0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 2/0 |
مرسی از تایپیک خوبتون خیلی به موقع بود
Thumbs Up/Down |
Received: 155/1 Given: 0/0 |
خواهش میکنم دوست عزیزنوشته اصلی توسط saharhg [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
اگه کتابی هم میشناسید که فکر میکنید به درد دوستان هنرمندمون میخوره لطفا مطرح کنید.
.Applaud, my friends, the comedy is over
Thumbs Up/Down |
Received: 72/9 Given: 3/3 |
نوشته اصلی توسط amir1055 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
با این تفاسیر بقول شخصیتِ فامیل دور در طنزِ کلاه قرمزی ... من دیگه حرفی برای گفتن ندارم :))
دو چيز انتها ندارد....يكي پهناي كهكشانها...دومي حماقت انسانها...البته در مورد اولي چندان مطمئن نيستم ( آلبرت انيشتن )
Thumbs Up/Down |
Received: 468/0 Given: 343/0 |
درود دوستان عزیز
پیشنهاد می کنم تا هنوز فرصت نمایشگاه کتاب باقیست ، با مطالعه تاپیک [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید] و توضیحات مختصری که برای کتاب ها قرار داده شده ، می تونید انتخابهای بهتری در نمایشگاه داشته باشید.
با آرزوی موفقیت
دستانی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستند که رو به آسمان دعا می کنند.
Thumbs Up/Down |
Received: 155/1 Given: 0/0 |
مرسی عزیزم خیلی مفید بود.نوشته اصلی توسط mahgam [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
اگه غیر از مباحث تئوریک موسیقی، کتابی در باب جنبه های دیگه موسیقی هم میشناسید با ما به اشتراک بگذارید.
.Applaud, my friends, the comedy is over
Thumbs Up/Down |
Received: 468/0 Given: 343/0 |
درود عزیز در صفحات مختلف تاپیک یاد شده تا حد امکان سعی شده علاوه بر کتابهای تئوری موسیقی ، در بیشتر ابعاد آن کتابهای مختلف معرفی بشه امیدوارم دوستان عزیز در هرچه پر بارتر کردن این تاپیک همکاری نمایند..نوشته اصلی توسط amir1055 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
دستانی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستند که رو به آسمان دعا می کنند.
Thumbs Up/Down |
Received: 171/0 Given: 161/0 |
من هم نمایشگاه رفتم . متاسفانه هر سال تعداد کتابهای موسیقی کمتر میشود. بیشترین کتابهایی که در مورد پیانو در نمایشگاه بود: عبارت بود از : بیر ، هانون، اشمیت، چرنی، کتابهای لاچینی و ... حتی چهل آهنگ که به نظر من جزو مبتدی ترین کتاب نت است در نمایشگاه نبود. خیلی از انتشارات را هم اصلا توی نمایشگاه ندیدم.
ویرایش توسط Fereshteh_Baran : Thursday 8 May 2014 در ساعت 12:41 PM
آنجا که سخن به اتمام می رسد موسیقی آغاز می شود. بتهون
Thumbs Up/Down |
Received: 171/0 Given: 161/0 |
من کتابی در نمایشگاه دیدم با عنوان نت نویسی در نرم افزار word. این کتاب شامل یک سی دی نرم افزار نیز هست. بعد از نصب سی دی، الان میتوانم نتهای پیانو را هم در این برنامه بنویسم. البته نمیدانم آیا این سی دی قابلیت های دیگری نیز دارد یا نه چون تازه آن را نصب کرده ام.
آنجا که سخن به اتمام می رسد موسیقی آغاز می شود. بتهون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)