0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
سلام دوستان
من یه نی خریدم که حالا که میبینم اون سر برنجی رو نداره. یعنی سری که طرف دهن هست یه تیکه پلاستیک گذاشتن و سر دیگه که تهش هست چیزی نداره و بازه! میخواستم بدونم نقش سر برنجی ته نی چیه؟
Thumbs Up/Down |
Received: 338/2 Given: 150/0 |
سلام دوست مننوشته اصلی توسط farshidmtl [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
در مورد انتهای نی الزامی به سری فلزی نیست، البته اون سری فلزی انتهای نی بجهت حفاظت نی از ترک برداشتن و شکستگی هست.
در مورد سر ساز هم یا از سری برنجی استفاده میشه یا از طلق پلاستیکی.
کسی که بین دندان هاش فاصله نداره نمیتونه از سر برنجی استفاده بکنه...
در کل سر پلاستیکی بهتر و ایمن تر از سر برنجی هست.
موفق باشید
من از فردای خود ترسی ندارم
که بر سینه نشانی از تو دارم
ولیکن گر تو خواهی من بسوزم
میان شعله هم پا می گذارم
Thumbs Up/Down |
ممنون. ولی انتهای نی سری برنجی باشه سوراخ انتهای نی بسته است و وقتی نباشه بازه! این مسئله مشکلی به وجود نمیاره؟نوشته اصلی توسط M_T [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
خواهش می کنم.نوشته اصلی توسط farshidmtl [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
سری های برنجی انتهای نی باریکتر و کوچک تر هست و اونقدر بلند نیست که روی سوراخ آخر نی رو بگیره و فقط اون چند سانت انتهایی نی رو پوشش میده...
اگر سری برنجی شما تا روی سوراخ میاد، باید از سری کوچکتر استفاده کنید.
میان شعله هم پا می گذارم
Thumbs Up/Down |
ویرایش توسط farshidmtl : Thursday 2 January 2014 در ساعت 09:38 PM
Thumbs Up/Down |
آهان، منظور شما انتهای ساز هست.نوشته اصلی توسط farshidmtl [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
نه مشکلی پیش نمیاد چون دو طرف سری برنجی هم باز هست و در رفت و آمد هوار مشکلی ایجاد نمیکنه.
میان شعله هم پا می گذارم
Thumbs Up/Down |
Received: 12/0 Given: 1/0 |
دوستان کسی از نی های اسماعیلی خبر داره؟
میدونه کجا میشه گیر آورد؟
من یکیشونو دیدم زدم خیلی صداش دلچسب و استودیویی بود
هیچ اگر سایه پذیرد
ما همان سایه هیچیم....
Thumbs Up/Down |
Received: 6/0 Given: 3/0 |
سلام دوستان کسی تو کرمانشاه جایی رو نمی شناسه که بشه از اون جا نی مرغوب با کوک سل پیدا کرد اگر هست لطفا ادرس را هم ذکر کنید
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 5/0 |
سلام دوستان عزیز ببخشید سوالی داشتم... من میخوام یک نی بخرم و حداکثر سرمایه ام 25.000 تومانه میخوام بدونم برای من مبتدی چی خوبه؟؟؟ ... اصلا به نظرتون اینده داره؟
- - - Updated - - -
اینجا پرسیدم ساز دهنی رو
به نظرتون ساز دهنی بهتره یا نی (من تو استان کردستانم تو منطقه من کدوم بهتره؟):
http://www. noteahang. com/forum/showthread. php?18222-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D9%87%D9%86%DB%8C&p=376551#post376551
Thumbs Up/Down |
من مبتدی هستم ...
نیازی به ساز های گرون نیست
- - - Updated - - -
من که ساز دهنی رو دوست دارم
فیلم آموزش فارسیش هست؟
Thumbs Up/Down |
چه گرونه
چیز ساده گیر آوردم 10.000 تومان دوستم داره بهم میده:
24 سوراخه دو طرفه هست مارک bee هست
به نظرتون خوبه؟
Thumbs Up/Down |
Received: 41/0 Given: 0/0 |
من در این زمینه صاحب نظر نیستم؛ دوستان باتجربه باید نظر بدن.نوشته اصلی توسط mohsenhajian [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
منتها من قبل از کاربرای آگاه به این مقوله ، سوال پرسیدم گفتن: این ساز دهنی ها ارزون حتی به درد افراد مبتدی هم نمیخوره.
یا اون سازی که پیشنهاد دادم رو تهیه کنید؛ یا پول جمع کنید و یک نی در حد 50 هزار تومن بخرید. با این مقدار اندک پول حق انتخاب زیادی ندارید.
Thumbs Up/Down |
والا نمیدونم چی رو برم ؟
نظر شما نی هست؟
تو استان من این دو معروفه:دف + نی
من که دف بدم میاد نی کمی خوشم میاد...
- - - Updated - - -
به نظر شما کدوم اینده داره ؟؟؟//؟
Thumbs Up/Down |
Received: 41/0 Given: 0/0 |
نظر من که اصلا مهم نیست؛ من همه ساز ها رو دوست دارم. شما باید علاقه و بودجه خودتون رو در نظر بگیرید. قیمت ساز دف و نی در حد مبتدی 50 هزار تومنه.نوشته اصلی توسط mohsenhajian [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
شما تا مطمئن نشدین چه سازی رو دوست دارین؛ اقدام به خرید نکنید. وگرنه بی دلیل پولتون هدر میره.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)