0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
سلام من تازه میخوام شروع کنم کیبورد یاد بگیرم واسه شروع یک کیبورد معمولی قیمت پایین میخوام ولی آشنایی ندارم با کاربرد و قیمت ها و...
یک سوال هم داشتم... کیبورد اموزشی چه فرقی با بقیه کیبورد ها داره؟ چون یک جا خوندم که برای شروع با کیبورد آموزشی شروع کنین بعد برین سراغ کیبورد های حرفه ای تر
یک نگاهی توی سایت های فروش آنلاین انداختم یسری دست دوم پیدا کردم کدومو پیشنهاد میکنین؟اولی دست دو نیست. بدردی میخوره؟چون به ریتم های ایرانی علاقه ای ندارم و توی توضیحاتش نوشته ریتمهایی که داره نوشته از سراسر دنیا
خودتون بغیر از اینا چیو پیشنهاد میکنین؟؟؟
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید] یا این: [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
ویرایش توسط mohammad__ : Thursday 2 April 2015 در ساعت 08:27 PM
Thumbs Up/Down |
Received: 171/0 Given: 161/0 |
تا جایی که من میدانم کیبورد آموزشی ، کیبوردی است که امکانات کامل ندارد. در ضمن من زیاد از مدل ها اطلاعی ندارم ولی چند جا ، کیبورد مدل یاماها 300 را دیدم که گویا ارزان ترین مدل است.
ویرایش توسط Fereshteh_Baran : Thursday 2 April 2015 در ساعت 11:32 PM
آنجا که سخن به اتمام می رسد موسیقی آغاز می شود. بتهون
Thumbs Up/Down |
ممنون. این کیبورد یاماها a300 که گفتین فک کنم ریتماش شرقیه منم به این نوع ریتم علاقه ای ندارم
کسی قیمت این مدل رو نمی دونه؟ yamaha psr e233
Thumbs Up/Down |
Received: 171/0 Given: 161/0 |
نه این کیبوردی که من دیدم همه نوع ریتم اعم از مارش ، والس ، slow rock و ... را دارد در ضمن توی هارد این کیبورد چند تا هم ریتم های شرقی ریخته اند.
آنجا که سخن به اتمام می رسد موسیقی آغاز می شود. بتهون
Thumbs Up/Down |
سلام
توصیه من به شما اینه که به هیچ وجه سراغ ساز کار کرده نرید
چون هیچ شناختی ندارید و ممکنه ایرادایی باشه که نتونید تشخیص بدید
ترجیها کل مبلغی رو که دارید یه ساز نو بخرید
مدلای اموزشی یاماها و کاسیو از 900 به بالا تو بازار موجوده اگه پولتون در این حد نیست توصیه میکنم صبور باشید چون سازهای ارزونتر اصلا مناسب نیست
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 1/0 |
نوشته اصلی توسط mohammad__ [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
من به شما پیشنهاد میکنم کیبورد یاماها بگیرین چون خودمم داشتم وراضی بودم ازش... میتونین کیبورد مدل بالا بگیرین که دست دوم باشه این طوری قیمت کمتری براش پرداخت میکنین. البته باید کاملا به درست کارکردنش اطمینان کنین چون من همین کارو کردم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)