0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
سلام دوستان هنرمند!
من نت هاي آهنگ هاي مورد علاقه ام را معمولاً به صورت عكس يا PDF دانلود ميكنم و سپس در نرم افزار sibelius مينويسم و اجراشو ميبينم و خودم اجرا ميكنم و چند موردي هم كه كار كردم خيلي خوب بوده و بسيار در يادگيري نواختن قطعات مورد علاقه ام مفيد و موثر بوده.
اخيراً چند تا نت چهارمضراب دانلود كردم كه با ريتم 6/16 نوشته شده به عنوان نمونه يكي را براتون گذاشتم:
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
من با نرم افزار sibelius اقدام به نوشتن اين نت كردم ولي متأسفانه دقيقاً عين اين عكس در نمياد و در ضمن از يك جايي به بعد با اضافه كردن مثلاً دولاچنگ سي، چند تا نت و نشانه اضافه به طور اتوماتيك ظاهر ميشه و كارو به هم ميريزه.
من نميدونم كجاي كارو اشتباه كردم كه اينطوري ميشه. از دوستاني كه دستي بر آتش دارن درخواست ميكنم راهنمايي بفرمايند.
يكي از علاقه هاي اصلي من شنيدن چهارمضراب بوده و الآن كه كمي نواختن با سه تار را فراگرفتم شديداً تشنه نواختن اينها هستم. باشد كه اين اشتياق خاموش نشود.
Thumbs Up/Down |
فاصله بين نت ها را دستكاري كردم درست شد.
Thumbs Up/Down |
Received: 14/0 Given: 10/0 |
سلامنوشته اصلی توسط pejvak61 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
دوست گرامى ميتونم بپرسم اين تنظيم صباش رو از كجا گيرآورديد؟ من هرچى دنبالش گشتم پيدا نكردم. امكانش هست نت اش رو برام بفرستيد؟ و براى اينكه آف تاپيك نشه يه سوالى هم دارم. اينكه همونطور كه مى دونيد (با استناد به كتب كيوان ساكت) علامت دراب تغيير كرده. توى اين نرم افزار sibelious چطور ميشه علامت دراب كيوان ساكت رو اضافه كرد؟
Thumbs Up/Down |
حتماً. در منزل دارم. در اسرع وقت اينجا به اشتراك ميذارم.نوشته اصلی توسط mehranrasa [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
دوست عزيز من هيچي از موسيقي نميدونمنوشته اصلی توسط mehranrasa;383804 [B
خودم دارم تازه سعي ميكنم ياد بگيرم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)