0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
سلام دوستان کسی میتونه گام ها رو روی سیم گیتار بگه. من گام ها روی کیبورد رو بلدم اما متاسفانه گام های روی سیم گیتار رو اصلا نمیشناسم اگه بتونید با شکل یا tab بگید که چه بهتر . مرسی
Thumbs Up/Down |
Received: 10/0 Given: 10/0 |
ما هزار تا گام داریم، نمیشه که همرو نوشت...
شما بگو کدومو می خوای بنده می فرستم براتون
Im On The Wrong Side Of Heaven, And The Righteous side Of Hell
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
مثلا من الگوی زیر رو پبدا کردم از اینترنت. نحوه نوازندگیش چجوریه. پراکندست یکم گیج شدم واقعا
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
ویرایش توسط shahin2020 : Friday 8 April 2016 در ساعت 12:20 PM
Thumbs Up/Down |
Received: 10/0 Given: 10/0 |
کلا سوالاته شما یه مقدار مبهمه.نوشته اصلی توسط shahin2020 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
اگه منظورتون چگونگی نمایش یک گام با صدا هست می تونید به این مثالي كه مي زنم توجه كنید.
|8---7--5-----------------------------------------------------------------------------|e
|----------------8---6---5------------------------------------------------------------|B
|-------------------------------7--5--4-----------------------------------------------|G
|---------------------------------------------7----5-----------------------------------|D
|--------------------------------------------------------8---7---5--------------------|A
|-----------------------------------------------------------------------8---7---5-----|E
این چیزی که می بینید بش می گن تبلچر و از بالا به پایین سیم های گیتار هستن که بالا ترین خط پایین سیم گیتار و بالعکس هست...
این شماره ها هم نشون دهنده فرتی هستن که تو اون سیم گرفته میشه.
حالا این مجموعه نت هایی که به ترتیب از چپ به راست زده میشن گام A natural Minor یا همون لا مینور رو می سازن...
البته لفظه تنالیته اینجا صحیح تره...
فرت پنجم بالا ترین سیمتون نت ریشه یا نت لا هست... حالا اگه همین حالت و فرم دست رو دو فرت به سمت سر دسته نزدیک تر کنید گامتون میشه سل مینور... یعنی عدد 2 رو از همه شماره هایی که نوشتم کم کنید... به طور کلی نتی رو که رویه سیم 6 یا همون بالا ترین سیم بزنین و همیم ترتیب رو از روی اون شروع کنید اون میشه مینوره اون نتی که زدید...
برای نواختن به وسیله این گام باید اینارو با یه سری قواعد خاص ترکیب کنید دیگه...
این نحوه نمایش گام با صداست...
Im On The Wrong Side Of Heaven, And The Righteous side Of Hell
Thumbs Up/Down |
Received: 285/6 Given: 378/0 |
سلام بزرگوار، همونطور که میدونی گیتار این قابلیت رو داره یه نت رو روی سیمهای مختلف بگیری. درنتیجه میشه یه گام رو چند جای مختلف گرفت با صدای یکسان. پس حجم زیادی از گام ها برای گیتار وجود داره. توصیه ی من اینه کتاب امیر جاویدان، گام های گیتار کلاسیک رو بگیری. یک کتاب کاملا جامع برای گام نوازی. اگه علاقه داشته باشی، میتونم چند عکس از صفحات این کتاب رو بهتون نشون بدم.نوشته اصلی توسط shahin2020 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
از خوبی این کتاب اینه، هم بصورت 5 خط نوشته شده، هم بصورت شماتیک انگشت ها روی فرت های گیتار قرار داده شده برای کسانی که جای نت ها رو روی گیتار نمیدونن کجاست
- - - Updated - - -
سلام بزرگوار، همونطور که میدونی گیتار این قابلیت رو داره یه نت رو روی سیمهای مختلف بگیری. درنتیجه میشه یه گام رو چند جای مختلف گرفت با صدای یکسان. پس حجم زیادی از گام ها برای گیتار وجود داره. توصیه ی من اینه کتاب امیر جاویدان، گام های گیتار کلاسیک رو بگیری. یک کتاب کاملا جامع برای گام نوازی. اگه علاقه داشته باشی، میتونم چند عکس از صفحات این کتاب رو بهتون نشون بدم.نوشته اصلی توسط shahin2020 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
از خوبی این کتاب اینه، هم بصورت 5 خط نوشته شده، هم بصورت شماتیک انگشت ها روی فرت های گیتار قرار داده شده برای کسانی که جای نت ها رو روی گیتار نمیدونن کجاست
موسیقی از فکر تراوش می کند و به قلب می نشیند "بتهوون"
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)