0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
سلام دوستان من یک سال خردی دارم گیتار میزنم ولی از صداش خوشم نمی اید اگر گیتار خوب یک میلون و خردی میشناسید لطفا پیشنهاد بدید.
Thumbs Up/Down |
Received: 955/32 Given: 2,257/5 |
درود. دوست عزیز. منظور از یک و خورده ای چقدره؟ یک ملیون و یه تک تومانی هم خرده ای حساب میشه، ۹۹۹ هزار و ۹۹۹ تومان هم خورده ای. حداقل یک محدوده ۲۰۰ هزار تومن بالا پایین تعیین کنید، تا دوستان بتونن بهتر کمک کنند.نوشته اصلی توسط amin1014312 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Whatever Life throws at you, PLEASE don't Cry & Bitch about it. Either take it like a MAN, or DUCK your F*#@ing head down!!! - F. Metal The Great
Rockers Nation
Thumbs Up/Down |
ببخشید می خواستم بگم تا دو میلون باشه اشکالی نداره
Thumbs Up/Down |
Received: 54/1 Given: 1/1 |
گیتار رو برای پاپ می خوای یا نوازندگی میکنی در سبک کلاسیک؟نوشته اصلی توسط amin1014312 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
کلاسیک
Thumbs Up/Down |
سلام دوستان
در مورد خرید و مدل و [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید] من را هم راهنماییم کنید
ممنون
راستی تا 2- 2.5 میلیون مد نظرم هست
Thumbs Up/Down |
Received: 2/0 Given: 0/0 |
دوست گرامی میخوای گیتار کلاسیک رو شروع کنی یا اینکه قصد تعویض ساز خودت رو داری؟نوشته اصلی توسط mehran60 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
قصد خرید اولیه دارم
کمی قبلا کار کردم البته با دوستان
الان خودم میخوام تهیه کنم
Thumbs Up/Down |
Received: 2/0 Given: 0/0 |
من پیشنهاد میکنم برای شروع یه ساز معمولی تهیه کنید و هیچ وقت برای تعویض ساز دیر نیست ولی به دلیل اینکه تازه میخواید شروع کنید احتمالش هست که تجربه کمتون باعث بشه به ساز آسیب بزنید یا اینکه به هر دلیلی نخواید ادامه بدین و هزینه زیاد کردن برای شروع خیلی منطقی نیست!نوشته اصلی توسط mehran60 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
مثلا من خودم اوایل که شروع کرده بودم گیتار زیاد به در و دیوار و صندلی و... میکوبیدم و از این جهت میگم!
برای شروع هم میتونی از مارک های آریا،یاماها و یکمی گرون تر سانچز انتخاب کنی
البته تنوع ساز خیلی زیاده ولی سعی کن از مارک های شناخته شده بخری که استاندارد تر باشن و خیلی دنبال مارک های متفرقه که توی گیتار به وفور دیده میشه نرو!
اگر هم کسی رو سراغ داری که بتونه برات ساز رو انتخاب کنه میتونی یه ساز کارکرده خوب پیدا کنی و توی بودجه هم صرفه جویی کنی
- - - Updated - - -
به نظر من ساز 500-600 تومنی به خوبی نیاز هات رو برطرف میکنه!
Thumbs Up/Down |
ممنون از راهنمایی خوبت راوی جان
- - - Updated - - -
با توجه به توضیحات شما یه سرچی زدم
به این مدل [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید] رسیدم
حدودا 500 تومنه
به نظر خودم بد نیست
شما چی میگین؟
Thumbs Up/Down |
Received: 285/6 Given: 378/0 |
یاماها C 70 گیتار خوبیه. چند ساله هنرجو ها ازش استفاده میکنن و هنوزم توی بازار موجوده. پیشنهادم اینه اگه قراره برین بخرین، حتما یه کسی که گیتار میشناسه رو با خودتون ببرین. متاسفانه بعضی فروشنده های سودجو از خام بودن شما سو استفاده میکنننوشته اصلی توسط mehran60 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
موسیقی از فکر تراوش می کند و به قلب می نشیند "بتهوون"
Thumbs Up/Down |
ممنون بزرگوار
Thumbs Up/Down |
سلام خدمت اساتید عزیز
من تازه شروع کردم به نوازندگی گیتار کلاسیک... قبلش جسته گریخته پاپ میزدم اما خیلی آماتور بودم
گیتارم اون موقع یاماها سی 70 بود الان یه الحمرا z nature خریداری کردم...
میشه نظرتون رو راجع به این گیتار برای نوازندگی کلاسیک بدونم؟
Thumbs Up/Down |
سلام . راستش من نمیخوام کلاسیک یاد بگیرم دنبال گیتاریم که بشه باهاش فلامینکو کار کرد و قیمتشم زیر 1میلیون تومن باشه.. کسی مدل خاصی سراغ داره؟
Thumbs Up/Down |
سلام. خدمت اساتید و دوستان . من گیتار الحمبرا مدل basic دارم و قصد تعویض با گیتار C4 الحمبرا دارم. از دوستان این سوال رو دارم آیا با این مدل گیتار میشه پاپ کار کرد یا C70 تهیه کنم؟
Thumbs Up/Down |
سلام
من میخواستم ی گیتار کلاسیک ک باهاش بشه پاپ زد تو مایه های200_300بخرم هرچقدرم پیامارو میخونم بیشتر گیج میشم
تاحالا هم گیتار کار نکردم و علاقه دارم ومتاسفانه کسی نیست ک تو کار گیتار وارد باشه و با اون بتونم برم بخرم براهمین شدیدا ب راهنمایی نیاز دارم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)