0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
تصویر زیر سری فلزی با شکاف 7 رو نشون می ده که استاد موسوی ابداعش کردن
افرادی که دندان هایشان فاصله ندارد و کیپ هست و می خواهند از سری فلزی برای نی نوازی استفاده کنند می توانند از این نوع سری فلزی برای نی نوازی استفاده کنند
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
تصویر زیر سری فلزی رو نشان می دهد
افرادی که دندان هایشان دارای فاصله هست می توانند از این نوع سری باری نی نوازی استفاده نمایند
تصویر زیر تلق فلزی رو نشون می دهد که بر روی سر نی بسته می شود
افرادی که دندان های کم فاصله و نسبتا کیپی دارند و علاقه به سری فلزی دارند می تواندد برای نی نوازی از این تلق فلزی استفاده کنند
تصویر زیر تلق غیر فلزی رو نشان می دهد
افرادی که دارای دندان های کیپ و بدون فاصله هستن می توانند از این نوع تلق برای نی نوازی استفاده کنند
برس مخصوص روغن کاری داخل نی
Thumbs Up/Down |
این برس ها را باید از کجا تهیه کنیم
Thumbs Up/Down |
دوست عزیزم، این برس ها رو میتونی از مغازه هایی که لوازم آزمایشگاهی شیمی میفروشن تهیه کنی. بگو برس لوله شور آزمایشگاه میخام. سایزهای مختلفی داره که میتونی باریکترینش رو انتخاب کنی. دسته هاش هم سایزهای مختلفی داره. بعضی دستشون کوتاهه برخی بلند. شما باید دسته بلندشو تهیه کنینوشته اصلی توسط seryy [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
موفق باشی
Thumbs Up/Down |
نوشته اصلی توسط kiannnn [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
با سلام
بله دوست عزیز چنین برس های وجود دارد ولی باید برسی رو انتخاب کرد که با قطر داخلی لوله نی هم خوانی داشته باشد در غیر اینصورت باعث زخمی شدن داخل سوراخ نی می شود و نی رو ناقص می کند
Thumbs Up/Down |
Received: 338/2 Given: 150/0 |
سلام
آقا معبود بابت معرفی و توضیحات سری های مختلف ازت متشکرم.
سری ابداعی استاد موسوی برام جالب بود، توی بازار گیر میاد؟
من از فردای خود ترسی ندارم
که بر سینه نشانی از تو دارم
ولیکن گر تو خواهی من بسوزم
میان شعله هم پا می گذارم
Thumbs Up/Down |
با سلام مجتبی جان
سری که شما می فرمایید نیازی به پیدا کردن نداره استاد موسوی به خاطر کیپ بودن دندان هاش و برای اینکه بتونه با سری های فلزی نی بزنه اومد یه شیار هفت مانند روی سری فلزی ایجاد کرد، بنده هم همین کارو کردم نسبت به اندازه دندان و فیزیکش خیلی راحته اگه به تصویری که قراردادم نگاه کنی خیلی راحت می تونی روی سری فلزی این شیار رو قرار بدی
موفق باشید
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
ممنون از زحماتت اقا معبود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)