0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
سلام... رفقا من به صدای گیتار الکتریک خیلی زیاد علاقه دارم ولی فکر میکنم قبل گیتار الکتریک, کلاسیک یا اکوستیک رو یاد بگیرم خیلی بهتر و راحت تر باشه.
الان میخوام بدونم چه گیتاری واسه شروع مناسبه واسم؟
به سبک POP و موزیک ایرانی اصلا علاقه ندارم! البته این موزیکای ایرانی که الان خیلی بیخود معروفن رو میگم وگرنه گروه های underground خوبی داریم.
سبک مورد علاقم راک و الکتریک هست... به موزیکای Psychedelic هم خیلی علاقه دارم.
مثلا با pink floyd, radiohead, nirvana, the doors خیلی حال میکنم, مخصوصا Radiohead
به یه سری موزیکای راک classic هم علاقه دارم مثلا اهنگ bohemian rhapsody از queen یکی از خفنترین و حرفه ای ترین آهنگایی هست که شنیدم. کلا موزیک حرفه ای رو درک میکنم. ولی واقعا نمیدونم چرا تا الان هیچ سازی رو یاد نگرفتم! کلا آدمیم که بدون موزیک نمیتونم زندگی کنم!
خلاصه اینکه اصلا نمیخوام POP کار کنم.
چه گیتاری پیشنهاد میدین؟؟ کلاسیک یا اکوستیک یا چیز دیگه؟
هدفون High End و Amplifire هم دارم.
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
کسی راهنمایی نمیکنه؟
فقط میخوام بدونم با توجه به سبکایی که دوس دارم چه گیتاری واسم واسه شروع مناسبه؟
اصلا با گیتار کلاسیک میشه راک کار کرد؟ فک میکنم اگرم بشه آکوستیک گزینه مناسب تری باشه.
Alternative Rock دوس دارم.
- - - Updated - - -
کسی راهنمایی نمیکنه؟
فقط میخوام بدونم با توجه به سبکایی که دوس دارم چه گیتاری واسم واسه شروع مناسبه؟
اصلا با گیتار کلاسیک میشه راک کار کرد؟ فک میکنم اگرم بشه آکوستیک گزینه مناسب تری باشه.
Alternative Rock دوس دارم.
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/1 |
بستگی داره چقدر میخوای هزینه کنی . برای راک گیتار کلاسیک به کارت نمیاد . من برای کلاسیک به شما گیتار الحمبرا مدل 1c رو پیشنهاد میکنم زنگ و طنین شفافی داره . و برای راک گیتار الکتریک تو برند ibanez.
- - - Updated - - -
بستگی داره چقدر میخوای هزینه کنی . برای راک گیتار کلاسیک به کارت نمیاد . من برای کلاسیک به شما گیتار الحمبرا مدل 1c رو پیشنهاد میکنم زنگ و طنین شفافی داره . و برای راک گیتار الکتریک تو برند ibanez.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)