0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
سلام دوستان چطور میشه از طریق گام ها از آکورد سردسته ب باره اون برسن اصلا میشه از طریق گام همخانواده میشه
Thumbs Up/Down |
Received: 171/0 Given: 161/0 |
میشه سوالتون را بیشتر توضیح بدهید؟ یعنی بدونیم یک گام چند تا سرکلید داره، یا؟؟؟
آنجا که سخن به اتمام می رسد موسیقی آغاز می شود. بتهون
Thumbs Up/Down |
منظورم اینه ک مثلا ما ی لامینور سردسته داریم و باره اونم داریم از طریق گام یا مدها تو پوزیسیون های مختلف میشه فهمید باره ی آکورد سردسته و پیداکرد یا حتما بايد حفظ کرد مثلاDmسردسته داریم بافورمول آکورد سازی میشه فهمید چیه حالا من باره اونو میخام و خودم میتونم پیداش کنمیا فورمولی داره
Thumbs Up/Down |
Received: 384/4 Given: 1,625/1 |
سلام. ببین از نظر گرافیکی آره یه شکلی داره که میتونی راحت حفظ کنی. الان من با گوشی موبایل هستم نمیتونم با عکس توضیح بدم. سعی میکنم با متن بگم مثلا می مینور سردسته رو در نظر بگیر، شکلش(گرافیکشو) حفظ کن. خب سیم چهارم و پنجم فرت دوم رو میگیری بقیه آزاد. سیم ششم هم که می هست. حالا همونو بیا جلوتر مثلا سیم ششم روی فرت فا با انگشتت باره بگیر، حالا همون شکل می مینور اونجا بگیر(یعنی سیم چهارم و پنجم، فرت دوم نسبت به انگشتی که باره گرفتی). حالا فامینور رو داری. پس اون گرافیک مینور پایگی هست، از هرجا بگیری مینور پایگی اونجا رو بهت میده. ماژور پایگی هم به همین شکل یه گرافیک داره. معکوس ها نیز همینطور.نوشته اصلی توسط ms_12345 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
نمیدونم توضیحم شفاف بود یا نه.
و اما جدای از این بحث، اگه خوب با تئوری موسیقی آشنا باشی، و بدونی آکورد چیه، کار ت راحت میشه. چون مثلا اینو میدونی که ر مینور میشه ر و فا لا. حالا تو به هر ترتیبی و هر شکلی این (ر و فا و لا) رو تولید کنی آکورد ر مینور ساختی.
Thumbs Up/Down |
ممنون مچکر
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)