0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 3/0 Given: 34/0 |
سلام.
سال نو همگی مبارک و برای همه هموطنان عزیزم آرزوی سال خوبی رو می کنم.
بنده چند قطعه ساختم ولی از اونجایی که خیلی دستگاه رو متوجه نمیشم و توش مشکل دارم، نمیدونم به چه طریق می بایست اون قطعات رو توی دستگاه گذاشت طوری که نت خارج نداشته باشه. خودم چند بار سعی کردم اما متاسفانه وقتی برای دوستان عزیزم پخششون کردم تذکر دادند که نت های خارج از دستگاه داره.
خواهش بنده از دوستان عزیز این هستش که، اولاً محبت کنند بفرمایند به چه طریق می بایست تشخیص بدم که این قطعات هر کدوم به کدام دستگاه شبیه تره، و اینکه در نهایت چگونه باید در اون دستگاه تثبیتش کرد.
پیشاپیش ممنونم از توضیحات شما.
Thumbs Up/Down |
Received: 72/9 Given: 3/3 |
دوست عزیز صرفا آن چیزی که حاصل بداهه نوازی شما میباشد, اسمش آهنگسازی نیست...نوشته اصلی توسط sh_dvrzn [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
شما قبل از اهنگسازی و شروع به ساختن یک قطعه باید ابتدا : مُد قطعه و تنالیته و یا همون گام و دستگاه و ریتم و فضای آهنگتون مشخص باشه و با توجه به شناخت روی دستگاهها و گوشه ها ... یک قطعه رو در اون فضا بسازید , نه اینکه ابتدا یک چیزی درهم و برهم بسازید و بعد بخواهید به زور اون رو در قالب یک دستگاه بگنجانید.
دو چيز انتها ندارد....يكي پهناي كهكشانها...دومي حماقت انسانها...البته در مورد اولي چندان مطمئن نيستم ( آلبرت انيشتن )
Thumbs Up/Down |
Received: 3/0 Given: 34/0 |
از پاسخ اندیشمندانه شما تشکر میکنم.
اما همچنان از دوستان عزیز دیگری که میتونن من رو راهنمایی کنن، درخواست پاسخ دارم.
سپاس
Thumbs Up/Down |
Received: 72/0 Given: 41/3 |
از روی گام قطعه و همچنین حالت و حال و هوای قطعه باید متوجه شید که قطعه تو کدوم دستگاههنوشته اصلی توسط sh_dvrzn [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
ضمنا چون اشنایی به دستگاه ندارید میتونه تو هیچ دستگاهی نباشه یا اصطلاحا خارج باشه
بنابراین ابتدا باید قطعه ای رو که ساختید گوش کنیم تا ببینیم به کدوم دستگاه نزدیکتره و بعد اصلاحش کنیم اگه نت خارج داشته باشه
Thumbs Up/Down |
Received: 7/0 Given: 0/1 |
دوست عزیز از این سوالتون کاملا مشهوده که مبانی آهنگسازی رو نمیشناسید نمیشه قطعه ایرو اینجوری تغییر داد. بعد شما باید قطعه رو بنویسی نه اینکه بداهه نوازی کنی.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)