0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
سلام خدمت دوستان گرامی ایا کتابی هست که نت آهنگ های استاد مرتضوی رو داشته باشه اگه هست لطفا اسمش رو بگین
یا علی
شاید آن روز که سهراب نوشت تا شقایق هست زندگی باید کردخیر از دل پر درد گل یاس نداشت.باید انجور نوشت هر گلی هم باشدچه شقایق چه گل پیچک و یاسزندگی اجباریست
Thumbs Up/Down |
Received: 2/4 Given: 0/0 |
فکر نکنم باشه من که ندیدم
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
کتابی از استاد نیست... فقط مجلات دو تا سه برگی هست که مربوط به دهه های گذشته هستش که بعضی از اساتید دارند و باید از اونها بگیرید. چون دیگه چاپ نمی شند... good luck
Thumbs Up/Down |
از دوستان تشکر می کنم به خاطر راهنمایی شون ممنون
یا علی
شاید آن روز که سهراب نوشت تا شقایق هست زندگی باید کردخیر از دل پر درد گل یاس نداشت.باید انجور نوشت هر گلی هم باشدچه شقایق چه گل پیچک و یاسزندگی اجباریست
Thumbs Up/Down |
Received: 1/1 Given: 0/0 |
نوشته اصلی توسط ciity_night [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
دوست عزیز کتابی که کلیه نت های آهنگهای ایشان باشه که نیست ولی کتاب حماسه دو تا از نت های آهنگهای ایشان را دارد .![]()
سینه از آتش دل در غم جانانه بسوخت
آتشی بود در این خانه که کاشانه بسوخت
Thumbs Up/Down |
من نت آهنگ های استاد رو از کجا می تونیم گیر بیارم فرقی هم نداره چه تو یک کتاب باشه چه چند کتاب من نت آهنگاشو لازم دارم
یا علی
Thumbs Up/Down |
Received: 1/1 Given: 0/0 |
سه تا از نت های اهنگهای استا در سایت اصلی به اسم شیراز - طوفان - مجنون که موجود است
کتاب حماسه را شما می توای از انتشارات پارت بگیری در انقلاب
سینه از آتش دل در غم جانانه بسوخت
آتشی بود در این خانه که کاشانه بسوخت
Thumbs Up/Down |
اون 3 تا رو گرفتم اگه شما بازم دارین می شه تو همون قسمت نت ها بزارین
یا علی
Thumbs Up/Down |
سلام، گفتيد سه تا از نتهاي استاد مرتضوي، شيراز- طوفان و مجنون در سايت اصلي موجود است لطفاً راهنمايي كنيد چطوري ميتونم نت اونها رو بگيرم. ممنون ميشم خيلي وقته كه دنبال اين نتها ميگردم.
Thumbs Up/Down |
Received: 152/5 Given: 83/3 |
.
نت آهنگ محبوب ترین سایت موسیقی در سال 91 و 92 ( آراء مردمی جشنواره وب )
..
.
حالم عوض میشه !
.
.
http://www.noteahang.com/downloadfil...Mishe.mp3.aspx
.
Thumbs Up/Down |
اول از همه می خوام بگم اگه یه سوالی از شما میپرسن یا جواب ندین یا اگه جواب میدین درست بدین که اون کسی که سوال پرسیده گیج نشه.
در مورد سوالی که دوست عزیزمون کرده بود بله کتابی هست ولی باید حدود 3 سال باشه که ویلن میزنی چون خیلی سخته.
اسم کتاب هم هست برگ خزان وقیمتش هم 7000 تومان است.
موفق باشی
Thumbs Up/Down |
من هم تعریف یک همچین کتابی را شنیده بودم . ولی اسمش را نمیدونستم و هرچه گشتم نتونستم پیداش کنم
کم نامه خاموش برایم بفرست،از حرف پرم گوش برایم بفرست،دارم خفه میشوم در این تنهایی، "لطفا کمی آغوش برایم بفرست...."
Thumbs Up/Down |
ببخشید اگر امکان داره میشه لطف کنید بگید مال چه انتشاراتی هست؟نوشته اصلی توسط good boy [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
سلامنوشته اصلی توسط good boy [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
لطفا" توضیح میدید که آیا این کتاب فقط آهنگهای آقای مرتضوی رو داره یا آهنگهای دیگری رو هم شامل میشه؟
Thumbs Up/Down |
سلام به همه ین کتاب برگ خزان رو میشه از هفت تیر گیر آورد من یکیشو خریدم
Thumbs Up/Down |
اگه نت آهنگاشم در بیاد با اون ظریف کاری هایی که تو اجرا داره نیست و اونا رو باید با گوش دادن در آورد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)