0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 2/0 Given: 1/0 |
سلام. من برای اینکه صدامو یه محک کوچولو بزنم، با تلفن همراهم صدامو ضبط کردم. بعد وقتی پخش میکنم احساس میکنم صدام به نظر بم تر هست و وقتی اونو توی کامپیوتر گوش میدم دیگه خیلی خیلی بم میشه.
خواستم از اساتید 3 تا سوال کنم که 1: آیا صدای واقعیمون اون صدایی نیست که موقع حرف زدم میشنویم؟
2: چرا صدای ضبط شده با گوشی همراهم تو خود گوشی یه شکلیه و تو کامپیوتر یه جور دیگه؟
3: اصلا سوالمو در جای درستی دارم مطرح کردم؟
Thumbs Up/Down |
Received: 1,589/59 Given: 1,143/21 |
سلام عزیزان
به طور کلی ما صدای خودمونو بم تر از اون چه که واقعیه می شنویم. چرا؟ چون صدای ما موقع حرف زدن یا خوندن در سرمون می پیچه و چون داخل گوش میانی مایعه و صدا هم در آب بم تر می شه از این رو ، ما صدامونو بم تر می شنویم. اما اگه از دیگران بپرسیم اونا صدای ما رو زیرتر می شنون. چرا؟ چون اونا صدایی رو می شنون که از طریق مولکول های هوا پخش می شه.
در مورد ضبط کامپیوتری یا از طریق موبایل هم باید بگم موبایل و کامپیوتر ضبط کننده های دقیقی نیستن. چون تغییراتی در فرکانس صدا به وجود میارن. یه موبایل نمی تونه صدای واقعی رو ضبط یا پخش کنه حتی در بهترین حالت هم موبایل و کامپیوتر دقیق نیستن و صدا رو جور دیگری نشون می دن. اگه شما با میکروفون حسابی ضبط کنید فرق های اساسی رو می شنوید!!! چند سال پیش خودم درگیر این سوال شده بودم.
هوش، به ارث برده می شود، دانش، آموخته می شود، بصیرت، کسب می شود،
اما حماقت، تا ابد ادامه می یابد!
Thumbs Up/Down |
Received: 2/0 Given: 1/0 |
خیلی ممنون از راهنماییتون.نوشته اصلی توسط lakshemi [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
خب حالا من کارت صوتی خوب خریداری کنم؟ یا میکروفون خوب؟ چه مدلی از کجا؟
البته خیلی نمیتونم هزینه کنم. باید چیکار کنم تا بتونم صدامو محک بزنم؟
Thumbs Up/Down |
Received: 1,589/59 Given: 1,143/21 |
خواهش می کنم.
راستش در مورد کارت صدا یا میکروفون اطلاعاتی ندارم. دوستان دیگه باید راهنمایی تون کنند.
هوش، به ارث برده می شود، دانش، آموخته می شود، بصیرت، کسب می شود،
اما حماقت، تا ابد ادامه می یابد!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)