0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 32/0 Given: 0/0 |
تنها راه پاسخ دادن به این سوال ارزیابی کردن توانایی ها و هدفهایتان است. طبیعتا شما میدانید روی چه بخشی باید تمرین کنید یا حتما استاد شایسته ای دارید تا برای شما ارجحیت موارد تمرین هایتان را تعیین کند.
جدول زیر نمونه ای از تمرینات روزانه با درصد های تقسیم شده، بنا به مقدار زمانی که برای تمرین در نظر میگیرید (این درصدها برای یک جلسه تمرین 2 ساعته میباشد) را نشان میدهد. میتوانید از آن به عنوان الگویی جهت ارتقاء سطح کیفی نوازندگی درامز استفاده کنید.
نوع تمرین *************************** درصد ************************ زمان
گرم کردن-------------------------------------------------- 10% ---------------------------------------- 12 دقیقه
با مترونوم (رودیمنت) ---------------------------------- 20% ---------------------------------------- 24 دقیقه
با مترونوم (گروو) --------------------------------------- 30% ---------------------------------------- 36 دقیقه
با مترونوم (فیل) ---------------------------------------- 20% ---------------------------------------- 24 دقیقه
سعی در نواختن قطعات پیچیده ----------------------- 10% ---------------------------------------- 12 دقیقه
تجربه اندوزی و به خاطر سپردن ----------------------- 10% ---------------------------------------- 12 دقیقه
مجموع ----------------------------------------------------- 100% ------------------------------------- 120 دقیقه
* مترونوم (رودیمنت) : Rudiment
* مترونوم (گروو) : Groove
* مترونوم (فیل) : Fill
ویرایش توسط Hmd_N : Sunday 2 December 2007 در ساعت 01:55 AM
چگونه می توانم از اوج به درآمد تو فرود بیایم
که درآمدت بسیار بلندتر از اوج ساز من است. (رها)
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
سلام مرسی از پستت
من اینم تو کتاب اسکات شرودل مرحله 2 خوندم اما نفهمیدم Rudiment و groove و fill چجوریه !
اگه میشه واضح تر و خودمونی تر توضیحش بدی
خیلی ممنون میشم
Thumbs Up/Down |
Received: 6/0 Given: 0/0 |
رديوسمنت تمرينهاي اساسي و مقدماتي هست
گروو در واقع ريتمها هستند و فيا همون پاساژ هست
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
salam man taze karam ba 2toman che vdrumi mitonam bekharam? mamnon misham rahnamai konid
Thumbs Up/Down |
Received: 955/32 Given: 2,257/5 |
دوست عزیز، فینگلیش نوشتن فکر کنم در انجمن ممنوعه. اگر امکان ارسال به خط فارسی را ندارید، روی لینک زیر کلیک کنید. آنجا میتوانید فینگلیش بنویسید، و خود سایت براتون به فارسی تبدیل میکنه. من خودم هم همین پست رو اونجا نوشتم.نوشته اصلی توسط farshad_h [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
در ضمن دوست عزیز، شما میتوانید درخواست خود را در لینک زیر بگذارید.
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
ویرایش توسط FMETAL : Monday 21 October 2013 در ساعت 01:26 PM
Whatever Life throws at you, PLEASE don't Cry & Bitch about it. Either take it like a MAN, or DUCK your F*#@ing head down!!! - F. Metal The Great
Rockers Nation
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
سلام دوستان. به راهنمایی نیاز دارم. همسرم به درامز علاقمنده ولی هیچوقت دوره آموزشی نگذرونده. هیچوقت هم ساز مشابه نداشته. میتونم بگم به اندازه من بی اطلاعه. قصد دارم به مناسبت هدیه تولدش بهش درامز کادو بدم. لطفا راهنماییم کنید با بودجه حدود یک میلیون امکانش هست؟! اگر نه حداقل بودجه لازم چقدره؟درامز و پیشنهاد میدین یا پرکاشن؟؟ چه مارکی و پیشنهاد میدین که بعد از یادگیری نیاز به تعویض ساز نباشه؟ دست دو یا نو؟ من ساکن گیلان هستم. کسی هست که مرکز فروشی در رشت بهم معرفی کنه؟با درنظر گرفتن شرایط ذکر شده ممنون میشم کمکم کنید.![]()
Thumbs Up/Down |
Received: 955/32 Given: 2,257/5 |
Whatever Life throws at you, PLEASE don't Cry & Bitch about it. Either take it like a MAN, or DUCK your F*#@ing head down!!! - F. Metal The Great
Rockers Nation
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)