0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
من میخوام یه midi controller بخرم و اصلا هم دربارش اطلاعات ندارم می خوام نه بزرگ باشه نه گرون اگه کسی میتونه کمک راستی قیمتها هم بگین.
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
دقیقا جه استفاده ایی می خوای ازش کنی و چه سبکی کار می کنی ؟
midi conteroller از ۲ اکتاوش تو بازار هست تا ... (من ۶ دیدم)
قیمتش هم فکر می کنم حدود ۲۰۰ به بالا
Thumbs Up/Down |
من برای اهنگسازی میخوام و کارم بیشتر رپ بد منظورت از 2 اکتاو چیه توضیح بیشتر بدین.
Thumbs Up/Down |
من فکر میکنم سبک رپ اونچنان نیازی به midi controller نداشته باشه ها
هر کاری میخوای بکنی با برنامه های اهنگ سازی میشه کرد
ولی خب تو تهران خیابون جمهوری گیرت میاد قیمتهاشم از 100/150 شروع میشه تا ...
گفتند ستاره را نمی توان چید ... و آنان که باور کردند... برای چیدن ستاره ... حتی دستی دراز نکردند... اما باور کن ... که من به سوی زیباترین و دورترین ستاره... دست دراز کردم... و هر چند دستانم تهی ماند ... اما چشمانم لبریز ستاره شدAlways The Simplest Is The Best
Thumbs Up/Down |
شما که میخوای آهنگسازی کنی نمی دونی اکتاو چیه؟نوشته اصلی توسط beatbox [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
...You Dont Listen To Trance, You Feel It
Thumbs Up/Down |
سلام به همگی
من هم مثل رفیقمون beatbox میخواستم بدونم چیه این میدی کنترلر؟ میشه وقتی وصلش میکنی کامپیوتر انتظار یه ارگ رو ازش داشته باشی؟ مثلا بشه مثل یه کرگ pa 50؟ یا اصلا برنامه ای هست که بشه سیستم عامل کرگ رو تو کامپیوتر داشت؟ همون صداها همون ریتم ها... ؟ممنون میشم راهنماییم کنید.
Thumbs Up/Down |
Received: 3/1 Given: 0/0 |
كلا فلسفه ايجاد اين قبيل دستگاه ها و تكنولوژي ها رسيدن به كيفيت و شفافيتي بيشتر از صداهاي كيبردي هست.نوشته اصلی توسط rasool [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
در كنار اين كه شما قدرت عملي كه در ميدي كنترلر خواهيد داشت در ارك نداريد.
به عنوان مثال شايد ساده ترين اون ها وي اس تي Korg lagecy باشه كه نياز هاي بسياري رو تونسته برطرف كنه. علاوه بر اين ها پريست ها و بانك هاي بسياري رو خواهد داشت.
اين ساده ترين مثال از تقابل يكي به يك ميدي كنترلر و كيبرد pa80 بود.
شما در كيبرد قدرت مانوري نداريد به خصوص در محيطي سكوئنس در حالي كه يك ميدي كنترلر خوب با ناب ها و پيچ هايي كه روي اكثر اون ها هست به راحتي شما رو به لاين خروجي ميكسر متصل ميكنه و شما به راحتي ميتونيد به صورت لايو فيلترنيگ رو اعمال كنيد همين طور ميتونيد به راحتي توسط ناب هاي روي ميدي اون رو كنترل كنيد.
تمامي سافتور هاي موسيقي از ميدي كنترل ها پشتيباني ميكنند و شما قادر هستيد با معرفي اون تحت برنامه و درايور مخصوص به خودش (البته در بعضي محيط ها) از اون لذت كافي رو ببريد.
يادتون باشه شما در يك كيبرد بانك صدا و پريست هايي كه داريد بسيار محدود هست. اما در ميدي كنترل با اتصال به سافتورها شما امكاناتي رو خواهيد داشت كه از نظر قدرت و مانور فاصله بسيار و غير قابل مقايسه اي با كيبرد و كلا موسيقي كيبردي خواهد داشت.
بانك هايي عظيم و پر حجم در سينت هاي نرم افزاري بسيار قدرتمند تر از بانك هاي ضعيف در يك كيبرد هستند.
كلا تمامي كيبرد ها و سينتي سيازر ها ميتونن نقش ميدي كنترل رو داشته باشند اما طبيعتا سينتي سايزر ها قيمت هاي بسياري بالايي رو خواهند داشت و از 800 شروع و تا 5 - 6 ميليون در بازار ايران هم پيش ميرن اما در ميدي كنترل ها قيمت ها بسيار عهالي و مقرون به صرفه هست.
كما اينكه با پيشرفت اينسترومنتال ها و vst - vst i ها كمتر كسي اقدام به خريد سينت ها و كيبرد هاي بسيار پشرفته خواهد كرد چون همه دنبال كيفيت بيشتر و مانور بيشتر هستند.
همين طور نرم افزار هاي نيئندو و كيوبيس در ورژن اخير خودشون از فناوري VST 3 بهره ميبرند كه در جاي خود باعث كاهش مصرف سي پي يو خواهد شد و مسلما طرفداران بسياري رو خواهد داشت.
در اجراهاي لايو بحث كاملا جدا هست اما باز هم شاهد هستيم كه بسياري از پرودسر ها در اين اجرا ها از سينت هاي نرم افزاري پر قدرت مانند Nexus به صورت لايو و نواختن توسط ميدي كنترلر بهره ميبرند.
