار نیست ولی فکر کنم خود آقای طهماسبی داشته باشن.
شماره آقای طهماسبی و توضیحات بیشتر در این مورد در تاپیک آشنایی با فلوت ایرانی موجوده :
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
اما در کل همونطور که آقای عبادی زاده عزیز فرمودند، معمولا نوازنده ها این قطعات رو بصورت گوشی و تجربی می زنند نه از روی نت.
موفق باشید
من از فردای خود ترسی ندارم
که بر سینه نشانی از تو دارم
ولیکن گر تو خواهی من بسوزم
میان شعله هم پا می گذارم
Thumbs Up/Down |
Received: 2/0 Given: 1/0 |
آهنگ ساقی نامه !!! اینم تصویر نتش از رو کتاب استاد کیانی نژاد به همراه صوت که ماله محرم امسال هیئتمونه وسطش قطعه ساقی نامه رو هم می زنه.نوشته اصلی توسط asemansabz [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
اجرا با کلارینت:
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
من دو ماه شروع به یادگیریه نی کردمخودم که نمی تونم بزنمش اگه شما تونستی آپش کن ما هم بشنویم.
اینم نت امام علی(ع):
اگه اینم کسی زد بزاره بگوشیم.
![]()
Thumbs Up/Down |
افرین .. خوشم امد
Thumbs Up/Down |
سلام دوستان اینجاکه نه کتاب اموزشی هست ونه هیچ نتی لطفاراهنمایی کنیدکجاهستن؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)