0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
با سلام من رضا هستم از تبریز خیلی خوشحالم که این سبک از موسیقی رو تو ایران خیلیا نمیشناسن چون بقوله دوستم اینجا فقط سر و سدا رو دوست دارن اصلن هم به موزیک اهمیت نمیدن میخام چند تا دی جی معرفی کونم که خود من خیلی دوسشون دارمolano =future prophecy=suntree=zero cult=09143089258 درخدمتم در مورد سای
Thumbs Up/Down |
سلام .
من تازه اینجا عضو شدم اونم فقط یا دیدن اینکه 4 تا سای باز بالاخره پیدا شد...
به نظر من انتهای احساس و لذت موزیک در سبک الکترونیک و سای هستش
من چندین ساله که درگیرش شدم و با خیلی از زیرشاخه هاش و گروهاش آشنام
البته اونقدر موزیک تو این سبک اومده که اگه همه وقتمون رو هم بذاریم نمیشه همشو گوش کرد
پس خیلی از خوبای این سبک گم میشن... خیلی از گم نام ها که کارشون فوق العادس
پیشنهاد میکنم از سایت [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید] استفاده کنین تا گروهای نزدیک به سلیقتون رو پیدا کنین
گروها و کارهایی که واقعا برام لذت بخش بوده رو اینجا مینویسم ...
من یه جمله ای دارم که خودم گفتم
Psychill Is The Soundtrack of my life
------------------
Easily Embarrassed - Reincarnation
Easily Embarrassed
Shpongle
1200 micrograms
Infected Mushroom
Beat Hackers
Chronos
Didrapest
Vibrasphere
Armin Van Buuren
Eskimo
البته گروهایی که نام بردن شامل سبک های ..., Psychill, Ambient, Goa نیز هستند
Thumbs Up/Down |
سلام می خوام چند تا دی جی معرفی کنم ":
neelix
normalize
future prophecy
digital tribe
day din
indra
Thumbs Up/Down |
سبك من گيتار كلاسيك هست از بچهگي با تار و ستار بزرگ شدم اما هيچ موسيقي سايكو نميشه . اكثرا ميگن شلوغ و بي مفهوم تهي از هنره اما اين سبك واقعا خاصه به نظر من منظمترين موسيقيه اگه بتوني ملودي هاشو تفكيك كني غرق ميشي توش خستتنميكنه
nic chagall
astrix
first state
remady p&r (no supersturesho goosh bedid hatman
void
Armin Van Buuren
و سلطان Infected Mushroom
Thumbs Up/Down |
سلام دوستان... من هم همیشه این برام سوال هست که چرا این سبک موزیک با این همه فوق العاده گی که البته از نظر من داره انچنان طرفدار نداره ... به خصوص بین دخترها.. چون من خودم واقعا به موزیک سای به شدت علاقه دارم... که البته پاسخ دوستان کاملا قانع کننده بود... اگر دوست داشتین علاوه بر اونهایی که دوستان معرفی کردن که واقعا بهترین هارو نام بردن... برای شروع< کارههای bubble البوم coldsun رو گوش کنید و همین طور atma البوم timeless solitude
Thumbs Up/Down |
بنده سایکدلیک کار میکنم اگه سوالی دارین میتونید واسم پیغام بدین بچه ها .. در خدمتم
Thumbs Up/Down |
داداش سایکو نه سایکدلیک .. از ارتیستایی هم که معرفی کردین فقط Astrix - Infected Mushroom و Void سای کار میکنن بقیه Trance هستن .. Nic Chagall عضو اصلی از گروه Cosmic gate هستش که Nic Chagall پروزه Solo ایشون هستش .. Void که دیگه سای کار نمیکنه و با Eskimo گروه the megaband رو تشکیل دادن .. Infected Mushroom هم تقریبا الان دارن Dubstep کار میکنن .. مرسینوشته اصلی توسط kamyar_mir [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
ویروس تو صحبت از سای نکن. تو سایت ترانس باز که 1 بار با تصویر به همه نشون دادم که تراکها رو میچسبونی به هم انجا هم لازمه که این کار رو بکنم انگار البته خودت لینک اهنگهات رو بزاری همه با یه بار گوش دادن میفهمن چی به چیه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)