در مصاحبه هاي خودشون هم دلايل اين امر رو شفاف ذكر ميكنند.
موفق باشيد.
Thumbs Up/Down |
Received: 5/3 Given: 0/0 |
سلام من بهت yamaha kx 61 رو معرفی میکنم. اگه سرچ کنی میبینی که کارش درسته. یه cubase اختصاصی برای خودش داره با کلی vst از شرکت های معروف که همراه midi controller هست. قیمتش 35000 الی 420000 . یا علی.
Thumbs Up/Down |
Received: 2/1 Given: 0/0 |
میدی کنترلر های Behringer سری UMX هم خیلی فوق العادست.. حتمآ اگر اگر جمهوری رفته چند تا مدل از این سری رو هم ببین
بودیم و کسی پاس نمی داشت که هستیم .... باشد که نباشیم و بدانند که بودیم
Thumbs Up/Down |
Received: 2/0 Given: 1/0 |
يه سري هم به سايت edirol. com بزن. كه زيرمجموعه رولند هستش. توي جعبش هم يه نرم افزار sonar كادو گذاشتن
Thumbs Up/Down |
سلام به همه ی بچه های گل این فروم . تازه اینجا رو پیدا کردم !!!
بنده یک راهنمایی از دوستان میخوام . من دارم پیانو زدن و کیبورد زدن رو به صورت حرفه ای یاد میگیرم و دنیال میکنم . من هدفم اهنگسازی هست. میخوام یک دستگاه رو به کامپیوتر وصل کنم و با نرم افزارهای قدرتمند و VST های موجود شروع به اهنگسازی کنم . میخوام با مثلا کیبوردی که وصل کردم به کامپیوتر بزنم و توی نرم افزار صداش رو بشنوم . شنیدم برای این کار باید از میدی کنترلر استفاده کرد و در کل بازده ی خیلی بیشتری داری و قدرت مانورش خیلی بالاست و به صرفه تره !!! من میخوام دوستان راهنمایی کنن تا 500 هزار تومن چه می دی کنترلری میتونم بخرم که حالا حالا ها جواب گوی نیازهام باشه و نرم افزارهایی مثل سونار و اف ال ازش پشتیبانی کنن و در کل بتونم باهاش اهنگ و ملودی های مورد نظرم رو بزنم و با VST های مختلف ارتباط داشته باشم .. مثلا من با اون بزنم توی کامپیوتر مثلا با VST کیک والک صدای ویالون بده به جای کیبور یا پیانو !!! در کل دنبال یک گزینه ی مناسب هستم . لطفا دوستان بر اساس تجربه هاشون راهنمایی کنن ...
پیشاپیش ممنونم ...
Thumbs Up/Down |
Received: 0/1 Given: 0/0 |
سلام بحث میدی کنترلر که پیش میاد اول باید ببینید که به چه امکاناتی احتیاج دارید
تقریبا همه سکوئنسر ها میدی کنترلر هارو میشناسن فکر نمی کنم در این مورد مشکلی پیش بیاد
معمولا میدی کنترلر ها یک سری ولوم و کلید روی خودشون دارن که با اونا میشه اجزای مختلف برنامه رو کنترل کرد مثلا ولوم صدا و این جور چیزا که باید ببینی به کارت میاد یانه
مسئله بعدی کلاویه هاشه ، اگه پیانویی اکشن دار میخوای که بالای 500 هستش ، اگه نیمه سنگین بخوای تا 500 هست
اگه سبک مثل ارگ بخوای که تا 200 تومن هم پیدا میشه
تا 500 تومن هم m-audio axiom 61 هست که کنترلر ایده الیه کلاویه هاش هم نیمه سنگینه
البته باز باید ببینی چی احتیاج داری؟
موفق باشی
ویرایش توسط Porya : Saturday 5 June 2010 در ساعت 08:14 PM دلیل: سئ
Thumbs Up/Down |
Received: 16/0 Given: 41/1 |
بهرینگر umx61 و umx25 رو هم می تونی جزء انتخاب هایت بررسی کنی
Thumbs Up/Down |
من با بهرنگر مشکل دارم تاچش خیلی زیاده کلیدی هم پیدا نکردم که بتونم کمش کنم میدی کنترل قبلیم رولند بود که یه قسمت مخصوص برای این کار داشت ولی ظاهرا این نداره
Thumbs Up/Down |
چه کاریه؟؟ چرا میدی کنترلر؟ یه کیبورد بگیر که USB هم ساپورت کنه.
هم میتونی با VST ها باهاش کار کنی ، هم به صورت مجزا میتونی از صدا های خوده کیبورد استفاده کنی.
کیبور های مختلفی هم توی بازار هست.
من شخصاً میدی کنترلر رو پیشنهاد نمیکنم. خرج بیخودیه. با همون پول میشه یه کیبورد USB ساپورت گرفت.
Thumbs Up/Down |
با سلام من یک کیبورد ارزون قیمت می خوام که فقط با کابل USB به سیستم وصل شه و توی برنامه FL حکم یه پیانو رو داشته باشه تهش اینه که یه پیانو الکتریک ارزون ازش بسازم میشه منو راهنمایی کنید فقط ارزون ترین قیمت ممکن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)