0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 1/1 Given: 0/0 |
منظور داشتیها ...!نوشته اصلی توسط AliB [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
برادر، چرا بهجای پرسیدن همچو سؤالی در اینجا و جواب نشنیدن/نیمبند شنیدن، یه زحمت تماس با آقایون رو نمیکشی؟ یه امتحان کن: یا «آره» میشنوی که «حله»، یا «نه» میشنوی که دستکم یه سلام و علیک و یه آشنایی دور برای بعدها گیرت میآد.نوشته اصلی توسط amir3tar70 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
Received: 100/4 Given: 7/0 |
:)) اگر هم داشتم مطمئنا منظور بدی نبوده :دینوشته اصلی توسط bardyaa [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
هر آنچه از رفتار ناثواب در کردار و گفتار انسان ها می بینیم ؛ بازتاب خردی ها و نارسایی های اندرون آنهاست.
-------------------------------------------
درمان قطعی و موضعی تعریق بیش از حد کف دست برای دوستان نوازنده!
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
سلام به همه دوستان
اگر کسی از سه تار های مفاخری استفاده میکنه یا اطلاعات دار بهم بگه میخوام برم پیشش بخرم
تورو خدا کمک کنید...
سلطان و استاد ابدی و بلامناضع سه تار ایران
احمد عبادی......
روحش شاد و یادش تا ابد جاویدان
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
درود بر شمانوشته اصلی توسط amir3tar70 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
دوست عزیز سه تار مفاخری بسیار سه تارهای خوبی هستند اما مفاخری سه نفر هستند که امیر منصور مفاخری سازنده اصلی هستش دو نفر دیگه از برادر هاش هستند که نام برادرهاشو نمی دونم اما اونها هم مهر مفاخری میزنند برای همین مسئله مهر امیر منصور مفاخری اصلی هستش و سه تارهای بسیار عالی دارد .
Thumbs Up/Down |
همونطور که دوستمون گفت مفاخری ها چند تا برادرن و یکی دیگشون عباس هست که من 8 9 سال پیش یه ساز کاسه کوچیک ازش داشتم که به عنوان ساز مشقی بد نبود. کارهای جدیدشون رو ندیدم اما مفاخری ها بطور عام به عنوان سازنده های سازهای مشقی و سریالی مشهور هستن و احتمالا باید با سفارش ساز های مرتب تر بسازن که باید از نزدیک دید چه صدا و کیفیتی خواهد داشت.
هر آنچه از رفتار ناثواب در کردار و گفتار انسان ها می بینیم ؛ بازتاب خردی ها و نارسایی های اندرون آنهاست.
Thumbs Up/Down |
Received: 2/1 Given: 0/0 |
سلام
من مفاخری ها را بیش از بیست سال است که از نزدیک می شناسم و بخصوص با عباس مفاخری رفاقت نزدیک و دیرینه ای داریم! اجازه بدهید بجای صحبت کردن از سه تار مفاخری بشکل کلی و مبهم چند نکته را درمورد کیفیّت های متفاوت در سه تار در ایتدا بگویم.
از نظر ساز سازی برای سازندگان ساز و در این مورد خاص برای هر سازنده ی سه تاری از جمله مفاخری ها چه امیر و چه عباس در ساختن سه تار باید بگویم که ساختن و پرداختن ساز کاری تصادفی نیست.
یعنی پیش از ساختن سه تار می توان تصمیم روشن در مورد حد و حدود کیفیّت آن گرفت.
زیرا مهمترین عامل در کیفِت سه تار چوبی است که در ساختن کاسه و صفحه ی آن استفاده شده است.
از این رو سه تاری که از چوب درختی که دو سال پیش بریده اند ساخته شود را نمی توان با سه تاری که از چوبی که صد یا دویست و یا سیصد سال قدمت دارد مقایسه کرد! بی تردید سه تاری که با چوب دوّم ساخته شود از نظر کیفیّت صدا مطلقا قابل مقایسه با سه تاری که از چوب جدید ساخته شود نیست!
