0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
سلام . به نظرتون چرا سبک سایچدلیک ترنس با اینکه سبکه پیچیده و پر محتوایی هستش , با سلیقه ی هر کسی جور نیست و یک سری طرفدارای خاص و معدود داره !! ؟؟؟
ویرایش توسط Sensation : Wednesday 6 August 2008 در ساعت 06:25 AM دلیل: نكته اي كوچك
We Are The Music Makers
Thumbs Up/Down |
والا من که خیلی دوست دارم این سبک رو ولی فکر میکنم به خاطر سنگین و شلوغ بودن این نوع سبک باشه که کمتر کسی حال میکنه باهاش ولی Psyhchedelic progressive goa trance این سبک رو هر کس بشنوه لذت میبره
گفتند ستاره را نمی توان چید ... و آنان که باور کردند... برای چیدن ستاره ... حتی دستی دراز نکردند... اما باور کن ... که من به سوی زیباترین و دورترین ستاره... دست دراز کردم... و هر چند دستانم تهی ماند ... اما چشمانم لبریز ستاره شدAlways The Simplest Is The Best
Thumbs Up/Down |
Received: 2/1 Given: 0/0 |
عزیزان فکر می کنم که این سبک شناخته شده نیست، مثلا من ترنس گوش می کنم اما با زیر شاخه های اون آشنا نیستم. شاید با سایکدلیک خیلی هم حال کنم اما ندونم چه زیر شاخه ای گوش می کنم:
من:Tiesto, Above & Beyond, ATB, Yahel گوش می کنم حالا شما بگید من سایکدلیک گوش می کنم یا نه.
با تشکر
سخن رنج مگو جز سخن گنج مگو
ور از اين بي خبري رنج ببر هيچ مگو
Thumbs Up/Down |
yahel - infected mushrum - astrix... اینا سای هستن
گفتند ستاره را نمی توان چید ... و آنان که باور کردند... برای چیدن ستاره ... حتی دستی دراز نکردند... اما باور کن ... که من به سوی زیباترین و دورترین ستاره... دست دراز کردم... و هر چند دستانم تهی ماند ... اما چشمانم لبریز ستاره شدAlways The Simplest Is The Best
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
شاید عدم وجود ذهنیت لازم در مورد این سبک و سنگین بودن و قابل فهم نبودن سبک برای عموم علت کم طرفداریش باشه
من خودم از سایکدلیک لذت می برم![]()
Thumbs Up/Down |
Received: 152/5 Given: 83/3 |
به نظر منم زیاد شناخته شده نیست
اگه مطالب آموزشی در سایت بذارید و چند تا آهنگ هم بذارید واسه دانلود خود من حتما عاشقش می شم
.
نت آهنگ محبوب ترین سایت موسیقی در سال 91 و 92 ( آراء مردمی جشنواره وب )
..
.
حالم عوض میشه !
.
.
http://www.noteahang.com/downloadfil...Mishe.mp3.aspx
.
Thumbs Up/Down |
آهنگ های یاهل رو گوش کن
Thumbs Up/Down |
Received: 105/5 Given: 6/0 |
من هم با امیر وت. ا ت. و موافقم .
واقعا شناخته شده نیست.
و به شخصه کمتر دیدم که با زیرشاخه های ترنس آشنایی داشته باشن .
Yahoo ID : Hes_r
Facebook : Hessam Rostamian
No Pain ... No Gain
AK8
Thumbs Up/Down |
ببینید دلیل کم بودن طرفدار این شاخه، یا بهتر بگم خاص بودن طرفدارانش کاملاً روشنه! این که اولاً در ردیف Hard قرار می گیره و با ذائقه هر کسی جور نیست. دوماً اکثراً طرفداران این شاخه از Drug استفاده می کنند که واقعاً دیگه این خطریه! مخصوصاً تو جامعه ی ما. چون اون ها که این Drug ها رو به صورت قرص های Ecstacy و یا قارچ های Psychedelic مصرف می کنند (در اروپا و ...) با زیر و بمش آشنا هستند اما اینجا...
ولی خب من هم علاقه بسیاری به کارای Psy دارم. مخصوصاً که Yahel رو بیشتر می پسندم. چون در کل هم شرقی تره و هم همیشه به نظر من رو به پیشرفت بوده. شما Superset 1 رو با 2 مقایسه کنید!
همچنین به دوستان نا آشنا با این سبک پیشنهاد می کنم کارهای Intelligent Life, DNA, Runaway و ... رو حتماً امتحان کنند. البته در صورت امکان آلبوم های Something To Remember, Superset 1, Superset2 رو هم حتماً پیشنهاد می کنم.
...You Dont Listen To Trance, You Feel It
Thumbs Up/Down |
ضمناً Infected Mushroom هم کاراش عالمیه واسه خودش.
Thumbs Up/Down |
با تشکر از مسعود عزیز
امیدورام کسانی که اینجا با این سبک آشنا خواهند شد گرفتار قرص و این آشغالا نشن![]()
.
..
.
حالم عوض میشه !
.
.
.
Thumbs Up/Down |
ممنون امیرجان. البته این رو هم بگم که محور اصلی این سبک بار معنوی هستش و از نظر من استفاده کنندگان از Drug اشتباه می کنند. چون واقعاً این موسیقی اونقدر زیبا هست که بار معنوی خاصی رو به انسان منتقل کنه. به طور مثال Track 3 آلبوم Something To Remember از Yahel یا حتی آهنگ Soul از آلبوم جدیدش ملودی بسیار معنوی دارند. (البته اینا رو مثال زدم)
Thumbs Up/Down |
قرص و محرک واسه کسانیه که از موسیقی که می شنون درک درستی ندارن
قرص واسه من مثل اینکه یه لیوان آب رو بریزی تو دریا
Thumbs Up/Down |
soul که دیوانه کنندست
شب روز این آهنگ تو گوشم
حتی زنگ موبایلم هم اینه
Thumbs Up/Down |
ماشاالله به این همه روحیه موسیقیایی
شماها همینجوری پیش برید ما هم ساپورتتون می کنیم
.
..
.
حالم عوض میشه !
.
.
.
Thumbs Up/Down |
سلام به همه. یه مشکلی که من دارم اینه که سرعت اینترنتم خیلی پائینه ولی قول میدم هر طوری شده حتما چنتا موزیک داق براتون بزارم.
به نظر من کارای یاهل نه تنها رو به پیشرفت نیست بلکه توی این 3 آلبوم آخرش افت شدیدی کرده.
منظورم این نیست که کارش ایرادی داره ولی یاهل چند سالیه که سبکشو عوض کرده و بیشتر سبکشو به سمت هاوس برده.
توی این 4 سال اخیر با پیشرفت قابل توجه نرم افزارها و سخت افزارهای آهنگ سازی , بیشتر آهنگسازای سایکدلیک پیشرفت زیادی تو کارشون داشتن و واقعا میشه آپدیت بودن کاراشونو حس کرد.
برای مثال Holymen که تو آلبوم The One از بیت و بیس ساده ای استفاده کرده بود ولی توی آلبوم جدیدش که همین امسال داد بیرون واقعا زیبایی بیس فول آن سایکدلیک رو به همه نشون میده.
حتما تو جند روز آینده چند نمونه از موزیک های قدیمی و جدید این سبک رو براتون میزارم تا خودتون مقایسه کنید.
ویرایش توسط DigiteC : Wednesday 10 October 2007 در ساعت 11:23 AM
We Are The Music Makers
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)