0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 58/1 Given: 4/0 |
سلام دوستان عزیز و اساتید بزرگ... به نظر شما کدام برنامه نت نویسی کار کردنش راحت تره و چطوری میتونم تهیه اش کنم... لطفا راهنمایی کنید؟
Thumbs Up/Down |
Received: 72/9 Given: 3/3 |
سیبلیوس هم کار کردن باهاش راحت تره... و هم کتاب راهنما داره... و هم قوی ترین نرم افزار نت نویسیه
دو چيز انتها ندارد....يكي پهناي كهكشانها...دومي حماقت انسانها...البته در مورد اولي چندان مطمئن نيستم ( آلبرت انيشتن )
Thumbs Up/Down |
Received: 7/0 Given: 1/0 |
اگر کتابش رو بگیری (سیبلیوس) یه ضمیمه داره که نت نویسی موسیقی ایرانی (سزی و کرن) هم میتونی به نرم افزار اضافه کنی
Thumbs Up/Down |
Received: 373/0 Given: 166/0 |
با سلامنوشته اصلی توسط faramarzlotfy [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
من خودم از سیبلیوس7 (Sibelius 7) استفاده میکنم و خودم از اینترنت دانلود کردم و کار با برنامه رو هم بدون هیچ کتابی و... خودم یاد گرفتم. (ولی هرزگاهی مشکلات کوچکی برام پیش میاد که به لطف دوستان حلش میکنیم.)
و برای نت نویسی موسیقی ایرانی (سری و کرن) هم از نرم افزار MuseScore استفاده میکنم که حجمش هم کمه و یادگیریش هم راحت.
(در ضمن با سیبلیوس هم میشه سری و کرن نوشت ولی من دنبالش نرفتم که یاد بگیرم) !!!
Thumbs Up/Down |
Received: 58/1 Given: 4/0 |
ممنون از راهنماییهای دوستان ... سیبلیوس رو یه بار نصب کرده بودم و نتونستم باهاش کار کنم
Thumbs Up/Down |
Received: 373/0 Given: 166/0 |
ای بابا !!!نوشته اصلی توسط faramarzlotfy [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
مگه چی داشت که نتونستید باهاش کار کنید ! ؟
یکم که با برنامه ور برید مطمئنن میتونید باهاش کار کنید چیز سختی نداره !
البته اینم بگم که هرکسی با هر برنامه ای که راحت تره کار میکنه،و نظر شخصی من اینه که finale و sibelius قوی ترین این برنامه ها هستن. اگه نتونستید با اینا کار کنید میتونین سرچ کنید وبرنامه های راحت تر و کم حجم تر هم هست از اونا استفاده کنید.
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)