نباید از نظر دور داشت که بهای چوب که ماده ی اولیّه ی سه تار است بستگی به قدمت و نوع چوب فرق میکند و هر چه چوبی قدیمی تر باشد بهایش بیشتر است.
با این توضیحات می خواهم بگویم سه تار مفاخری یک نوع نیست! همه گونه سه تار در کارگاه مفاخری ها می توان یافت! از سه تار برای شاگرد مبتدی تا سه تاری که نمونه اش را برای استاد عبادی ساخته و به ایشان تقدیم کرده بودند. همه آن چند نفری که در منزل روانشاد استاد عبادی در آن روز حضور داشتند می توانند شهادت بدهند که استاد آن ساز را به عنوان سازی بسیار خوب و عالی پسندید!
حال بستگی به سابقه ی شما در نواختن سه تار و همچنین بهایی که برای ساز بتوانید بپردازید به نظر من می توانید بدون هیچ مشکلی ساز مناسب خود را در کارگاه مفاخری ها بیابید.
ویرایش توسط Nassim_Agha : Friday 24 December 2010 در ساعت 11:27 PM
Thumbs Up/Down |
لای اینهمه این اصله و اون فرعه و این مشقی و اون عشقی، یه چیز ساده گم شد: چه «کمک»ی میخوای؟نوشته اصلی توسط amir3tar70 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
بردیا جان همچین گم گم هم نشده ، فرمودن که اگر کسی استفاده کرده و یا اطلاعاتی داره بگه.نوشته اصلی توسط bardyaa [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
راستی سه تار عشقی کسی سراغ نداره؟ :دی
Thumbs Up/Down |
Received: 4/0 Given: 0/0 |
مرسی نمی دونستم . آقایان مفاخری بچه کجا هستند ؟؟؟ قیمت ساز ها هم یکسان هست ؟؟؟نوشته اصلی توسط Moory [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
با مدعی نگویید اسرار عشق و مستی
تا بی خبر بمیرد در درد خود پرستی
دوش آن صنم چه خوش گفت در مجلس مغانم
با کافران چه کارت گر بت نمی پرستی
Thumbs Up/Down |
اولاً که قربون چشمای بادومیت! ثانیاً، آخه ایشون که میگه که «میخوام برم بخرم»؛ پس لابد تحقیق کرده که میخواد «مفاخری» بخره. حالا اطلاعات یعنی چی؟ یعنی آدرس و تلفن؟ یعنی بگیم «نه تورو خدا، نخر بدبخت میشی»؟ یعنی بگیم «هرکی خریده شده آقای ذوالفنون»؟ چی بگیم؟!نوشته اصلی توسط AliB [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
مفاخریها، چند تیرهاند و چند رده. سری معروفشون، عباس و منصور، برادرند و خواهرزادههای آقای زادخیل [بزرگ]. یه رده پایینتر، پسرعموهای همین برادران که چندان هم معروف نیستن، و تک و توک میشه سازای [مشقی] قدیمیشون رو پیدا کرد (من یه تار کوچیک «اکبر»شون رو دارم، «امیر»شون هم یه موقعی باهاشون کار میکرد). آقای [حسین] پالیزدار هم پسردایی همین آقایونه [گیر الکی هم ندین که چرا «زادخیل» نیست! بهنظرم، یه دایی دیگه هم داشتن که فامیلیش یه چیز دیگه بود!]. بقیهٔ مفاخریها رو هم نمیشناسم، جز «علی» که پسر عباسآقاست و پیش پدرشه.نوشته اصلی توسط mixer [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
اینکه بچهٔ کجا هستند رو نمیدونم؛ اما بزرگشدهٔ نظامآباد[تهران]ن. تا چند وقتی پیش، مهر عباس و منصور «مفاخری» بود. چهار ـ پنج سالی اما هست که عباس «عباس مفاخری» مهر میکنه، و منصور رو نمیدونم.
