0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 2/0 Given: 4/0 |
سلام و احترام:
می خواستم بدونم بنده که 10 ساله ویلن کار می کنم و تصمیم داشته باشم که در عرصه آهنگسازی فعالیت کنم باید از کجا شروع کنم؟
آیا برای این کار حتما کلاس لازم هست؟
چگونه کارهامون رو بعد از اینکه اطلاعات آهنگسازی رو بدست آوردیم و مثلا تعدادی آهنگ ساختیم اعلام کنیم.
منظورم اینه که چگونه بقیه می فهمند که ما آهنگسازیم و بیان سراغمون برای آهنگ سازی؟
برای آهنگ سازی موسیقی متن فیلم و یا کلا موسیقی فیلم باید چه راهی را طی کنیم؟
ممنون از شما
Thumbs Up/Down |
Received: 14/0 Given: 10/0 |
به ادامه تحصیل در رشته ی آهنگسازی هم فکر کردید؟ اگر مدرک کارشناسی دارید میتونید در کنکور ارشد هنر شرکت کنید.
Thumbs Up/Down |
سلام :
راستش نمی خواستم به عنوانرشته دانشگاهی بهش نگاه کنم می خواستم آهنگسازی رو در کنار حرفه اصلیم داشته باشم.
در این صورت چه راهنمایی دارید؟
ممنون
Thumbs Up/Down |
Received: 14/0 Given: 10/0 |
خب در این صورت می تونید به صورت آزاد در این زمینه مطالعه و تحقیق کنید و البته وجود یک استاد خوب هم بسیار ضروریه. کسی که راه رو بهتون نشون بده و بگه کجای کارید. باید پیانو یاد بگیرید. مباحث تئوریک رو خوب مطالعه کنید. هارمونی، کنترپوان، سازشناسی و ارکستراسیون بدونید. مخصوصاً برای هدفی که شما دارید (ساخت موسیقی فیلم). همونطور که میدونید آهنگسازی صرفاً ساختن یک ملودی نیست. شاید به سال ها تمرین و ممارست نیاز داشته باشید تا به هدف و اون نقطه ی ایده آلی در ذهن دارید برسید :)نوشته اصلی توسط comp90 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
من 10 ساله ویلن می زنم این ساز برای آهنگ سازی کافی نیست؟
Thumbs Up/Down |
Received: 152/0 Given: 70/1 |
درود دوست گرامی .نوشته اصلی توسط comp90 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
البته کمک خواهد کرد ولی کافی نیست ابتدا باید یک نکته رو اشاره کنم بین ملودی ساختن تا آهنگسازی فرق هست هر چند این روزها کسانی هستند که با ساختن یک ملودی خودشون رو آهنگساز معرفی میکنند ولی
همونجور که دوستان اشاره کردند برای آهنگسازی احتیاج به دانش کامل تئوری موسیقی , سازشناسی , روانشناسی موسیقی و ... پیشنهاد میکنم برای آگاهی بیشتر به سایت کنسرواتوار تهران و موسسه آموزش عالی سر بزنید.
ما میتونیم هر کدوم یک معجزه باشیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)