0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
با سلام خدمت دوستان گرامی
یه سوال داشتم
یکی از دوستام تنبور داره ولی خودم گیتار دارم (داشتم) و میخواد کوک کردنش رو یاد بگیره با تیونر
خودم قبلا همیشه گیتارم رو با تیوتر خودم کوک می کردم ولی بلد نیستم تنبور کوک کنم
آخه گیتار 6 تا سیم داره که نوت هرکدومشون مشخصه و اصلا اگه تیونر رو روی اتوماتیک بزارین خودش تشخیص میده و راهنمایی میکنه ولی تنبور همش 3 تا سیم داره و...
هر چی هم گشتم مطلب جالبی در مورد کوک تنبور توی اینترنت پیدا نکردم
ممنون میشم دوستان عزیز راهنمایی کنین
مرسی
Thumbs Up/Down |
Received: 5/0 Given: 1/0 |
توی [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید] در موردش بحث شده یه سری بزنید احتمالا جواب سوالتون رو پیدا می کنید...
Thumbs Up/Down |
دوستان دستتون درد نکهه عالی بود
![]()
Thumbs Up/Down |
اتفاقا اول این تایپیک رو کامل خوندمنوشته اصلی توسط Silence [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
اختلاف نظر زیادی وجود داشت و من سر درنیاوردم
به نظر شما دو سیم اول باید روی چی کوک بشن؟؟
و سیم سوم چی؟؟
Thumbs Up/Down |
Thumbs Up/Down |
ممنونم از شما
میشه با تیونر روی موبایلم که همیشه باهاش گیتارمو کوک میکردم ، اینو کوک کنم؟؟
دقیق تر بگم مثلا دو سیم پایین که گفتین با نت A کوک کنین، همون نت A گیتاره؟؟
Thumbs Up/Down |
نت A نت لا است... و برای گتیار و تنبور و ... فرقی نمی کنه...نوشته اصلی توسط alpha1997 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
دو تای پایین رو G و سیم بم را C کوک کن
Thumbs Up/Down |
سلام دوستان
لطفا یکی این جمله رو به صورت ساده برای من تبدیل کنه!!
پرده ی 5 درجه ی چهارم دوسیم اول رو دو و سیم سوم رو فا کوک کن
این دقیقا یعنی چی؟!
با تیونر چیکارش کنم؟
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
تنبور کوکهای مختلفی داره و حتی در کوک مرسوم هم اختلاف جزیی هست نوازنده های جدید و غیر اصیل تنبور کمی بالاتر کوک میکنند اینو تو صدا و طنین سازشون کاملا مشاهده میکنید
دوستان و اساتید جسارت منو ببخشند این تجربه جند ساله بنده بود
Thumbs Up/Down |
اگر بخواهید با تیونر تنبور را کوک کنید باید به روش زیر عمل کنید:
- دو سیم اول (دو سیم سفید) همیشه باید روی دو (C) باشند، و از آنجاییکه سازهای ایرانی را همیشه در تیونر از یک تا یکونیمپرده بمتر کوک میکنند، پس دو سیم اول را همیشه باید با تیونر روی لا (A) کوک کرد.
- اگر بخواهیم تنبورمان کوک هفت (کوک شیخامیری) باشد، یعنی سیم سوم (سیم زرد) روی سُل (G) باشد، پس در تیونر سیم سوم را روی می (E) تنظیم میکنیم.
- اگر بخواهیم تنبورمان کوک پنج (کوک تهرز) باشد، یعنی سیم سوم (سیم زرد) روی فا (F) باشد، پس در تیونر سیم سوم را روی رِ (D) تنظیم میکنیم.
از تیونرهای رایگان مختلفی هم میتوان استفاده کرد. مثل gStrings و La Koron Tuner. که بنا بر تجریهٔ من، لا کورون تیونر دقیقتر است. از تیونرهای گیتار هم استفاده کردهام ولی نتیجهٔ جالبی بدست نیاوردهام.
موفق باشید.
Thumbs Up/Down |
سلام خدمت دوستان
منم بالاخره تنبور دار شدم
حالا جدا از تاپیکی که خودم استارت زدم تقریبا دو سال پیش و مطالب مفیدی که دوستان عرض کردند، الآن تنبور خودم با تیونر به صورت دست باز صداشو گرفتم، دو سیم اول دقیقا روی لا بمل یا همون Ab هستن و سیم سوم هم رویر بمل یا Db هستن
حالا سوال من اینه چرا تنبور من صداش انگار یکم زیر تر هستش؟ خصوصا در پرده های 9 و 10 تا آخر تفاوت صدا کاملا مشخص میشه
قانون دقیق کوک کردنش چیه؟
- - - Updated - - -
سلام خدمت دوستان
منم بالاخره تنبور دار شدم
حالا جدا از تاپیکی که خودم استارت زدم تقریبا دو سال پیش و مطالب مفیدی که دوستان عرض کردند، الآن تنبور خودم با تیونر به صورت دست باز صداشو گرفتم، دو سیم اول دقیقا روی لا بمل یا همون Ab هستن و سیم سوم هم رویر بمل یا Db هستن
حالا سوال من اینه چرا تنبور من صداش انگار یکم زیر تر هستش؟ خصوصا در پرده های 9 و 10 تا آخر تفاوت صدا کاملا مشخص میشه
قانون دقیق کوک کردنش چیه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)