0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 1/0 |
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان عزیز.
من 4ساله که کلاسیک کار میکنم و الان مدتی میشه پاپ رو شروع کردم.
ولی دوست دارم پاپی که اجرا میکنم یه چیزی بیشتر از یه ریتم زدن باشه.. یه جورایی خاصتر باشه.
میتونم چیزی بهش اضافه کنم یا ... که حرفه ای تر شه؟
خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید.
سپاس فراوان
Thumbs Up/Down |
Received: 285/6 Given: 378/0 |
شما میتونین در اجرای آهنگتون از پاساژ ها توی ریتم و تغییرات در آکورد ها استفاده کنین و همچنین میتونین ملودی کار رو به اجراتون اضافه کنین.. اینطوری میتونین ریتم رو از حالت یکنواخت بودن در بیارین...نوشته اصلی توسط amirreza2 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
موسیقی از فکر تراوش می کند و به قلب می نشیند "بتهوون"
Thumbs Up/Down |
خیلی ممنون از وقتی که گذاشتید
منظورتون اینه که یه تیکه ریتم یه تیکه ملودی یا جور دیگه؟
سپاس
Thumbs Up/Down |
Received: 285/6 Given: 378/0 |
خواهش میکنم دوست عزیزنوشته اصلی توسط amirreza2 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
عملا شما جاهایی که قرار باشه ملودی بزنین ، نمیتونین بخونین .. نه اینکه نشه ها!! یعنی خوب از آب در نمیاد.. شما میتونین مثلا پایان بیت ها و جاهایی که قراره نفسی تازه کنین، یه سری ملودی هایی که توی کار آهنگ اصلی هم هست (نه طولانی.. در حد چند نت) قرار بدین.. فکر نمیکنم بشه توضیح بیشتری داد.. بهرحال هر آهنگ، گام و ریتم و ملودی خاص خودشو داره که باید بصورت جزئی بررسیش کرد
موسیقی از فکر تراوش می کند و به قلب می نشیند "بتهوون"
Thumbs Up/Down |
خیلی ممنونم فرهود جان هم از راهنماییت و هم از وقتی که گذاشتید.
به امید جبران
سپاس
Thumbs Up/Down |
Received: 7/0 Given: 0/0 |
دوست عزیز اگه یه مقدار مطالعه در مورد گام ها و مد ها داشته باشی میتونی رو همون گامی که داری آهنگو میزنی ملودی ساده درست کنی. اونم به این ترتیب که نت های ابتدایی و انتهایی ملودی رو از 3 نت اصلی آکوردات انتخاب کنی . اینجوری دل نشین ترهنوشته اصلی توسط amirreza2 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
در ضمن استاد امیرانی یه کتابی داره به اسم همراهی با آواز اگه اشتباه نکنم . آبی رنگه . اونجا مثال هایی از این نوع اجرا ها هست
موفق باشی![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)