0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 50/1 Given: 37/0 |
ویرایش توسط Jo0O0oLy : Saturday 21 December 2013 در ساعت 03:58 PM دلیل: غلط
Thumbs Up/Down |
Received: 1,589/59 Given: 1,144/21 |
نوشته اصلی توسط Jo0O0oLy [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
سلام دوست عزیز
دوست من، به شخصه تا حالا به دانلود ها اعتماد نداشتم! من به خرید اینترنتی خیلی بیشتر اعتماد دارم. با هزینه ی خیلی کمی می تونید نه تنها کنسرت آکروپولیس، بلکه تمام کنسرت های یانی رو از اول تا آخرین کنسرت با کیفیت عالی خریداری نمایید. راحت و بی دردسر!
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
ویرایش توسط lakshemi : Saturday 21 December 2013 در ساعت 06:46 PM
هوش، به ارث برده می شود، دانش، آموخته می شود، بصیرت، کسب می شود،
اما حماقت، تا ابد ادامه می یابد!
Thumbs Up/Down |
به به لاکشمی خانومنوشته اصلی توسط lakshemi [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
میدونستم اگه چیزی بنویسم که مربوط به یانی باشه اولین نفری که جواب میده شمایین
در مورد پیشنهادتون اخه مشکل من اینه که یه خورده عجله دارم (راستی پولم ندارم)
راستی اون لینکی که دادین کنسرت اکروپولیس رو با کیفیت دایویکس گذاشته ولی این سایتی که من عکسشو گذاشتم MKV هستش
اصن خیلی برام خجالت اوره که تا حالا فقط کنسرت 2006 امریکای یانی رو دیدم و کنسرت به این قشنگی رو هنوز یه بارم ندیدم
راستی شما یه جز این کنسرت دیگه چیارو پیشنهاد میکنین... هر جی باشه شما دیگه پته ی یانی رو ریختین رو اب...
خیلی خیلی ممنون
ویرایش توسط Jo0O0oLy : Saturday 21 December 2013 در ساعت 07:23 PM دلیل: نمیدونم چرا دو تا نقل قول امده بود
Thumbs Up/Down |
دوست عزیز شما لطف دارین. هههههه خب بله دیگه من نمک گیر یانی ام! ههههههه
نه اشتباه نکنید کیفیتش واقعا عالیه. فرمتش دایو ایکسه دلیل نمی شه که عالی نباشه.
والله تمام کنسرت های یانی عالی اند. اصلا نمی شه از بینشون انتخاب کرد. همشون دوست داشتنی اند. من دیدن تمامشونو پیشنهاد می کنم! هههههه
شما تهران تشریف دارید؟ اگه تهران هستید شاید بتونم کمک بیشتری بهتون بکنم.
Thumbs Up/Down |
اختیار داریننوشته اصلی توسط lakshemi [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
نه بابا ما کجا... تهران کجا ... ما این پاییناییم... من زاهدانم... حالا اگه جایی توی اینترنت واسه دانلود نباشه خب دیگه مجبورم طبق همون پیشنهادتون عمل کنم و بخرمش... حق با شماست واقعا کنسرتای یانی عالین... البته من که فقط یکیشونو دیدم... از بقیه کلیپای پراکنده دارم...
البته همون سایتی هم که گفتم هزینه ی VIPایش زیاد نیست... ولی خب 15 گیگه... تا بخوام دانلود کنم پیر میشم![]()
Thumbs Up/Down |
نفرمایید. شما بزرگ و بزرگوارید.نوشته اصلی توسط Jo0O0oLy [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
به نظر منم دانلود این حجم بالا درست نیست! تازه آخرشم معلوم نیست نتیجه، دلخواه باشه یا نه! که اگه نباشه وقت و انرژی ای که روش گذاشتین هرز رفته و اصلا قابل جبران نیست! خریدش عاقلانه تر و بی دردسر تره.
انشالله موفق باشید و بتونین به خواسته تون برسین.![]()
Thumbs Up/Down |
حق با شماست به هر حال ممنوننوشته اصلی توسط lakshemi [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)