قیمت سازها مطمئناً یکسان نیست. میدونم که قیمت سازای عباسآقا 200، 400 و 600ه (و دیگه اون مشقیهای معروف رو نمیسازه) ، و قیمت سازای آقامنصور رو هم نمیدونم. اما روی سایت عارف، یه «سهتار مفاخری»هایی هستن که اکیداً زیر 50 هستن، و خوب، نمیدونم که کار کین.
Thumbs Up/Down |
بردیا جان گیر می دی ها :دی از زاویه ی دید شما بله ! با فرض داشتن تحقیقات کافی (که باید دوستمون که سوالو اول پرسید خودش روشن کنه کدوم مفروضات درسته) پس شماره تلفن و یا آدرس باید بدیم! اما مفروضات من اینه که اگر فقط کسی شماره تلفن و آدرس کارگاه بخواد و تحقیقاتش کافی باشه با قدرت میاد تاپیک میزنه : شماره و آدرس کارگاه مفاخری لطفا! ؟ :دینوشته اصلی توسط bardyaa [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
پس با این فرض همه ی مواردی که شما گفتید رو اگر با ادله کسی اینجا بنویسه در راستای سوال دوستمونه و براش قابل استفاده خواهد بود !
شد؟
حالا محض گل روی بردیا خان که سرور ماست شماره های کارگاه عباس مفاخری :
شماره کارگاه سه تار مفاخری:
02188419653
09121832391
09125546201
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 1/0 |
به نظر من اگه میخواهی ساز خوبی داشته باشی نباید به قیمتش زیاد فکر کنی باید صدای سازهای مختلف را گوش کنی و ببینی تو از کدوم صدا خوشت میاد بعد آدرس سازنده را بپرسی و حضوری از اونجا ساز را بخری
ترسم که اشک در غم ما پرده در شود....
Thumbs Up/Down |
دوستان منم ميخ. ام يه سه تار بگيرم که صداش تومايه هاي صداي سه تار بهداد بابايي باشه،مخصوصا تو آلبوم جوي نقره اي مهتاب،شما کدو م سازنده رو پيشنهاد ميدين؟يا به عبارتي ايشون از ساز ساخته کدوم سازنده استفاده ميکنه؟
Thumbs Up/Down |
ببخشید پاپتی میپرم وسط ...!
من 2-3 تا رفیق دارم که هنرجوی بهداد بابایی هستن ...
دیدم که همشون سه تار صدر رو گرفتن...
سعدیا دور نیکنامی رفت
نوبت عاشقیست یک چندی
Thumbs Up/Down |
اختيار دارين،خيليم ممنونم ازتون. اگه امکانش باشه ميتونم يه زحمتي بهتون بدم؟که از دوستاتون بپرسيد که مهر ساز خود آقاي بابايي چيه؟و اينکه همين سه تار صدر رو از کجا ميشه تهيه کرد؟و ايشون کجا تدريس ميکنن؟
من خودم بين تار و سه تار مونده بودم اما وقتي جوي نقره اي مهتاب بابايي رو شنيدم سهتار رو انتخاب کردم.
Thumbs Up/Down |
خواهش میکنم البته من این احترامو نسبت به سه تار نوازان بزرگ این سایت گذاشتم که زودتر از اونا نظر دادم...
من دوستام همگی شیرازن و از اینجا هر دو هفته یه بار تهرون کلاس میرن...
مهر سه تار رو میپرسم اما ایشون فکر نکنم به مبتدی تدریس کنن... چون حرفه ای های سه تار هم پیش ایشون که میرن کم میارن و از زندگی و تمرین نا امید میشن!!! استاد بابایی واقعا نابغس...
درباره سه تار صدر هم برات میپرسم اما یکی دوهفته باید صبر کنی
اگه بهم پیغام خصوصی هم بدی که بهتره! اینطوری یادم نمیره...
سعدیا دور نیکنامی رفت
نوبت عاشقیست یک چندی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)