0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 1/0 |
سلام دوستان اقا من تازه شروع کردم لطفا کمکم کنید
ممنون میشم
این علامت های بمل و کرون ابتدای قطعه داستانشون چیه؟؟
Thumbs Up/Down |
Received: 21/1 Given: 93/5 |
دوست عزیز جسارتا فکر کنم شما هنوز در ابتدایی ترین مفاهیم در مورد نت ها مشکل دارید.. بهتون توصیه میکنم فعلا سراغ مطالعه تئوری موسیقی برید، به مرور زمان جواب تمام سوال هاتون رو پیدا میکنید![]()
Thumbs Up/Down |
Received: 53/2 Given: 2/2 |
نشان دهنده گام اون قطعه هستنوشته اصلی توسط Mohammad__amin [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
بستگی به اینکه علامت بمل و کرون و سری و... روی کدوم خط قرار داره نتی که جایگاهش روی اون خطه بمل سری و کرون... میشه
مثلا وقتی علامت بمل روی خط سوم از پایین باشه نت سی بمل میشه در تمام طول قطعه
پرواز را بخاطر بسپار
پرنده مردنیست
Thumbs Up/Down |
Received: 21/1 Given: 93/5 |
متاسفانه هم سوال مطرح شده در این تاپیک و جواب یک سطری داده شده به آن از اساس کار اشتباهیه.. در موسیقی کلاسیک غربی به دیز و بمل هایی که در ابتدای یک گام قرار می گیرند نشانه های تغییر دهنده (سرکلید) گفته می شوند و به منظور تطبیق الگوی گام مدنظر با الگوی ثابت فواصل مد ماژور یا مینور مورد استفاده قرار می گیرند و نت های گام را از حالت طبیعی (بکار) نیم پرده بم تر یا زیر تر می کنند. هنگامیکه این نشانه های تغییر دهنده در ابتدای یک قطعه موسیقی نوشته شوند تونالیته (مرکز ثقل صوتی) آن قطعه را نشان می دهند و نشانه های ترکیبی نامیده می شوند (نباید تونالیته را با گام که یکسری منظم بالارونده یا پایین رونده از اصوات در محدوده یک اکتاو هست اشتباه بگیریم، تونالیه بسته به ملودی و هارمونی متغیر هست و در آن نت ها ترتیب خاصی ندارد). در کنار علائم ترکیبی که معرف ترکیبات کلی ساختمان هستند و بر سرتاسر قطعه حکمرانی می کنند، علائم عرضی یا فرعی هم وجود دارند که در سمت چپ یک نت قرار می گیرند و فقط تا پایان میزان تاثیرگذار می باشند.
همانطور که ملاحظه می کنید تمام این مباحث به همدیگر مرتبط هستند و برای درک صحیح باید تمامی آن ها را مورد مطالعه قرار دهید. اگر مایل بودید می توانید از کتاب زیر که توسط سایت نت آهنگ تهیه شده استفاده کنید. تئوری پرویز منصوری هم در وب موجود هست که برای حمایت از حق کپی رایت لینکش را قرار ندادم.. موفق باشید
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)